Limsolar レビュー 45

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

I was looking for a good solar panels, then came across Limsolar and thx to David, who was so clear and described me why they are giving Glas Glas zonnepanelen ipv Glas Folie.. guys search for yours... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

Limsolar B.V. Is specialist in het plaatsen van zonnepanelen, batterijen, laadpalen en Aircos,

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Voortraject

In december worden onze panelen geplaatst.
Het hele voortraject heeft David ons super goed geholpen. Altijd bereikbaar en anders belt hij z.s.m. terug. Als het plaatsen van de panelen net zo vlot verloopt dan zijn wij zeer tevreden.

2023年11月2日
5つ星のうち5の評価

Limsolar leveren zonnepanelen voor een eerlijke prijs

Wij hebben recent zonnepanelen van Limsolar genomen. Onze ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Zij leveren goede zonnepanelen voor een concurrerende prijs. Zij zijn eerlijk in hun advies en werken zeer proffesioneel. Onze zonnepanelen zijn nu twee dagen functioneel. Vandaag zijn wij gebeld door Limsolar om ons te informerenvan over de prestatie van onze zonnepanelen. Volgens hun doen ze het naar behoren. Dat vonden wel fijn om te horen!

2023年9月23日

Top bedrijf

Vanaf het eerste contact dat ik had met het bedrijf waren ze heel professioneel en betrouwbaar. De installatie ging goed en snel. Ik ben zeer tevreden over hun diensten en zal deze bedrijf aan iedereen aanbevelen.

2023年8月30日
5つ星のうち5の評価

Ook de 2e opdracht was wederom TOP!

Voor de 2e keer zonnepanelen laten leggen op mijn woning. Ook deze keer gekozen voor Limsolar.
Goed contact vooraf en wederom snel geleverd en gemonteerd. 4 augustus opdracht verstrekt en 23 augustus in 1 dag, 18 panelen op mijn dak gemonteerd en is de elektra aangesloten in mijn meterkast. Om de kabel uit het zicht te houden is deze door een bestaand (lucht)kanaal naar mijn meterkast gebracht. Dit was voor de elektriciens geen enkel probleem en ze hebben het kanaal ook weer luchtdicht afgewerkt.
Ook na levering goed contact om te horen hoe het is gegaan en hulp bij het aanmelden van de zonnepanelen.
Ik raad Limsolar zeker aan als je op zoek bent naar zonnepanelen.

2023年8月23日

Top bedrijf. Uitstekend geholpen

Verschillende offertes opgevraagd en diverse mensen gesproken. Hierdoor zagen we door de bomen het bos niet meer. Door een vriend gewezen op Limsolar. Dat bleek een schot in de roos. We zijn goed geïnformeerd door Aziz en hebben een nette uitgebreide offerte ontvangen. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Na het geven van de opdracht zijn de zonnepanelen naar volle tevredenheid gelegd en geïnstalleerd en alles werkt prima. Ben jij op zoek naar een zonnepanelen installateur? Neem dan contact op met Limsolar. Wij zijn prima geholpen door Aziz.

2023年8月21日

Zeer tevreden

Na een aantal bedrijven gesproken te hebben besloten om met Limsolar in zee te gaan en vooral om de realistische prijs. Top service, deskundigheid en advies. Binnen 3 uur 12 panelen gebruiks klaar. Mede eigenaar Aziz, simpel in uitleg geen poespas en verkoop praatjes. Bedankt Limsolar team👌

2023年8月9日

Goed gedaan, goed beoordeling

We zijn zeer tevreden over de installatie van de panelen en het opzetten van het systeem.
Personeel was vriendelijk en professioneel, slechts 3 weken en de panelen zijn geïnstalleerd.
We raden het.

2023年8月4日
5つ星のうち5の評価

Eigenlijk ging alles mis wat er mis kon…

Eigenlijk ging alles mis wat er mis kon gaan, van het intekenen op het dak bij de buren tot het afzeggen en verplaatsen van de legdatum, een storing bij het opstarten, etc maar alles werd wel prima opgelost met deskundigheid en humor. De eigenaar bemoeide zich er persoonlijk mee en was zelfs ‘s avonds en in het weekend bereikbaar. En er werd in dat weekend ook gehandeld en een monteur gestuurd. Ik beveel Limsolar aan omdat de klant er Koning is en ze pas tevreden zijn als jij dat bent en daarvoor erg ver gaan. Bedankt David voor de kundige uitleg en je humor. Aziz bedankt voor je betrokkenheid, doorzetten en de vele appjes en belletjes. Jullie zijn de wet van Murphy de baas! Als het dan fout gaat zit je bij Limsolar goed!

2023年7月22日
5つ星のうち5の評価

De firma Limsolar heeft snel en…

De firma Limsolar heeft snel en accuraat de 12 panelen gelegd . Peter heeft snel een offerte aangeboden en alles goed uitgelegd qua technische zaken en ook mijn vragen omtrent garantie en service duidelijk beantwoord net zoals Aziz de directeur. Ben echt zeer tevreden over de gang van zaken .

2023年6月2日
5つ星のうち4の評価

Goede hulp en advies van David

Bij meerdere aanbieders een offerte opgevraagd en een van deze aanbieders was limsolar. Naar aanleiding van een deskundig advies gesprek met David gekozen voor Limsolar. De installatie was snel geleverd. Na enige miscommunicatie zijn na een paar weken ook de zonnepanelen aangesloten op het elektranetwerk. Ook wil ik niet onbenoemd laten dat wij er niet zelf uitkwamen met het aanmelden van de zonnepanelen. We hebben hierop contact (app berichtje gestuurd) opgenomen met David. Binnen 10 minuten hadden wij telefonische hulp. En dit was op een zondag. Ik zou dit bedrijf aanraden.

2023年7月9日

Zeker een aanrader

Na invullen contactgegevens binnen 1 dag teruggebeld door David. Duidelijke welkomstmail en hierna de offerte laten maken. Panelen binnen 2 weken geplaatst alleen de elektrische installatie was pas een week later. Echter perfect geinstalleerd en hele goede uitleg gehad van de installateurs. Ben er heel tevreden mee.

P.S. David is altijd bereikbaar of reageert altijd als je vragen hebt.

Frank

2023年7月7日

David the man of Limsolar

I was looking for a good solar panels, then came across Limsolar and thx to David, who was so clear and described me why they are giving Glas Glas zonnepanelen ipv Glas Folie.. guys search for yourself.

There was bit miscommunication, but in the end i am satisfied. I give David personally 10 star. BIG UP BIG GUY.....

2023年7月3日

Vakkundig werk.

Ik heb na het vergelijk van diverse offertes voor Limsolar gekozen en heb daar geen spijt van.
De vriendelijke installateurs hebben zojuist de panelen naar alle tevredenheid geinstalleerd in de stromende regen en daarna nog een duidelijke uitleg over de werking gegeven.
Dit opgeteld bij de hilarische babbel van verkoper David kan ik Limsolar van harte aanbevelen.

2023年6月22日

Zonnepanelen van Limsolar.

Zaterdag zijn bij ons de zonnepanelen geplaatst door Limsolar. De installeurteurs ging vakkundig en snel tewerk. Ze liggen er heel mooi bij. Na 2enhalf uur kwam bereket de elektricien alles aansluiten. Alles werkten na een half uur updaten. We zijn heel erg blij. Enige kleine opmerking. Eigelijk zouden ze een maand geleden geïnstalleerd worden. Maar vanwege kleine miscommunicatie. Was het een maand later. En dat heeft Aziz keurig gekompenseerd. Dit bedrijf is egt een aanrader. Als je hun benadert vraag naar Aziz. Daar kun je op vertrouwen.

M.V.G
Paul uit zoetermeer