Solvari レビュヌ 3,778

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

2 keer netjes gebeld en zijn gestopt met actief doorsturen van mijn verzoek waardoor geen offertes meer werden verstuurd

5぀星のうち1の評䟡

ze zetten je onder druk om tijdens het telefoon gesprek overtegaan tot betaling ze zeggen ook de klussen naar te bellen maar deze mensen zijn allemaal al lang en breed voorzien van de uitgevoerde w... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb drie offertes gehad. De vierde heeft niet gereageerd maar dat is geen probleem, 3 offertes geeft me een goed beeld. Van alle partijen goede uitleg gehad en dito offertes

5぀星のうち4の評䟡

Diverse offertes mogen ontvangen. Snel de eerste contacten kunnen leggen. Ook opvolging over het aantal offertes was positief. Nu afwachten of 1 van de offertes ook daadwerkelijk de opdracht krijgt... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン垂堎

圓該䌁業による蚘述

Via Solvari vinden consumenten de beste specialisten én deal voor honderden klussen in en rond het huis. Consumenten die hun droomhuis willen realiseren kunnen bij ons terecht voor informatie over de klus(sen) die ze uit willen laten voeren, inspiratie en gratis offertes.

Welkom bij Solvari - Kom verder!

圓該䌁業による蚘述

Wij zijn er om je te helpen bij het vinden van de juiste vakman
Kom verder! Je bent welkom bij ons en willen je snel een warm gevoel geven. Het gevoel van gemak en snelheid: wij helpen je bij het vinden van een vakman die tijd voor je heeft om de klus snel uit te voeren, we zorgen dat je gemakkelijk contact met hem of haar kunt onderhouden en dat jij de juiste deal kan sluiten. Of je nu kiest voor prijs of kwaliteit, of van allebei een beetje: Solvari wil het laten uitvoeren van jouw klussen weer leuk maken. Kom verder!

Vergelijk snel en gemakkelijk vakmannen

Gratis offertes van beschikbare vakmannen uit jouw regio

Via Solvari.nl vind je gemakkelijk en snel vakmannen die jouw klus uit kunnen voeren. Van Zonnepanelen en isolatiewerken, tot plaatsers van zonwering en waterontharders. Voor alle werkzaamheden in en om je huis kom je via ons in contact met de beste en betrouwbare specialisten.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち3の評䟡

Er wordt slecht geluisterd naar wat de

Er wordt slecht geluisterd naar wat de klant zegt en wil

2026幎4月14日

Beste Arjan,

Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met Solvari.
We willen graag met je in gesprek hierover.
Ik heb dan ook een informatieverzoek gedaan om meer gegevens van je te ontvangen, zodat een collega van me contact met je kan opnemen.
Je kan uiteraard ook zelf contact opnemen via info@solvari.com of 020 262 6228.

Ik hoor graag van je.

5぀星のうち1の評䟡

ze zetten je onder druk om tijdens het

ze zetten je onder druk om tijdens het telefoon gesprek overtegaan tot betaling
ze zeggen ook de klussen naar te bellen maar deze mensen zijn allemaal al lang en breed voorzien van de uitgevoerde werk

ook naar stoppen en ze zogenamde 3 maanden proef blijven ze bellen en mailen. ik heb ze al geblokeerd op bijna alles maar dit zooitje ongeregeld denk met intimideren en onder druk zetten ver te komen zeer slecht bedrijf ga er niet mee in zee

2026幎3月21日

Beste Zezammy,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met Solvari.
Om dit verder te kunnen onderzoeken, heb ik enkele aanvullende gegevens nodig.
Ik heb dan ook een informatieverzoek hier gedaan voor deze gegevens.
Zodra ik de benodigde informatie heb ontvangen, zal ik dit doorgeven aan mijn collega's.
Zij zullen dan contact met jou opnemen om zo hopelijk samen tot een passende oplossing te komen.

Ik hoor graag van je.

5぀星のうち2の評䟡

Solvari brengt je in contact zonder meerwaarde

Solvari brengt je in contact met een beperkt aantal aanbieders die vervolgens allemaal apart weer willen bellen en compleet ongespecificeerde offertes aanbieden, waardoor vergelijken echt lastig is.

Ik had verwacht een standaard formaat offerte te krijgen zodat ze ook echt te vergelijken zijn.

Daarnaast kost het heel veel tijd om met al die aanbieders te bellen, verspil ik de tijd van de meeste aanbieders (die alleen een totaalprijs aanbieden zonder specificatie)

Update n.a.v. reactie: leuk dat solvari nu wil bellen nav een review, maar dat zouden jullie dus vooraf kunnen doen. Zo schatten jullie de situatie goed in voor alle installateurs en de klant. Dit zou meerwaarde bieden: voorkomt veel gebel (op onhandige tijdstippen), veel onnodige en incorrecte offertes.
Elk huis is uiteraard uniek, maar het werk van de installateur is natuurlijk altijd hetzelfde in 1 huis: kabel traject leggen, meterkast aanpassen en de batterij ophangen. Ook de plek zal altijd hetzelfde zijn (want dat bepaald de klant). Gemiste kans.

2026幎3月19日

Beste Wouter,

Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met de service van Solvari.
Het klopt dat wij consumenten matchen met vakbedrijven.
Het is daarna aan het bedrijf om eventuele vragen te stellen en met een passende offerte te komen.
Doordat deze bedrijven rechtstreeks contact opnemen, maken ze een zo passend mogelijke offerte.
Het is altijd belangrijk om wensen duidelijk aan te geven en de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Indien er nog vragen zijn, wil ik verzoeken om contact op te nemen via info@solvari.com of 020 262 6228. Zo hopen we uiteindelijk toch samen tot een goede oplossing te komen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。