Rask levering, men... Jeg bestilte en lysegrønn liftgardin med magnoliablomster. Bildet på nettsiden viste en frisk farge. Den faktiske fargen var mer grågrønn eller dus oliven... Jeg beholder mu... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Enkelt å finne fram til det man leter etter. Det aller beste, er at dere har buegardiner! Jeg er veldig glad i den type kjøkkengardin, og dere har så koselige og fine mønstere på deres gardiner. Ikke... もっと見る
Ringte dere fordi jeg trodde jeg hadde gjort feil på en nettbestilling hos dere. Snakket med en hyggelig dame som kunne fortelle at bestilte varer ville bli levert senere den dagen. Og varen som kom s... もっと見る
Bestilte en adventstake, før jul. Det skulle ta 3-4-dager-isj… Så regnet med at den i hvert fall kom frem før nyttårsaften.(da jeg skulle ha selskap). Jeg burde jo blitt informert, i det jeg best... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
På lineahjemme.no finner du rimelig hjemmeinnredning og hjemmetekstiler slik som f.eks. gardiner, sengetekstiler og dekor. Hos oss finner du alt til hjemmet ditt.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Lang leveringstid
Bestilte en voksduk for 2 måneder siden, og har fortsatt ikke fått den, enda det stod at den skulle være på lager. Kommer aldri til å bestille her ifra igjen.
Alltid gode produkter
Alltid gode produkter, men denne gangen tok det veldig lang tid før bestillingen ble sendt, nesten tre uker. Dette er for lang tid, synes jeg, når alt er på lager og det står at det skal sendes innen 3-4 virkedager.
Varen var perfekt ,og varene ble fort…
Varen var perfekt ,og varene ble fort sendt og mottatt
Nydelige ledlys
Fornøyd med gardina men synes det tok…
Fornøyd med gardina men synes det tok litt for lang tid før jeg fikk de i posten
Alt for seint levering av produktet.
Tar lang tid å få varene
Jeg har bestilt fra dere flere ganger og det er flotte produkter. Det er derimot litt kjedelig at produktene aldri er på lager slik at det alltid tar uker før man får produktene.
Flotte varer
Bestillingen gikk som smurt,fikk varene etter ca.1uke.Veldig fornøyd med det jeg bestilte
Tok utrolig lang tid fra bestilling…
Tok utrolig lang tid fra bestilling frem til jeg mottok pakken. Ellers var produktet greit
Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten
Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten. Jeg vil fortsette å kjøpe fra deg.
Veldig godt utvalg i nettbutikken
Veldig godt utvalg i nettbutikken, og de varene jeg bestilte var akkurat som forventet, Hurtig levering var det også. Har anbefalt nettbutikken til flere pga av dette.
Bare positivt opplevelse med Linea.
Bare positivt opplevelse med Linea.
God kommunikasjon, rask levering.
God kvalitet på produkter.
Kommer tilbake til dere!!!
Finner ofte mine favorittgardiner hos…
Finner ofte mine favorittgardiner hos dere! Spenstige mønstre, herlige stoffer! Bra priser, og.
Jeg bestilte 4 innerputer str 30x30 cm
Jeg bestilte 4 innerputer str 30x30 cm. Disse ble sendt direkte fra dere og til min mor i Nord-Norge. Når hun åpner pakken, er det 2 puter str 30x30, og 2 puter 40x40.. Veldig skuffende🙄
Min mor er gammel, og ønsker ikke å ta seg bryet med å sende i retur..
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。