linenclothing.dk - I received shirts that were nothing like what was advertised. The material is extremely cheap, the quality feels like lowâgrade factory leftovers, and the items arrived with a stron... ãã£ãšèŠã
Og det var ikke Linen Clothing der var bagud med pakken, det var Dao der havde efterveer fra Black Friday travlheden. Virkelig lÊkre vinter hÞrbukser, kÞbt som julegaver til min sÞn. KÞbte bÃ¥de i hv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Linen Clothing er virkelig et fantastisk firma! Deres udvalg af bukser og trÞjer er bare helt i top. Kvaliteten af deres tÞj er virkelig imponerende, og stoffet er sÃ¥ behageligt at have pÃ¥. Jeg kan va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I would like to sincerely apologize for posting a negative review on your company by mistake. I recently realized that my review was intended for a different company with a very similar nam... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores virksomhed har specialiseret sig i produktion og salg af hÞrtÞj af hÞj kvalitet. Vi vÊrdsÊtter godt Dansk Design og lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at levere produkter, der er lavet af de bedste materialer og med stor omhu. Vores hÞrtÞj er lavet af blÞdt og behageligt hÞrstof, der er designet til at vÊre bÃ¥de stilfulde og behagelige at have pÃ¥. De er perfekte til bÃ¥de hverdagsbrug og mere formelle lejligheder. Vi fokuserer pÃ¥ at levere topkvalitet til vores kunder og gÞr alt, hvad vi kan for at sikre, at de er tilfredse med deres kÞb. Dette omfatter at tilbyde fremragende kundeservice, hurtig levering og fleksible returneringsmuligheder. Vi hÃ¥ber, at du vil tjekke vores hÞrtÞj ud og opleve den samme glÊde ved at bÊre dem, som vi har haft ved at lave dem. âïž https://linenclothing.dk/
Johan Skjoldborgs Vej 7, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
- Support@linenclothing.dk
- linenclothing.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 12ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
God kundeservice og kvalitetstÞj
Hurtig kundeservice og lÊkkert tÞj til fornuftige priser. Ikke sidste gang jeg handler hos Linenclothing.

Linenclothing ããã®åç
Hurtig levering og bare mega godâŠ
Hurtig levering og bare mega god kvalitet pÃ¥ tÞjet ð

Linenclothing ããã®åç
God service pÊn hjemmeside overskueligâŠ
God service pÊn hjemmeside overskuelig hjemmeside
Vil gerne ha lidt mere man kan vÊlge mellem men altså alle skal starte et sted og det er en god start Linenclothing har fået der er et godt udvalg

God virkensomhed med billigeâŠ
God virkensomhed med billige hårprodukter. Dog er kvaliteten heller ikke ligesom andre hÞrmÊrker

KÞbte et par hÞrbukser og modtog dem 2 dage efter
KÞbte et par hÞrbukser og modtog dem 2 dage efter

Fedt tÞj mÊrke
Det er mega fedt brand og deres tÞj er noget af det bedste på markedet. Det kan klart anbefales. Jeg bruger tÞjet til hverdag og sÊrlige lejligheder. Priserne er ogs god. En meget stor og klar anbefaling

god kundesevice
jeg fik tilsendt en forkert vare og havde en del problemer med deres kundeservice fÞrst. Men så skrev ejeren så til mig og tilbÞd mig et gratis par som undskyldning som jeg er virkelig glad for.
Vil 100% anbefale den her hjemmside til alle

Linenclothing er det bedste
Linenclothing er det bedste sted jeg har handlet der var god service og hurtig levering og deres tÞj sidder perfekt uanset hvad det er vare også top kvalitet så kan 100% anbefales

Linenclothing ããã®åç
Fik tÞjet hurtigt og alt var i denâŠ
Fik tÞjet hurtigt og alt var i den skÞnneste orden

Bestilte hÞr bukser
Bestilte hÞr bukser og de er mega lÊkre og sidder perfekt om hoften og om benene

Bestilte et par hÞrbukser
Bestilte et par hÞrbukser, i god kvalitet der slet ikke var gennemsigtige, men de var dsv for små. Skrev en besked ifht. returnering og de svarede med det samme. Rigtig god kundeservice

Linenclothing ããã®åç
Jeg modtog et par bukser hvor lynlÃ¥senâŠ
Jeg modtog et par bukser hvor lynlåsen var gået i stykker det var jeg sku ikke helt tilfreds med men de har en fantastisk kundeservice og for hvert spÞrgsmål du stiller kan de svarer på

Linenclothing ããã®åç
Dejligt sted og handle hurtig levering

Super serviceð
Super serviceð
Meget lÊkkert tÞj til billige priser. Jeg bestilte mine varer og fik tÞjet 2 dage efter. Mega fedt at handle hos linenclothing og det bliver ikke sidste gang