Linenclothing レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

linenclothing.dk - I received shirts that were nothing like what was advertised. The material is extremely cheap, the quality feels like low‑grade factory leftovers, and the items arrived with a stron... もっず芋る

Og det var ikke Linen Clothing der var bagud med pakken, det var Dao der havde efterveer fra Black Friday travlheden. Virkelig lÊkre vinter hÞrbukser, kÞbt som julegaver til min sÞn. KÞbte bÃ¥de i hv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Linen Clothing er virkelig et fantastisk firma! Deres udvalg af bukser og trÞjer er bare helt i top. Kvaliteten af deres tÞj er virkelig imponerende, og stoffet er sÃ¥ behageligt at have pÃ¥. Jeg kan va... もっず芋る

䌁業が回答したした

I would like to sincerely apologize for posting a negative review on your company by mistake. I recently realized that my review was intended for a different company with a very similar nam... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Vores virksomhed har specialiseret sig i produktion og salg af hÞrtÞj af hÞj kvalitet. Vi vÊrdsÊtter godt Dansk Design og lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at levere produkter, der er lavet af de bedste materialer og med stor omhu. Vores hÞrtÞj er lavet af blÞdt og behageligt hÞrstof, der er designet til at vÊre bÃ¥de stilfulde og behagelige at have pÃ¥. De er perfekte til bÃ¥de hverdagsbrug og mere formelle lejligheder. Vi fokuserer pÃ¥ at levere topkvalitet til vores kunder og gÞr alt, hvad vi kan for at sikre, at de er tilfredse med deres kÞb. Dette omfatter at tilbyde fremragende kundeservice, hurtig levering og fleksible returneringsmuligheder. Vi hÃ¥ber, at du vil tjekke vores hÞrtÞj ud og opleve den samme glÊde ved at bÊre dem, som vi har haft ved at lave dem. ↙ https://linenclothing.dk/

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

God kundeservice og kvalitetstÞj

Hurtig kundeservice og lÊkkert tÞj til fornuftige priser. Ikke sidste gang jeg handler hos Linenclothing.

2024幎7月17日

Hey Mathias,
vi er glade for at hÞre at alt var som det skulle vÊre 🀎
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen inden lÊnge.
Tak for din tid til at skrive en positiv anmeldelse 🙏🏌

Hurtig levering og bare mega god

Hurtig levering og bare mega god kvalitet pÃ¥ tÞjet 😁

2024幎7月17日

Hej Phillip,
vi er glade for at hÞre at leveringstiden var hurtig som vi lover 😉 og du er glad for kvaliteten af vores tÞj 🙏🏌

Bedste hilsner Josva / Ejer af Linenclothing

God service pÊn hjemmeside overskuelig

God service pÊn hjemmeside overskuelig hjemmeside
Vil gerne ha lidt mere man kan vÊlge mellem men altså alle skal starte et sted og det er en god start Linenclothing har fået der er et godt udvalg

2024幎7月1日

Hey Malik

Jeg er glad for at lÊse, at du syntes om vores nemme og overskuelige hjemmeside. Den har vi brugt rigtig meget tid og energi pÃ¥ at fÃ¥ udviklet 🙌🏌
Vi arbejder pÃ¥ hÞjtryk om at fÃ¥ et bredere udvalg inden lÊnge. Vi kan glÊde dig over at vi lancere vores efterÃ¥rskollektion om kort tid, og dermed fÃ¥r nye varer pÃ¥ hylderne 🀎

Tak for de fine ord!

God virkensomhed med billige

God virkensomhed med billige hårprodukter. Dog er kvaliteten heller ikke ligesom andre hÞrmÊrker

2023幎11月10日

Hej Oliver,

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at hÞre at du syntes om vores priser og at vores hÞr skiller sig ud pÃ¥ en positiv mÃ¥de sammenlignet med andre mÊrker 🀎

Good quality

2024幎7月12日

Hey Mathias
We are happy to hear that you like our quality of our products!

We hope you will have a wonderful summer;)

/Josva Rosenkilde

KÞbte et par hÞrbukser og modtog dem 2 dage efter

KÞbte et par hÞrbukser og modtog dem 2 dage efter

Hey Nicolas

Tak for din 5-stjernet anmeldelse, det sÊtter vi enormt stor pris på!
- Vi håber du får en fantastisk sommer i dine hÞrbukser fra os ;)

Mvh. Josva Rosenkilde

Stilet mis

TÞjet er stilet og gjorde mig til en sigma

2024幎7月2日

Hej Sigma mester ;)

Det er vi glade for at hÞre champ!
Tak for den fine anmeldelse, vi håber du får en klasse sommer!

Fedt tÞj mÊrke

Det er mega fedt brand og deres tÞj er noget af det bedste på markedet. Det kan klart anbefales. Jeg bruger tÞjet til hverdag og sÊrlige lejligheder. Priserne er ogs god. En meget stor og klar anbefaling

Hej Marcus

Tusind tak for den fine og detaljeret anmeldelse, det er pga. kunder som dig vi fortsÊtter med at drive denne forretning...
- Vi glÊder os over at du er tilfreds med vores tÞj og vil anbefale det til andre. Tak for det ;)
Vi håber på at se dig igen snart.

Mvh Josva Rosenkilde

God service:)

2024幎6月15日

Hej Sylvester
Vi er glade for at du er tilfreds med vores kundeservice, hvilket vi hver dag strÊber på at forbedre!

god kundesevice

jeg fik tilsendt en forkert vare og havde en del problemer med deres kundeservice fÞrst. Men så skrev ejeren så til mig og tilbÞd mig et gratis par som undskyldning som jeg er virkelig glad for.
Vil 100% anbefale den her hjemmside til alle

2024幎7月9日

Hey Carlo
Jeg er enormt glad for at vi fik vendt denne negative oplevelse til noget positivt! Tak for din villighed til at samarbejde, så vi dermed kunne komme frem til en tilfredsstillende lÞsning for begge parter!

Linenclothing er det bedste

Linenclothing er det bedste sted jeg har handlet der var god service og hurtig levering og deres tÞj sidder perfekt uanset hvad det er vare også top kvalitet så kan 100% anbefales

Hej champ
Tusind tak for de rosende ord. Det er vi virkelig beÊret over!
Vi vil strÊbe efter at forsÊtte med at vÊre dit foretrukne sted at handle så du får en god oplevelse hver gang!

Bestilte hÞr bukser

Bestilte hÞr bukser og de er mega lÊkre og sidder perfekt om hoften og om benene

2024幎7月1日

Hey storm

Vi er glade for at hÞre du er glad for dine hÞrbukser som passer perfekt til dig!

Tak for de fine ord! Det vÊrdsÊtter vi ;)

Bestilte et par hÞrbukser

Bestilte et par hÞrbukser, i god kvalitet der slet ikke var gennemsigtige, men de var dsv for små. Skrev en besked ifht. returnering og de svarede med det samme. Rigtig god kundeservice

2024幎5月19日

Hej Liah
Vi er glade over at hÞre du blev glad for dine hÞrbukser idet de ikke er ligesom de fleste andre på markedet, netop gennemsigtige...
Tak for de fine ord! Det vÊrdsÊtter vi ;)

Mvh Josva

Jeg modtog et par bukser hvor lynlåsen

Jeg modtog et par bukser hvor lynlåsen var gået i stykker det var jeg sku ikke helt tilfreds med men de har en fantastisk kundeservice og for hvert spÞrgsmål du stiller kan de svarer på

Hej Alexander
Vi er glade for at hÞre du er tilfreds med vores kundeserivce og at vi kan besvare på de fleste spÞrgsmål ;)
Skriv gerne hvis vi kan gÞre mere for dig på support@linenclothing.dk

Super service👍

Super service👍
Meget lÊkkert tÞj til billige priser. Jeg bestilte mine varer og fik tÞjet 2 dage efter. Mega fedt at handle hos linenclothing og det bliver ikke sidste gang

2024幎7月10日

Hej Martin

Vi er glade for at hÞre du er tilfreds med vores hurtige levering og glad for vores konkurrencedygtige priser!
Vi glÊder os til at byde dig velkommen nÊste gang og endnu engang levere en god service til dig ;)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。