Linenclothing レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

linenclothing.dk - I received shirts that were nothing like what was advertised. The material is extremely cheap, the quality feels like low‑grade factory leftovers, and the items arrived with a stron... もっず芋る

Og det var ikke Linen Clothing der var bagud med pakken, det var Dao der havde efterveer fra Black Friday travlheden. Virkelig lÊkre vinter hÞrbukser, kÞbt som julegaver til min sÞn. KÞbte bÃ¥de i hv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Linen Clothing er virkelig et fantastisk firma! Deres udvalg af bukser og trÞjer er bare helt i top. Kvaliteten af deres tÞj er virkelig imponerende, og stoffet er sÃ¥ behageligt at have pÃ¥. Jeg kan va... もっず芋る

䌁業が回答したした

I would like to sincerely apologize for posting a negative review on your company by mistake. I recently realized that my review was intended for a different company with a very similar nam... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Vores virksomhed har specialiseret sig i produktion og salg af hÞrtÞj af hÞj kvalitet. Vi vÊrdsÊtter godt Dansk Design og lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at levere produkter, der er lavet af de bedste materialer og med stor omhu. Vores hÞrtÞj er lavet af blÞdt og behageligt hÞrstof, der er designet til at vÊre bÃ¥de stilfulde og behagelige at have pÃ¥. De er perfekte til bÃ¥de hverdagsbrug og mere formelle lejligheder. Vi fokuserer pÃ¥ at levere topkvalitet til vores kunder og gÞr alt, hvad vi kan for at sikre, at de er tilfredse med deres kÞb. Dette omfatter at tilbyde fremragende kundeservice, hurtig levering og fleksible returneringsmuligheder. Vi hÃ¥ber, at du vil tjekke vores hÞrtÞj ud og opleve den samme glÊde ved at bÊre dem, som vi har haft ved at lave dem. ↙ https://linenclothing.dk/

たあたあ

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

God, let og hurtig levering. LÊkre og billige varer.

2024幎7月3日

Hej Susanne
Det er vi utroligt glade for at hÞre. Vi strÊber altid på at give kunden en god oplevelse!
Vi håber du får en fantastisk sommer ;)

/ Josva Rosenkilde

Modtog 1 navy hÞrskjorte i

Modtog 1 navy hÞrskjorte i fÞdselsdagsgave, og er ekstremt tilfreds. Super lÊkker pasform og bliver ikke mindre ved vask

Regner stÊrkt med at vende tilbage til Linenclothing ift skjorter.
Også hurtig kundesupport, hvor man skriver med ejeren og ikke en upassioneret kundeservice medarbejder!

Overall 10/10 til Linenclothing

2024幎6月26日

Hej Martin,

din anmeldelse gik lige i hjertet pÃ¥ mig 🀎
Det er beskeder som disse, som fÃ¥r os/mig til at fortsÊtte med at yde alt, hvad vi overhovedet kan for folk som dig, netop vores kunder 🙏🏌

Du må skrive, hvis der er det mindste vi kan gÞre for dig!

Endnu engang fra hjertet tak, fordi du har taget dig tid til at skrive denne positive anmeldelse 🫶🏻

Mvh Josva Rosenkilde / ejer af linenclothing

UseriÞs virksomhed som er ligeglade min sine kunder

Jeg bestilte to par “baggy” hÞrbukser til 749kr. Men da jeg modtog dem blev jeg meget skuffet, da de var langt fra baggy og i stedet nÊrmest skinny. Jeg returnerede dem derfor, hvilket jeg selv skulle betale for. Jeg ventede sÃ¥ flere uger fÞr jeg hÞrte fra dem. Her fik jeg kun 300kr returneret, og en dÃ¥rlig undskyldning om at de kun havde modtaget et par. Igen ventede jeg lang tid pÃ¥ svar. Efter yderligere flere uger returnerede de 300kr mere. Jeg har altsÃ¥ kun fÃ¥et returneret 600kr for min ordre som kostede 749kr, og jeg betalte ovenikÞbet selv fragten retur. Jeg har prÞvet at skrive til dem flere gange om dette, men intet svar.

HOLD JER VÆK

2024幎5月27日

Hej Magnus 🀎

Tak for din anmeldelse. Det kommer ikke bag pÃ¥ os, at du har hÞje forventninger til vores produkter – vi bruger nemlig rigtig lang tid pÃ¥ at designe og udvikle dem. Derfor er det virkelig Êrgerligt at hÞre, at du har haft en skuffende oplevelse med vores baggy hÞrbukser. Vi er netop igang med at optimere dets perform sÃ¥ de fÃ¥r et mere baggy fit, de kommer hjem i August mÃ¥ned igen ☀

Vi har vÊret i kontakt med Dao omkring din returnering og er stadig i dialog med dem omkring hvad der kunne vÊre sket.
Vi tror fuld og Êrligt på hvad du skriver, men vi kan samtidig bekrÊfte, at vi kun har modtaget ét par bukser. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, vores kunder skal have, så vi vil meget gerne tage en samtale med dig for at finde en tilfredsstillende lÞsning. Vi kan kontakte dig via telefon for at sikre, at alle parter bliver tilfredse.

- Vi refundere gerne de i alt 190 kr. (så alle omkostningerne falder tilbage på os, og ikke dig)

Selvom vi kun har modtaget det ene par bukser, som vi allerede har refunderet 600 kr. for, vil vi gÞre alt, hvad vi kan, for at du ikke fÞler dig snydt. Vi beklager, at vores kommunikation har vÊret langsom, og vi arbejder på at forbedre dette fremadrettet.
Men vi vil lyve, hvis vi siger vi ikke har travlt og derfor forekommer der også visse fejl samt ekstra lange ventetider på vores kundeservice sommetider.

Hvad tÊnker du ift. vi giver dig et opkald, eller hvad foretrÊkke du for at få lÞst dette på en god måde?

Lad os hÞre hvad du tÊnker ❀

Rigtig god sommer til dig ☀

Mvh

Super fedt!

Super fedt!
Hurtig og god levering. Super kvalitets tÞj. Skal helt sikkert shoppe der igen.

2024幎6月13日

Hej Bertram,

Tusind tak for din super anmeldelse! Vi er så glade for at hÞre, at du er tilfreds med både levering og kvaliteten af vores tÞj. Vi har lagt masser af tid og kÊrlighed i vores design, så det er skÞnt at hÞre, at du elsker det.

Vi glÊder os til at se dig shoppe hos os igen!

Sindsygt lÊkker kvalitet

Sindsygt lÊkker kvalitet, elsker jeres tÞj.😍😍😍

2024幎6月12日

Hej Gustav!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du elsker kvaliteten af vores tÞj. Vi sÊtter en Êre i at levere produkter, der kan skabe den slags begejstring!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos linenclothing.

God kval

Jeg synes linnenclothing er et godt fordi det er god kvalitet og det er billigere end de andre valgmuligheder som Skagen clothing. Derfor vÊlger jeg linnen hver dag over Skagen

2024幎6月11日

Hej William 🀩

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du sÊtter pris pÃ¥ kvaliteten af vores tÞj og finder os konkurrencedygtige pÃ¥ prisen. Det er skÞnt at hÞre, at du vÊlger linenclothing hver dag 🙌🏌🀎

Vi ser frem til at betjene dig igen snart.

Mvh Josva Rosenkilde

Man skal vist tage anmeldelserne af

Man skal vist tage anmeldelserne af Linenclothing med et grand salt. De lover 100 kr til folk, der giver dem en anmeldelse. OgsÃ¥ bÞrn, der end ikke har kÞbt noget hos dem 😳 Har lige opdaget at min 14 Ã¥rige er hoppet i med begge ben og leveret anmeldelse i hÃ¥b om at tjene 100 kr. Det viste sig sÃ¥ at vÊre en rabat pÃ¥ 100 kr ved kÞb for mindst 499 kr. 🀗 Det er markedsfÞring, der er lige smart nok efter min smag.

Hej Trine 😄

Tak for din feedback. Vi sÊtter stor pris på, at du deler dine tanker. Vi vil gerne prÊcisere, at vores mål med anmeldelser er at få Êrlige meninger fra vores kunder. Vi beklager, hvis vores markedsfÞring har skabt forvirring, og vi tager din kommentar til efterretning for at forbedre vores fremtidige tiltag.
Jeg vil dog stadig gerne understrege at vi i vores mail vi sendte ud, decideret spurgte efter jeres Êrlige mening
 - Gode, sÃ¥vel som knap sÃ¥ gode ❀
Man SKAL ikke have kÞbt fra os, fÞr man kan lave en anmeldelse 🙌🏌
Hvilket der ogsÃ¥ stÃ¥r klart i trustpilots retningslinjer 🀎

Vi sender jer et gavekort på 100 kr via mail, som undskyld for forvirringen Trine ❀
- Rigtig god weekend til dig og familien ☀

Vi håber, at du alligevel vil give os en chance og opleve vores tÞj og service.

LÊkkert tÞj

LÊkkert tÞj. Dig meget af det udsolgt

Hej Mester 🀎

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du kan lide vores tÞj. Vi arbejder pÃ¥ at fÃ¥ fyldt lageret op igen, sÃ¥ du kan fÃ¥ fingrene i dine favoritter
 vi anbefaler du fÞlger med pÃ¥ vores Sociale medier, hvor vi lÞbende opdatere restock samt nye produkter 🙌🏌

Vi ser frem til at betjene dig igen snart.

Hej Theodor ☀

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service. Det betyder meget for os.

Vi håber, du får en fantastisk sommer!

Best

Its the best clothing ive ever bought. Nice quality and super Nice stadig would recommend

2024幎5月29日

Dear Willads 🙌🏌

Thank you so much for your fantastic review! We're thrilled to hear that you find our clothing to be the best you've ever bought, with nice quality and a super nice style. Your recommendation means a lot to us.

Wishing you a fantastic summer! ☀

Best regards,

Jeg har kÞbt 2 trÞjer derfra

Jeg har kÞbt 2 trÞjer derfra og jeg må sige at det er sindsyg kvalitet. Leveringsfart var også ikke virkelig hurtig da trÞjerne kom efter 2 dage. Jeg anbefaler at folk bruger denne her hjemmeside.

2024幎1月31日

Hey Yasser 🀎

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du er imponeret over kvaliteten af vores trÞjer. Vi bestrÊber os pÃ¥ bÃ¥de produktkvalitet og hurtig levering, sÃ¥ det glÊder os at hÞre, at dine trÞjer ankom efter 2 dage ☀ Din anbefaling betyder meget for os!

Bedste hilsner,

Det er et fantastisk hjemmeside

Det er et fantastisk hjemmeside

Hej Mert 😄

Tusind tak for din tilbagemelding! Det glÊder os meget at hÞre, at du synes vores hjemmeside er fantastisk.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din stÞtte 🙏🏌

De er de bedste

Det bare godt Kvalitet og
Mega behageligt.
Og du kan vÊre sikker på
At din varer kommer sikkert afsted
Og kommer sikkert frem.

Linenclothing🔛🔝😉💪🏻

Hey Emil 🙌🏌

Det lyder fantastisk!

Vi sÊtter stor pris på din feedback og er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores gode kvalitet og behagelige produkter. Vi gÞr vores bedste for at sikre, at dine varer sendes sikkert afsted og når sikkert frem til dig.

Tak for din stÞtte!

Josva Rosenkilde

God kvalitet og god pris

Hey Jacob 😎

Det lyder godt!
- Vi er glade for at hÞre, at du synes vores produkter har god kvalitet til en god pris. Det betyder meget for os at levere vÊrdi til vores kunder.

Josva Rosenkilde

Super nice tÞj og god og overskuelig

Super nice tÞj og god og overskuelig hjemmeside som alle kan bruge.
Prisen er dog lidt hÞj

Hej Elliot,

Det er skÞnt at hÞre, at du synes vores tÞj er super nice, og at vores hjemmeside er god og overskuelig for alle. Vi forstÃ¥r, at prisen kan virke lidt hÞj for nogle
 men vi strÊber altid efter at give vores kunder den bedste vÊrdi for deres penge.

Pris og kvalitet hÊnger oftest sammen
 vi vil godt kunne fÃ¥ udviklet tÞj til lavere priser, men dermed heller ikke kunne stÃ¥ indenfor dets kvalitet.
Hvilket er derfor vi har prissat vores tÞj som vi har 🙌🏌

- Vi bestrÊber os dog altid på at vÊre billigere end konkurrenterne, som tilbyder samme form for kvalitet til hÞjere priser.

SÃ¥ du kan vÊre sikre pÃ¥ at du fÃ¥r en skarp pris hos os 🀎

God kvalitet

God kvalitet på deres hÞrbukser og hurtig levering.

Hej William

Vi er glade for at hÞre, at du synes vores hÞrbukser er af god kvalitet, og at leveringen var hurtig.

Tak for din anmeldelse!

Linenclothing

Alt er rigtig fra Linenclothing
levering og kvaliteten er super god de har også mange rigtig god produkter

Hej Mathias 🀎

Det lyder fantastisk!

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med alt fra Linenclothing, herunder leveringen og den super gode kvalitet af vores produkter.

Tak for din anmeldelse!

10/10

Virkelig god hjemmeside, godt sat op, god kundeservice og hurtigt levering❀

2024幎6月2日

Hej Sella og Freja 🙌🏌
- Vores fÞrste anmeldelse som fra 2 pÃ¥ en og samme gang
 kÊmpe milepÊle ✅😂

Tak for jeres dejlige feedback! Det glÊder os, at i synes vores hjemmeside er virkelig god, godt sat op, og at i er tilfredse med vores gode kundeservice og hurtige levering.

Vi sÊtter pris på jeres stÞtte!

Fantastisk hjemmeside

Linenclothing er en klar anbefaling herfra.
De har en masse billigt og god kvalitets tÞj plus de sender også meget hurtigt.

Hey Viggo din kÊmpe champ 🙌🏌🀎

Tak for din anbefaling! Det er dejligt at hÞre, at du synes Linenclothing er et klart valg. Vi er glade for at tilbyde en masse produkter til overkommelige priser af god kvalitet samt hurtig levering.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。