Tijdens de online Instagram sale een prachtige ketting gekocht bij Lingeloft in Beesd. Super fijne en persoonlijke service, een mooi en kwalitatief product en het is altijd leuk om hier te shoppen. Ze... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De bestelling werd snel geleverd, mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij om je te bedanken voor je aankoop. Erg leuk! Mijn bestelde kleren voldeden volledig aan mijn verwachtingen. Mooie kwali... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Al meerdere keren bij Anne besteld! ðž Ze blijft leuk, lief, enthousiast, spontaan en eerlijk. 𥰠Elke keer ben ik super tevreden. â€ïž Linge Loft is tegenwoordig mijn favoriete webshop. ðïž Ga z... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kleine boetiek bij mij in de buurt. Zeer vriendelijke eigenaresse. Had online besteld en gekozen om het op te halen. Het door mij bestelde artikel voldeed niet aan de verwachting. Dezelfde middag w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jouw nieuwe favoriete online boutique op het gebied van fashion en accessoires! Shop de mooiste items 24/7 op www.lingeloft.nl
Middenstraat 17, 4153AB, Beesd, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Linge Loft ããã®åç
Echt een ontzettende leuke winkel. Iedere week weer een feestje om op insta te kijken wat Anne heeft ingekocht. Bestellingen worden snel verstuurd en geleverd. Als we in de winkel zijn is het altijd gezellig met Anne en worden goed geholpen.ð¥°ð¥°

Linge Loft ããã®åç
Superleuke boutique, service is goed, en het is altijd gezellig in de winkel bij Anne! :)

Linge Loft ããã®åç
Altijd gezellig bij Anne in de boetiek.
Leuke, betaalbare kleding en accessoires !

Linge Loft ããã®åç
Je bent snel in je levering, je bent altijd attent met een kaartje of kadootje bij je bestelling. Je houdt ons op de hoogte van alle nieuwe items in leuke korte filmpjes en fotosessies. Je probeert dingen uit om ons meer bij jou en jouw zaak te betrekken en een kijkje achter de schermen te geven. Je doet moeite en dat loont!!!

Linge Loft ããã®åç
Leuke kleding en goede communicatie. Kleding is precies zoals op de website.

Linge Loft ããã®åç
Super leuke en afwisselende collectie, snel verzonden en altijd met een persoonlijk kaartje ingepakt.

Linge Loft ããã®åç
Snel bezorgd mooie kleren ga hier vaker bestellen nu .

Ontzettend snel verzonden
Vriendelijk, en pakt het leuk in een cadeautje om uit te pakken.

Linge Loft ããã®åç
Snelle levering en als er iets niet klopt wordt er snel gehandeld. Ik ben weg van de collectie

Linge Loft ããã®åç
Mooie kleding vriendelijke en nette service reageert meteen als je een vraag hebt

Linge Loft ããã®åç
Leuke kleding en snelle levering, mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij om je te bedanken voor je aankoop. Ontzettend leuk! Anne reageert ook ontzettend snel op je vragen. Echt een aanrader!!

Linge Loft ããã®åç
Goeie winkel, hele leuke kleding en snelle levering

Linge Loft ããã®åç
Ik koop met enige regelmaat kleding in deze winkel en webshop!. Je wordt altijd zeer vriendelijk geholpen door de eigenaresse Anne. Zij denkt ook vaak mee in wat je zoekt en is ook bereid daar ook altijd speciaal naar te kijken als ze op inkoop gaat! ! Vaak als ik iets in de webshop koop ligt het de volgende keer al klaar. Linge Loft is 2 keer in de week open , op vrij/zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur open. Lukt het niet om dan even te shoppen of je kleding op te halen in de winkel? Kan je in overleg je items ophalen! Ik ben fan van Linge Loft en kom er dan ook erg graag!!!

Linge Loft ããã®åç
Wat hangt er weer een ontzettend leuke voorjaars collectie in de winkel.Linge Loft echt een aanrader om te shoppen.Mooie kleding en accessoires.Anne krijgt 10 sterren.Super leuk om daar heen te gaan .En anders online bestellen.

Altijd fijn om bij Lingeloft
te zijn. Anne complimenten voor je boutique en geweldige service.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã