レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wat een geweldige eigenaresse! Ik voelde mij helemaal op mijn gemak, kreeg super advies, eigenaresse naam alle tijd en luisterde. Met 2 sets rijker ben ik dolblij huiswaarts gegaan. Ik kan deze... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb ondanks dat ik de bestelde bh retour heb gestuurd wel een hele goede shopervaring gehad bij Lingeriebym. Het ging snel, de bh was prachtig ingepakt in een brievenbuspakje met Nederlandse wa... もっと見る

企業情報

1. ランジェリー専門店
  2. スポーツウェア店
  3. 水着店
  4. 下着店

当該企業による記述

Lingerie By M biedt zowel in haar fysieke winkel als online webshop een breed assortiment aan luxe lingerie van topmerken als Prima Donna, Lisca, Marie Jo, MiracleSuit, Sloggi, TenCate, Triumph, Elomi, Sunflair, en Olympia. Met onze stijlvolle collecties in de nieuwste kleurentrends en ons toegewijde team, verzekeren we u van persoonlijke aandacht en deskundig advies. Ons doel is het perfecte lingerie setje voor u te vinden, zodat u tevreden en met vertrouwen geniet van uw aankoop bij Lingerie By M.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Wat een geweldige eigenaresse!

Wat een geweldige eigenaresse!
Ik kan deze winkel alleen maar aanbevelen, zo veel persoonlijke aandacht heb ik nog nergens ervaren. Dank hiervoor. Jullie zijn een vaste klant rijker.

2025年8月29日
自発的なレビュー

Beste Andrea,

Wat een prachtige review, dank je wel! Het is fantastisch om te horen dat je je zo op je gemak voelde en blij bent met je nieuwe sets. Persoonlijke aandacht staat centraal bij ons - fijn dat je dit zo hebt ervaren. Welkom als vaste klant!

Team Lingerie By M

Lingerie By M からの回答

Hallo RD, bedankt voor het delen van je ervaring met onze webshop. Fijn om te horen dat de levering snel en correct was. Jouw tevredenheid is ons doel en we waarderen je steun enorm. Tot de volgende keer!

Perfecte service

Perfecte service, top product

2024年1月3日

Lingerie By M からの回答

Bedankt voor de geweldige feedback! Fijn om te horen dat je onze service perfect en onze producten top vindt. Jouw tevredenheid is onze grootste drijfveer. We zien ernaar uit om je weer te mogen helpen bij je volgende online aankoop!

Beste Froukje,
enorm bedankt voor je 5 sterren en de positieve woorden over onze webshop. Het is geweldig te weten dat onze snelle levering en prijzen gewaardeerd worden. We streven ernaar om deze hoge service te blijven bieden. Bedankt voor je steun!

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, mooi ingepakt, prachtig produkt

2024年1月2日

Hallo Janneke,
bedankt voor je geweldige feedback! Fantastisch om te horen dat je blij bent met zowel de snelle levering als de manier waarop je product is ingepakt. Jouw tevredenheid over onze producten is wat ons drijft. Bedankt voor je steun!

5つ星のうち5の評価

Had de verkeerde bh besteld.moest…

Had de verkeerde bh besteld.moest geruild worden als dat kon en dat kon.opgestuurd en binnen paar dagen de goede bh.zonder problemen.top in 1 woord

2023年12月30日

Lingerie By M からの回答

Bedankt voor de geweldige feedback! Het is fijn om te horen dat de ruil van de bh soepel verlopen is en dat je tevreden bent met onze service. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Bedankt voor je steun!

Super service

Afgelopen zaterdag een bikini besteld, zag ik dat mn adres verkeerd stond. Gebeld en get adres werd gelijk gewijzigd en paar minuten kreeg ik een mailtje dat de bestelde bikini verstuurd is. Diezelfde avond een ander bikinibroekje besteld, maat groter, omdat ik over de maat twijfelde. Vandaag mn bikini ontvangen en zit goed, broekje ook. Heb de winkel gebeld om mn bestelling van mij bikinibroekje te annuleren. Dat was geen probleem.

Service, bereikbaarheid super en zeer aardig. Deze winkel is zeker een aanrader.

Tot de volgende bestelling

Gr. Gabrielle Lindhout

2024年1月2日
自発的なレビュー

Beste Gabrielle,
bedankt voor de lovende woorden en de 5 sterren! Het is fijn om te horen dat onze service aan je verwachtingen voldeed, van het wijzigen van het adres tot het annuleren van de bestelling. We kijken uit naar je volgende aankoop in onze webshop!

5つ星のうち5の評価

Heel snel verzonden en een leuke…

Heel snel verzonden en een leuke aanbieding! Bedankt!

2023年12月22日

Lingerie By M からの回答

Hartelijk dank voor uw complimenten over de snelle verzending en de aanbieding! We zijn blij dat u tevreden bent.

Snelle verzending

Snelle verzending! Prima product.

2023年12月12日

Lingerie By M からの回答

Geweldig om te horen dat u tevreden bent met de snelle verzending en de kwaliteit van het product! Dank u wel.

5つ星のうち5の評価

Spersnelle bezorging van mooie bh.

Bezorging met brievenbuspakje binnen 24 uur. Goed verpakte, mooie bh.

2023年12月20日

Lingerie By M からの回答

Fijn dat de bezorging snel en naar tevredenheid was, en dat de bh goed bevalt! Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Toptop

Snel geleverd. Mooi verpakt.

2023年12月20日

Lingerie By M からの回答

Bedankt voor uw positieve woorden! Fijn dat u tevreden bent met de snelle levering en de verpakking.

Prima!

Kleur gelijk aan de foto.
Netjes verpakt, vlotte levering.
Kortom prima.

2023年11月25日

Lingerie By M からの回答

Geweldig dat alles naar wens was, inclusief de kleur en levering. Dank voor uw complimenten!

5つ星のうち5の評価

Na bestelling de volgende dag al…

Na bestelling de volgende dag al geleverd 😃

2023年10月6日

Lingerie By M からの回答

Geweldig om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd! We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, inclusief snelle levering. Bedankt voor je positieve feedback, en we hopen dat je veel plezier hebt met je aankoop. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. 😃

5つ星のうち5の評価

Klantvriendelijk, behulpzaam en vlotte afhandelingHierbij wil ik Lingerie By M…

Hierbij wil ik Lingerie By M complimenteren met de vlotte correspondentie en duidelijke, klantvriendelijke afhandeling van een BH met productie fout. Inmiddels draag ik mijn vervangen BH met veel plezier.

2023年10月2日

Lingerie By M からの回答

We willen u hartelijk bedanken voor uw vriendelijke woorden. Het verheugt ons te horen dat u tevreden bent met onze service en de vervanging van uw BH. Bij Lingerie By M stellen we onze klanten tevredenheid voorop en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen konden voldoen. Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft in de toekomst, staan we altijd voor u klaar. We hopen dat uw nieuwe BH u veel draagplezier bezorgt en dat we u binnenkort weer van dienst kunnen zijn.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。