Bestilte deres akustikpaneler. Det ene panel var dog skÃ¥ret lidt skÊvt, jeg skrev til dem og dagen efter beklagede de og sendte straks et nyt panel afsted. SÃ¥ super produkter, hurtig levering og kun... ãã£ãšèŠã
Ganske fint produkt, men der er plads til forbedring pÃ¥ kundeservice/ekspedering. Vi bestilte vores vare slut november 2024 og hÞrte intet efter ordrebekrÊftelse. Et par uger efter skrev vi og spurg... ãã£ãšèŠã
Vi bestilte 2 stk "Angle shape" paneler til kontoret. Vi valgte dem i stor format sÃ¥ levering blev med fragtmand. Vi modtog varen hurtig, dog i en lidt anden form end hvad der vises pÃ¥ hjemmesiden. E... ãã£ãšèŠã
Bestilte 19 stk. folie til kÞkkenlÃ¥ger skÃ¥ret pÃ¥ mÃ¥l. Leverancen kom hurtigt, fornuftigt pakket ind og med en vejledning i anvendelsen af vÃ¥dpÃ¥fÞring af folien. Meget fint. Alt passede efter mine... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Super god service.
Super god service.
Fik bestilt forkert stÞrrelse pÃ¥ filt, det blev byttet med et smil ð
Kundeservice i topklasse
Bestilte deres akustikpaneler. Det ene panel var dog skåret lidt skÊvt, jeg skrev til dem og dagen efter beklagede de og sendte straks et nyt panel afsted.
SÃ¥ super produkter, hurtig levering og kundeservice i topklasseðð»
Tager hånd om fejltagelser
Vi bestilte 2 stk "Angle shape" paneler til kontoret. Vi valgte dem i stor format så levering blev med fragtmand.
Vi modtog varen hurtig, dog i en lidt anden form end hvad der vises på hjemmesiden. Efter at have gjort opmÊrksom på dette modtog vi 2 nye leveret til os med ekspress fragtmand dagen efter. De er fuldt ud som forventet. Respekt for hurtigst muligt at rette op på fejl.
Hurtig og god service ð
Hurtig levering og virkelig flot logo iâŠ
Hurtig levering og virkelig flot logo i Mos.
God kvalitet som forventet samt hurtigâŠ
God kvalitet som forventet samt hurtig levering.
Mange tak!
Hele vejen igennem en god oplevelse
Godt produkt, god pris, venlig vejledning og hurtig levering. Whatâs not to like!
Jeg har ikke anvendt produktet endnu
Jeg har ikke anvendt produktet endnu, men jeg er tilfreds med leveringen
God og behagelig service
God og behagelig service. Hurtig levering. KÞbte flueforhÊng. Waterfall. Ser vildt flot ud.
Very quick service and delivered at theâŠ
Very quick service and delivered at the doorstep.
Rigtig god kvalitet og hurtige svar ogâŠ
Rigtig god kvalitet og hurtige svar og lÞsninger via e-mail.
Firmaet sender ikke varerne og reagerer ikke
Firmaet sender ikke varerne, og de reagerer ikke ved henvendelser. Jeg bestilte en kniv og nogle blade til kniven den 7. april 2025. De skrev: Hej mette! Vi er ved at gÞre din ordre klar til afsendelse. Vi giver dig besked, når den er blevet sendt. Den 12. april 2025 skriver jeg til dem, om min ordre er blevet forputtet. Intet svar. Jeg ringer til dem den 15/4 2025 og der er en mand, der siger, at han vil undersÞge ordren, og så vende tilbage. Det gÞr han ikke. I går den 22/5 skrev jeg igen til dem, men har intet hÞrt. Så i dag den 23/5 2025 laver jeg så denne anmeldelse
Alt fungerede
Alt fungerede - meget hurtig levering.
Godt gået.
ð¥°ð¥°ð¥°ð¥°ð¥°
A fantastic experience, so quickly gained the product that she was even surprised. Thank you. I came up perfectly .
Fantastisk god oplevelse. Flotte flueforhÊng. Levering lynhutig. Stor fan.
Super flotte flueforhÊng. Slipper for insekter i mit hjem, da jeg kÞbte til 2 dÞre. Lynhurtig levering. Godt tilfreds.