Wij versturen, via Little Green Label, een kraamcadeau naar onze klanten. Dit proces wordt geheel opgepakt door Little Green Label en onze klanten zijn tot nu toe altijd heel erg blij met het persoo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het artikel was bijzonder goed en zorgvuldig ingepakt . Er stond met grote letters â fragiel â op het pakket . Service was verder ook snel .
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onlangs heb ik voor mijn dochter speelgoed besteld bij Little Green Label, en ik ben ontzettend tevreden! De levering was snel, en het speelgoed was zorgvuldig ingepakt. Het product zelf is van geweld... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top klantenservice!
Heel fijn contact gehad met Little Green Label over een wat grotere bestelling. Super klantgericht en ook heel fijn is hun inpakservice! Duurzaak en kwalitatief goede producten, echt een aanrader!
Prima levering
Het bestelde product werd op tijd geleverd en in goede staat verzonden de verpakking was zeer goed weinig loze ruimte mijn compliment
Mooie duurzame artikelen
Ik ben heel blij met het speelgoed van Green Label. Ze hadden bovendien snelle levering en ook was alles netjes verpakt. De artikelen zijn gemaakt van mooi duurzaam materiaal
Enorme aanrader! Fijne service en prachtige producten â¥
Een hele mooie website die overzichtelijk is ingedeeld op producttype, maar ook op leeftijdscategorie. Er is een heel ruim aanbod aan prachtige producten en de service is super fijn en enorm vriendelijk. Wij zijn goed geholpen en hebben twee hele blijde jongetjes thuis. Twijfel je ergens over? Ze helpen je met liefde en geduld en geven goede en fijne tips.

Speelgoed werd snel geleverd
Speelgoed werd snel geleverd, goed verpakt.
Ook ziet het er uit als op de foto's.
Kinderen spelen er met plezier mee.

Little Green Label ããã®åç
Pakketbezorger haalde het laat op
Pakketbezorger haalde het laat op, deed langer over kevering en aprcelpoint scande niet in, zodat het nog een dag langer onderweg leek: Little Green Label onderhield contact met DHL en sloot kort met mij: ze namen verantwoordelijkheid!

Heel erg fijn
Heel erg fijn! Er was iets mis met het product van mijn bestelling, dit is heel goed en heel snel opgelost!

Little Green Label ããã®åç
Er was een product niet leverbaar
Er was een product niet leverbaar, hiervoor kreeg ik een vervangt product die duurder was. Heel netjes opgelost.

Little Green Label ããã®åç
Alles erg goed verpakt en vooral snelleâŠ
Alles erg goed verpakt en vooral snelle levering.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã