Banner for Moov

2,341
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ich nutze das Moov Laufband nun seit einigen Wochen und bin bisher wirklich zufrieden. Besonders gefällt mir, wie einfach sich das Laufband in den Alltag integrieren lässt. Da ich beruflich viel s... もっと見る

企業情報

5. スポーツ記念品専門店

Moov について

当該企業による記述

About Moov

Movement has disappeared from modern life. We're giving it back its place. Work, commutes, and packed schedules make it hard to move every day. Moov brings movement indoors close enough to get started and easy enough to pick up again tomorrow. A treadmill is the beginning. Keeping moving is the goal.

Integrity

We say what we do and do what we say. Nothing more, nothing less.

Quality

A treadmill that gets used every day needs to handle every day. That's what we build for.

Customer satisfaction

If someone buys a treadmill and never uses it, we need to do our job better. Not because the product isn't good, but because we didn't help that person keep moving. Because that's where we want to make a difference. So, got a question or just want to share your story? We're reachable by phone and email and do our best to help you the same day.

30-day trial

You have 30 days to try the treadmill at home. Not happy with it? We'll pick it up for free and give you a full refund.

2-year warranty

Every Moov treadmill comes with a two-year warranty. Standard.

Our promises

当該企業による記述

Integrity
How do you build something people trust? You start by being honest. At Moov, everything we do is rooted in transparency. We deliver what we promise, no fine print, no surprises. What you see is what you get — and sometimes a little more.
Quality
Movement that fits into everyday life deserves a treadmill that keeps up. One that's thoughtfully designed, built with care and made to last. At Moov, quality isn't a feature. It's the foundation. Something you feel the first time you step on and every time after.
People
Without the people who trust us, there is no Moov. That's why you always come first. Whether you have a question, a concern, or just want to talk things through, we're here. Call or email, and we'll get back to you the same day. Because being there for you isn't a policy. It's how we move.

Service guarantees

30 days to try. 2 years guaranteed.

Thirty days to give Moov a place in your day. Walk between calls. Try a few minutes before work. Step on after dinner. See how it fits into your routine no pressure, no commitment. Doesn't feel right? We'll collect the treadmill at no cost and refund you in full. No hassle, no questions. And every Moov treadmill comes with two years of warranty as standard. Built to stay. Covered for the long run.

連絡先

Promotion box for Moov

Discover the Moov treadmills

Feel fitter every day and boost your energy from your home!

ほぼ満足

(2,341)

過去12か月のレビュー数: 1,817

レビューを書く

Geweldige service

Geweldige service. Bij bestelling was ik op de hoogte van de langere levertijd. Toch kreeg ik elke weer een update van de levering. Eenmaal geleverd was de loopband echt top. Mooie branding, alles netjes ingepakt. Kortom top product en top firma!

2026年6月25日

Hi Kayleigh,

Dankjewel voor je fijne review, wat leuk om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad.

Fijn dat de communicatie rondom de levertijd goed voelde. We proberen altijd eerlijk te zijn over verwachtingen, en dan is het extra mooi om te horen dat de updates ook daadwerkelijk als prettig werden ervaren.

En dat de loopband zelf ook helemaal naar wens is, inclusief de verpakking en branding, dat maakt het compleet.

We hopen dat je er veel plezier aan beleeft.

5つ星のうち1の評価

Geen accessoires in testperiode…

Toen ik de loopband van Moov eindelijk binnen kreeg ontbraken de bijbestelde accessoires zoals Tablethouder, drankhouder en beschermmat. Na een bericht dat ik de accessoires miste kreeg ik een dag later bericht dat deze standaard nageleverd worden. Prima. Een paar dagen later echter ontving ik het bericht dat de accessoires pas einde van de volgende maand worden geleverd, in mijn geval buiten de 30 dagen stuur terug garantie. Dit is onacceptabel aangezien je de mogelijkheid moet krijgen om de loopband in zijn geheel te testen. Is de bevestiging voor de tablet stevig? Kan mijn iPad erop? Blijft het stabiel of is erop kijken tijdens het lopen een drama? Pak je je drinken makkelijk uit de houder en gaat terugzetten soepel. Het is de hele beleving die belangrijk is. Na het sturen van een bericht dat ik de bijbestelde accessoires graag zo snel mogelijk geleverd wil krijgen, of als oplossing de proeftermijn pas in te laten gaan als de loopband compleet binnen is levert geen enkele reactie. Zeer teleurgesteld en wat mij betreft misleiding. Ja je kunt de loopband inderdaad testen maar dat is erg kort door de bocht. Mijn loopband gaat retour, een gemiste kans wat mij betreft, en zo simpel op te lossen. Doe wat je beloofd. Lever wat besteld wordt!

2026年6月30日
5つ星のうち5の評価

Vriendelijk en snelle service.

Vriendelijk en snel geholpen met een klein vergissing in mijn originele bestelling, aanrader.

2026年7月3日

Hi CJ,

Dankjewel voor je fijne review, wat leuk om te lezen dat je vriendelijk en snel geholpen bent. Dat is precies hoe we het graag doen.

We hopen dat je veel plezier beleeft aan je bestelling.

Mooi apparaat

Mooi apparaat, goede gebruiksaanwijzing. Vooraf gebeld dat de loopband bezorgd wordt. Prima service

Hi Diana,

Dankjewel voor je fijne review, wat leuk om te lezen dat je blij bent met de loopband en de gebruiksaanwijzing.

Fijn dat de communicatie rondom de bezorging goed was. Dat is precies hoe we het graag doen.

Geniet van je nieuwe loopband. Bij vragen staan we voor je klaar.

Bestellung Anfang Juni bestellt - nicht angekommen

Bestellung Anfang Juni bestellt, mit garantiertes Lieferungsdatum zwischen 25.06 und 30.06. - seitdem keine Lieferung bekommen, dafür dauernde Emails, dass sich die Lieferung verzögern wird. Versprochen wurde immer das Versenden am Anfang der nächsten Woche, dann wurde wieder verschoben auf Anfang Juli und jetzt ist es wieder verschoben ... Fühlt sich an, wie eine betrügerische Webseite und Scam!!

Emails an den Support werden nicht beantwortet. Schrecklicher Kundenservice!

2026年7月2日

Slechte levertijden

Na lang nadenken de moov run plus besteld, met de notie dat deze een wat langere levertijd heeft. Tot mijn grote verbazing krijg ik 5 dagen na de uiterlijke leverdatum een mail dat andere bestellingen voorrang hebben gekregen door een fout bij moov.

De levering zal nu nog 2 weken langer duren… en als compensatie krijg ik korting op accessoires die ik nu nog extra zou moeten bestellen…

Diep teleurgesteld.

2026年7月1日

Hi Lichelle,

Wat vervelend om dit te lezen en daarvoor onze oprechte excuses. Dat je bestelling langer duurt door een fout aan onze kant en dat de compensatie voor jou niet voldoende recht doet aan de situatie, dat begrijpen we volledig.

Ik pak je situatie nu persoonlijk op en neem per mail contact met je op om dit met je uit te leggen en samen naar een passende oplossing te kijken.

5つ星のうち1の評価

Door fout moet ik 2.5 week langer op mijn loopband wachten.

10 juni een Moov Run Plus besteld met leverdatum 26 juni. Ik kreeg 23 juni een mail dat mijn Moov Run Plus in het magazijn was en die week verzonden ging worden. Maandag maar eens een mail gestuurd wanneer ik hem kon verwachten, maar tegelijk zag ik bij mijn bestelling dat er ineens een nieuwe waarschijnlijke leverdatum van 15 juli stond en er niets meer te zien was van de levering op 26 juni en hij was ook niet meer in het magazijn. Moov gebeld, vriendelijke dame vertelde dat dit waarschijnlijk een fout in het systeem was en ik hem deze weer echt wel ging krijgen. Ze ging er nog even naar kijken en zou mij bellen of mailen, maar hij kwam er vast wel aan. Volgende dag, nog niets gehoord, dus zelf maar weer gebeld. Zelfde Lise aan de telefoon die zei dat er meer waren, een fout in het systeem, maar het kwam vast goed. Ze zou mij zeker mailen die dag. s'Avonds kreeg ik haar mail, er waren fouten gemaakt, mijn loopband was naar iemand anders gestuurd omdat mijn bestelling was blijven hangen en omdat ze niet meer op voorraad zijn werd de nieuwe leverdatum nu idd 15 juli.
Omdat de Moov Run Plus precies is wat wij willen, kan ik niet anders dan wachten, maar ik heb wel een mail terug gestuurd wat ze mij als tegemoetkoming kunnen bieden, bv korting, wat heel normaal is als een bedrijf de leverdatum niet haalt. Kreeg een mail terug, korting zit er niet in, maar ze wilde mij wel een flesje onderhoudsolie sturen. Ik ben maar gezwicht, ben er ondertussen zo moe van. Lees ik hier tussen de reviews van de laatste dagen iemand die voorrang gekregen heeft bij de levering en zoooo tevreden is met de Moov Run Plus en 5 sterren geeft. Iets zegt mij dat dit mijn loopband is.

Update;
Ik kreeg vandaag ineems een mail dat er een bestelling onderweg is, het blijkt de loopband te zijn die inmiddels bij de bezorger is, de accessoires worden apart verstuurd. Niet veel later kreeg ik een mail van Moov dat ze toch nog een paar Moov Run Plus loopbanden in het magazijn gevonden hebben en daarom kunnen ze mij er nu dus toch een toezenden. Ik blijf nog even gematigd enthousiast, het moet bv geen teruggestuurd exemplaar zijn, maar wellicht kan ik volgende week de eerste stappen zetten.

2026年6月26日

Hi Norma,

Wat vervelend om dit te lezen en daarvoor onze oprechte excuses. Dat je bestelling is blijven hangen, dat je meerdere keren zelf achteraan moest bellen en dat je zit met het gevoel dat andere klanten voorrang zouden krijgen, dat begrijpen we volledig.

5つ星のうち5の評価

Na eerste de vorige Moov loopband te…

Na eerste de vorige Moov loopband te hebben nu de upgrade gedaan naar de nieuwe Moovv Run Plus. Weeral een top product. Vanaf bestelling tot levering werd ik wekelijks op de hoogte gehouden van mijn bestelling en als ik een vraag had werd deze binnen de 2 dagen beantwoord dus dienst na verkoop is ook top. Een absolute aanrader.

2026年7月1日

Hi Marc,

Wat leuk dat je bent overgestapt van je vorige Moov naar de nieuwe Run Plus. Mooi ook om te lezen dat de communicatie en de service je zo goed bevallen zijn. Dank je wel voor het vertrouwen en veel plezier met je nieuwe loopband.

Motor loopband al 2 maanden stuk

Helaas is de motor van mijn loopband ongeveer 2 maanden geleden kapot gegaan hierover een mail gestuurd. Duurde wat langer voordat ik antwoord kreeg. Eerst een uitleg gekregen wat ik moest doen ( precies dezelfde uitleg als in de handleiding) dat hielp niet. Toen een filmpje opgestuurd. Duurde een week en een keer extra mailen van mijn kant voordat het mailtje uiteindelijk bij de juiste afdeling terecht kwam en ze konden aangeven dat de motor stuk was. Dus hebben ze een nieuwe opgestuurd. Deze kwam na 1,5 week eindelijk bij mij aan ( vertraging DPD ) maak ik de doos open is hij kapot. Dus mail contact opgenomen, hier hebben ze meteen op gereageerd en een nieuwe motor opgestuurd. Dit ging heel snel. DPD heeft hem niet geleverd en direct naar Moov terug gestuurd. Hier een mail over gestuurd, reactie dat ze een nieuwe naar me op zouden sturen. Dit is nu wederom een week geleden. Van de week weer gemaild, gaven ze aan erg druk te zijn met het versturen van de loopbanden. Kortom bijna 2 maanden verder en nog steeds een loopband die niet werkt en waarvan ik zelf de motor moet vervangen. Helaas heb ik door omstandigheden geen mogelijkheid tot een andere sport en ben ik afhankelijk van de loopband. Erg frustrerend dat je hem dan al twee maanden niet kan gebruiken. Erg jammer dat ik een negatieve review moet schrijven maar ik weet niet meer zo goed wat ik anders moet doen. Hoop dat dit helpt. Ik snap dat ze druk zijn, maar dit is niet klantvriendelijk ( en ja ik weet dat een deel ook door de DPD komt ) maar helaas zou ik door dit verhaal geen loopband meer bij hun bestellen. Ondanks dat ik er eerst erg tevreden over was.

2026年6月30日

Hi Margo,

Wat ontzettend vervelend om dit te lezen, en daarvoor onze oprechte excuses. Dat je al bijna twee maanden zonder werkende loopband zit, terwijl je hier juist op aangewezen bent, is niet hoe wij klanten willen behandelen. Ook al ligt een deel buiten onze invloed bij de vervoerder, dat verandert niets aan jouw ervaring.

Ik pak je situatie nu persoonlijk op en neem per mail contact met je op zodat we ervoor kunnen zorgen dat je snel weer kunt gaan wandelen op je loopband.

Goed product

Eenvoudig inelkaar te zetten. Display is heel eenvoudig te bedienen. Instellen van de helling gaat heel snel, even wennen.
Lopen voelt natuurlijk aan

Hi,

Dank je wel voor je positieve review.
Mooi om te lezen dat alles zo soepel is verlopen, van opbouw tot in gebruik. Even wennen aan hoe snel de helling is ingesteld is begrijpelijk, dat is precies een van de functies die we ten opzichte van ons vorige model hebben verbeterd.
Fijn dat je dat ook zo ervaart.

Beschadigd binnen gekomen

Hij kwam helaas beschadigd binnen dus we hebben hem nog niet kunnen gebruiken. Daarnaast zouden we door een actie extra accessoires krijgen maar die zaten er ook niet in.
Nu ligt het hier behoorlijk in de weg omdat een retour regelen veel tijd heeft gekost. We wachten nog steeds op een ophaalbevestiging. Hopelijk kan dit snel worden geregeld gezien de vakantieperiode die eraan komt.

1-7:
Uitstekend opgepakte klacht met goede en hele nette opvolging.
Dat is echt heel goed gedaan.
Er kunnen altijd dingen fout gaan, je maakt het verschil door het goed op te lossen!
Dank daarvoor.

Hi Peter,

Wat vervelend dat de loopband beschadigd is binnengekomen en dat de retour daarna te lang op zich liet wachten. Daarvoor onze oprechte excuses, zeker met de vakantieperiode in zicht.

Goed om te weten, de extra accessoires uit de actie worden standaard los van de loopband verstuurd, dus die komen nog jouw kant op. Ik pak de retour nu persoonlijk op en zorg dat een vervangend exemplaar direct naar je wordt verstuurd.

Ik kom bij je terug per mail om de ophaalafspraak van de beschadigde loopband in te plannen.

5つ星のうち3の評価

De loopband is geweldig, klantenservice moet beter

De loopband is geweldig, maar de klantenservice moet echt opgeschaald worden. Ze lezen je bericht maar half en reageren daardoor verkeerd. En het duurt ook een aantal dagen voordat ze überhaupt reageren. Da's echt een aandachtspunt!

2026年6月18日

Hi Rita,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Dit is duidelijk niet de kwaliteit die we nastreven, en het spijt me dat je deze ervaring hebt gehad.

Ik heb jouw situatie direct met het team gedeeld, zodat we hiervan kunnen leren en onze service kunnen verbeteren. Als startend bedrijf waarderen we je openheid; alleen zo kunnen we beter worden.

Als er iets is waarmee ik je alsnog kan helpen of als je verder nog vragen hebt, laat het me weten.

Echte aanrader

Gemakkelijk te bestellen. Goed op de hoogte gehouden van de productie/levering. Goede prijs/kwaliteit.
Ik ben er heel tevreden mee!

Hi Klaartje,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent, van bestellen tot in gebruik. Goed op de hoogte blijven van de levering hoort daar wat ons betreft gewoon bij.

Dank je wel voor je mooie review en veel plezier met je loopband.

5つ星のうち1の評価

Veel reclames en beloftes , 0 reacties en levering!

Waarom reageren jullie niet op mijn emails en online contact formulieren en waarom nemen jullie de telefoon niet op?! Mijn revalidatie traject ligt nu stil omdat jullie niet leveren op de beloofde datum van uiterlijk 14 juni, waar we uitgebreid over hebben gesproken!
Ik heb nooit een bestel/order-bevestiging ontvangen wat ik bij jullie gemeld heb en ook dáár reageren jullie niet op! Slim om via de chatfunctie in de advertentie te communiceren zodat de klant "niets" in handen heeft!
Ik heb besteld de Run Plus incl. alle gratis accessoires, meest uitgebreide garantie en lange power kabel.
Graag nu wél een reactie!
Ombudsman en reclamecode commissie, lezen jullie mee?
Bvd.

2026年6月29日

Hi Christel,

Wat vervelend om dit te lezen en daarvoor onze oprechte excuses. We snappen je frustratie volledig, zeker als hier ook een revalidatietraject van afhangt.

We hebben je bestelling van 19 juni in ons systeem teruggevonden, en ook je mail van afgelopen vrijdag is netjes bij ons aangekomen. Door drukte duurt een reactie soms iets langer. Onze excuses, want we kunnen ons voorstellen dat je je daardoor niet gehoord voelt.

Ik neem persoonlijk contact met je op om naar de situatie te kijken. Ik begrijp dat hier voor jou tijdsdruk aan verbonden is.

5つ星のうち4の評価

Is stil, duidelijke bediening.

Stevige, stille loopband. Duidelijk bedieningspaneel.

Hi Marij,

Dankjewel voor je mooie review, wat leuk om te lezen dat je de loopband als stevig en stil ervaart. En dat het bedieningspaneel duidelijk is, dat is precies wat we voor ogen hebben.

We hopen dat je er veel plezier van hebt.

Fijne loopband

Fijne loopband met armsteunen en goede helling en snelheid wisselknoppen.

2026年6月28日

Hi,

Bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je blij bent met de loopband. Fijn dat de armsteunen en de helling en snelheid wisselknoppen goed bevallen.

We hopen dat je er nog veel plezier van hebt.

De perfecte loopband

Prima product
Goed afgeleverd met begeleiding via chat

Hi Beny,

Wat fijn om te lezen dat het traject van begin tot eind goed verlopen is, en dat we je hebben kunne bij staan via de chat.
We wensen je veel plezier met je nieuwe loopband.

5つ星のうち4の評価

Tot zover erg tevreden heb 4 sterren…

Tot zover erg tevreden heb 4 sterren gegeven omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering.

Hi,

Mooi uitgangspunt, ruimte voor verbetering is er altijd. Fijn dat je tot nu toe tevreden bent. Mocht je later iets specifieks tegenkomen waar je feedback over hebt, dan horen we het graag.

5つ星のうち5の評価

Wat een service heb ik van dit bedrijf…

Wat een service heb ik van dit bedrijf gekregen, wekelijks was er contact over de vorderingen van mijn pre order voor de run plus, omdat ik hem voor revalidatie nodig had heeft Richard zijn uiterste best gedaan om mij bij een van de eerste uitleveringen te zetten wat ook gelukt is waardoor ik nu heerlijk vanuit mijn huiskamer mijn opbouw programma kan doen. Ik ben dus niet alleen super blij met mijn moov run plus maar ook metbde service wat dit bedrijf bied. Daarbij is het ook nog eens een
Prachtig, easy en degelijk apparaat… op alle gebieden een aanrader dus

2026年6月26日

Hi Desiree,

Dankjewel voor je mooie review, wat leuk om te lezen dat je zo goed geholpen bent.

Dat Richard zijn best heeft gedaan om jou bij de eerste leveringen te zetten, zeker gezien de revalidatiecontext, is precies hoe we het graag zien. Fijn dat het contact gedurende het wachten ook goed voelde.

En dan ook nog zo blij met het apparaat zelf. Dat maakt het compleet.

We hopen dat je revalidatie goed verloopt en dat de Moov Run Plus daarin zijn werk doet.

5つ星のうち2の評価

Zeer slechte levering en beroerde communicatie

Op 1 juni 2026 heb ik bij een Moov loopband WalkPlus besteld. Ik heb vooraf herhaaldelijk contact gezocht met Moov en de vervoerder toen de leverdatum (eindelijk) bekend was omdat ik niet thuis kon zijn op het geplande bezorgmoment. Het bleek onmogelijk om contact te krijgen met de vervoerder, en de communicatie met Moov verliep moeizaam (traag en veelal via berichten gegenereerd door waarschijnlijk AI). Per e-mail is mij uiteindelijk zwart-op-wit toegezegd dat de levering zou worden verplaatst naar een dag waarop ik wel thuis zou zijn. Tot mijn grote verbazing ontving ik vervolgens op de eerst genoemde (en geannuleerde) leverdatum (toen ik aan het werk was) alsnog een afleverbevestiging, terwijl ik niet thuis was. De vervoerder (By BR) heeft de loopband zonder enig overleg of bericht onbeheerd achtergelaten in de tuin van mijn buren. Ik heb het zware pakket zelf naar binnen moeten tillen. De doos is zichtbaar beschadigd en is blootgesteld aan de vochtige buitenlucht.
Ik heb via mail direct contact gelegd met zowel Moov als de vervoerder. Behalve een automatisch gegenereerd bericht dat men mijn mail in goede orde ontvangen heeft en ik na twee werkdagen reactie zal ontvangen blijft het stil.
Volgens de wet (artikel 7:11 BW) is de verkoper verantwoordelijk voor het product tot het moment dat ik dit zelf fysiek in ontvangst neem. Door het pakket onbeheerd in een tuin achter te laten, is er niet correct geleverd en is er bovendien risico op schade ontstaan. Dat hierin geen enkele verantwoordelijk wordt genomen vind ik ronduit onbeschoft, zo ga je niet met het geld en het vertrouwen van een klant om. Ik heb Moov laten weten dat ik dit als recensie ga plaatsen, ook gezien ik nog altijd wacht op (bericht over) de beschermmat die nog altijd niet geleverd is.

2026年6月18日

Hi Gerda,

Wat ontzettend vervelend om dit te lezen, en daarvoor onze oprechte excuses. Er is in dit hele traject meer misgegaan dan we wilden, zowel in de communicatie vooraf, in de bezorging zelf, als in onze reactie daarna. Dat had niet zo mogen gaan.

We pakken dit persoonlijk met je op en zijn ook in gesprek met de vervoerder over hoe dit in de toekomst voorkomen moet worden. Je verdient meer dan een standaardreactie en die krijg je dan ook van ons.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。