Little Helpers.com レビュー 244

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik ging vorig jaar oktober na 19 jaar weer terug naar mijn geboorteland Suriname. Ik wilde ook kunnen genieten van het heerlijke eten daar. En dat heb ik gedaan met mijn Little Helpers. Ik heb een on... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dankzij de Little Helpers durf ik met mijn dochters frietjes te halen uit een duo-keuken bij de cafetaria in het dorp, om uit eten te gaan op vakantie, bijvoorbeeld in een Italiaans restaurant die ook... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb 7 ziektes waardoor ik chronisch ziek ben en chronische pijn heb. Daarnaast ben ik lactose intolerant en mag ik geen gluten eten. Naar het terras gaan met vrienden of familie brengt mij altijd v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

As someone who’s familiar with gluten intolerance, I honestly didn’t think little helperss would work at first, but they really surprised me. I can finally enjoy my bread with jam again without stomac... もっと見る

企業情報

当該企業による記述

Little Helpers' Anti-Gluten Pills help you break down unwanted gluten in your food. That way, you can worry less about unpleasant reactions in your body and enjoy delicious food again!

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Magisch product

Een woord, wauw! Wat maken deze pillen mij weer vrij! Van reageren op elke kruimel en met alles wat je doet opletten, naar een heel stuk vrijer leven! Voor mij blijft die er zeker in!

5つ星のうち5の評価

Draagt bij aan vakantie plezier!…

Snelle levering en as we speak eet ik 's ochtends een croissant op vakantie in Frankrijk en gaan we lekker uit eten zonder erg goed op te letten! Met de Little Helpers heb ik nu, na 2,5 week in Frankrijk nog geen kramp of andere klachten die ik anders zou hebben, door mijn glutenintolerantie zonder Little Helpers. Echt heel blij mee en de Little Helpers dragen zeker bij aan mijn vakantie plezier♡ Ik neem ze overal mee naar toe in het handige doosje die je erbij krijgt!

5つ星のうち5の評価

Ik kon de laatste jaren geen gluten…

Ik kon de laatste jaren geen gluten eten ivm glutensensitiviteit. Thuis is dit geen probleem maar uit eten en vakantie zijn altijd spannend. Regelmatig verkeerd eten gekregen.
Met Little Helpers durf ik weer met een gerust hart uit eten te gaan zonder problemen.

Het werkt!!

Door leveringsproblemen duurde het iets langer voor ik little helpers kreeg.
Maar eenmaal in huis ben ik het uit gaan proberen en het werkt!!
Heb het ook bij andere aangeraden.

2024年6月20日

Happy Helpers

Onze dochter met Coeliakie kan nu bij twijfel 1 of 2 Little Helpers nemen en in elk geval het ongemak / de pijn verminderen na (kruis)besmetting.
Normaal een beetje stress als we ergens gaan eten en nu meer rust!
Wij zijn in elk geval heel happy met de happy helpers zoals wij ze noemen!

2024年6月1日

Zorgeloos genieten

Afgelopen mei ben ik voor twee weken naar Thailand geweest. Reizen is qua eten niet altijd even makkelijk, zeker wanneer jet niet 100% kunt weten of communiceren over de ingredienten van het eten. Little Helpers meegenomen, en de hele vakantie lang zorgeloos kunnen genieten, zonder bang te zijn voor klachten na (kruis)besmetting. Ben er super blij mee!

2024年5月1日
5つ星のうち5の評価

Zo blij met deze pillentjes

Zo blij met deze pillentjes, mijn dochter kan weer gezellig met haar vriendinnen eten bij de snackbar waar zij glutenvrije snacks hebben. Voorheen was zij altijd ziek na zo’n snack en nu niet. Wat voor de meeste zo gewoon is, is voor haar heel bijzonder ☺️

Wat een opluchting!

Weet je wat voor opluchting het is dat je in je geliefde vakantieland Italië, om precies te zijn in Rome, gewoon in een prachtige paleistuin kunt lunchen zonder je zorgen te maken of ze in de keuken wel secuur genoeg werken? Ik ben zo vreselijk blij met Little Helpers, voor mij nooit meer zonder. Ik heb ze in het handige meeneemdoosje wat je erbij krijgt in mijn handtas, mij overvalt nooit meer zo'n kromme tenen moment, ik vraag om een glutenvrije lunch en laat het daarna los!

2024年6月29日
5つ星のうち5の評価

Niet iedereen weet wat gluten zijn.

Niet iedereen weet wat gluten zijn, dit bleek bij een grote familiebijeenkomst.ik had doorgegeven dat ik glutensensitief was en bij de koffie kreeg ik netjes en glutenarm gebakje. Toen kwam het buffet, een Italiaansbuffet met pasta, lasagne en pizza. Gelukkig had ik mijn antiglutenpillen bij me en heb ik lekker van het buffet genoten. Ik ben super blij met de pillen van Little Helpers

2024年5月25日

Fijn dat dit bestaat!!!

Snelle verzending, zitten genoeg pillen in een potje om er een tijdje mee vooruit te kunnen. Ook fijn dat er nu een (gratis) reisblikje bij zat om de pillen mee te nemen. Heb ze al een aantal keer gebruikt, ingenomen vlak voor de maaltijd waar eventuele kruisbesmetting niet uit gesloten kon worden. Of het alleen door de pil komt dat ik geen last heb gehad weet ik natuurlijk niet, maar het nam iniedergeval al mijn stress en angst weg. En dat is het voor mij zeker waard. Contact via de chat op de website verliep ook vriendelijk en soepel. Ik vind het een aanrader, ze zitten nu standaard in mijn tas.

2024年6月17日

Een opluchting

Een opluchting. Het is zo enorm fijn om ergens heen te gaan, naar iemand thuis of uit eten, en niet zo’n stress te ervaren voor sporen. Ik neem vlak voor de maaltijd 2 pillen als ik denk dat er sporen in zitten en dat gaat super!
Ik heb coeliakie en deze pillen bieden dus een enorme uitkomst voor sporen/kruisbesmetting

2023年11月25日

Onbezorgd uit eten dankzij Little Helpers

Dankzij de pillen van Little Helpers heb ik tijdens onze 3 weekse vakantie geen enkele dag last van mijn buik gehad. Het was zo fijn om onbezorgd uit eten te kunnen gaan zonder angst van kruisbesmetting in de keuken. Ik kan de anti-gluten pillen sterk aanbevelen en wil zelfs niet meer zonder uit eten gaan.

2024年4月12日
5つ星のうち5の評価

Ik kan weer zonder klachten friet eten van de frietzaak

Ik gebruik deze pillen voortaan iedere week als ik bv friet eet van de frietzaak. Iedere keer als ik friet at had ik daarna last van mij buik. Waarschijnlijk doordat er toch iets van kruisbesmetting is geweest in de frietzaak. Bv rondvliegend paneermeel. Na het slikken van deze pillen en eten van friet heb ik nergens geen last meer van. Zo merk ik dus dat ze zeker wel werken. Ik gebruik 2 pillen per keer.

5つ星のうち5の評価

Goed product en super service!

Mijn vriendin is erg blij met de pillen! Zo kan ze met haar glutonintolerantie tenminste een keer een pizza eten zonder al te veel klachten daarna :)

Bij de bestelling had ik zelf een foutje gemaakt. Dit werd erg snel en heel klantvriendelijk opgelost door Little Helpers. Net zoals bij Coolblue een glimlach op het gezicht. Aanrader dus!

2024年6月26日

Trustpilot エクスペリエンス