レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte en legemåtte for over tre måneder siden. Har aldrig modtaget den. De har kun svaret på én af mine mange mails. Jeg ville ikke anbefale nogen at handle her.

5つ星のうち5の評価

Tvärtemot vad alla säger så fick jag snabbt svar på frågor innan köp. Leveransen av en lekmatta gick fort och är supernöjd med produkten. Köpte från svenska sidan littlehugs.se Kan inte svara för ret... もっと見る

企業情報

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

En stor skuffelse

2026年4月12日

Ved 3 reklamation stoppede alt kommunikation

God kommunikation pr. mail de første to gange der var fejl på vores bestilling. Ved 3 reklamation gik det galt - de lovede at sende et nyt forhæng til vores søns seng, men derfra har vi intet hørt. Vi har bedt om at få vores penge retur flere gange og blot bedt om at få vores vare - men vi høre intet. Man kan ikke ringe, fordi telefonen er "midlertidigt lukket" - det har så været tilfældet i over et halvt år.
Håber inderligt at dette får dem til at kontakte os, så vi kan få vores vare - det var en fødselsdagsgave til vores 4 årige søn.

2026年2月27日

Meget dårlig oplevelse med LittleHugs

Meget dårlig oplevelse – pengene tilbageholdes

Jeg vil advare andre mod at handle hos Little Hugs baseret på min egen oplevelse.

Den 8. december 2025 bestilte jeg en vare til 1.899 kr. (ordre nr. 302888) med oplyst leveringstid på 7–14 hverdage. Pengene blev trukket fra min konto den 17. december.

Varen blev aldrig leveret.

Først efter at jeg selv rykkede flere gange, fik jeg i januar oplyst, at pakken angiveligt havde været forsøgt leveret og nu var på vej retur til producenten. Da varen var købt som julegave og leveringstiden for længst var overskredet, bad jeg om en refundering – hvilket virksomheden også bekræftede.

Siden da har jeg været nødt til gentagne gange at rykke for mine penge.

Den 12. februar skrev Little Hugs, at refunderingen var igangsat, og at jeg kunne forvente pengene inden for 2–5 hverdage. Pengene kom aldrig. Efter endnu en rykker den 24. februar fik jeg blot besked om, at deres bogholder nu måtte undersøge, om der var sket en fejl.

Resultatet er derfor, at jeg flere måneder efter købet stadig ikke har modtaget hverken varen eller mine penge tilbage.

Det mest problematiske er ikke kun den manglende levering, men måden sagen håndteres på: lange svartider, skiftende forklaringer og gentagne løfter om tilbagebetaling, som ikke bliver overholdt.

Denne adfærd, samt at virksomheden nyligt har skiftet adresse, og der også er andre der beskriver meget dårlige oplevelser, giver desværre også anledning til bekymring om virksomhedens økonomiske situation – eller om tilbagebetalinger bevidst trækkes i langdrag

2026年3月10日

HOLD JER VÆK

Vi har bestilt en seng som først bliver levereret mange uger for sent. Den leveres så uden de madrasser vi har betalt for samt med skader og fejl. Kundeservicen er virkelig dårlig og ignorerer henvendelser omkring de manglende madrasser. Så nu står vi her og har ikke modtaget det vi har betalt for - kan virkelig ikke anbefales. Hold jer endelig væk.

2026年3月8日
5つ星のうち1の評価

Vi bestilte en madras med 7-14 dages…

Vi bestilte en madras med 7-14 dages levering.
Jeg havde fat i Sarah fra kundeservice efter 10 dage for at høre til en status. Hun skrev retur, at den ville blive sendt afsted ugen efter. Den uge går og om fredagen (efter 17 dage) skriver jeg igen. Her får jeg at vide, at den vil blive sendt afsted om eftermiddagen. Jeg får dog ingen bekræftelse på, at den er sendt. Forventer derfor ikke, at den er sendt - da jeg vidste, der ville komme en mail med forsendelsesstatus.

Vi har ventet på madras længe og beslutter derfor, at købe en anden, som vi finder i en fysisk butik. Jeg skriver til Sarah, at jeg gerne vil annullere ordre og dette svarer hun ikke på.

Efter 2 dage modtager vi madrassen.

Nu vil jeg så gerne sende den retur og skriver til Sarah, samme dag, som vi har modtaget den, at jeg gerne vil sende retur. Sarah svarer, at vi bare kan lade den stå i pakkeboksen og så vil den automatisk sendes retur. Men da vi har fået den leveret hjem, kan denne plan ikke lade sig gøre. Dette skriver jeg til Sarah og spørger efter en returseddel, som jeg kan købe og sende pakken retur. Men Sarah svarer ikke på min henvendelse. Nu er der snart gået 14 dage siden vi modtog den og der sker intet!

Virkelig dårlig stil ikke at kunne modtage hjælp og rådgivning… under både proces, forsendelse og retur.

Handler ikke her igen!

2026年2月12日

Køb ikke hos Little Hugs

Køb ikke hos Little Hugs. De har nu brugt næsten 2 måneder på at behandle en reklamation, og de er umulige at komme i kontakt med. Jeg har kun hørt fra dem en enkelt gang per email den 16. januar, hvor de skriver at de afventer svar fra deres teknikker. Siden da har de ikke svaret tilbage på emails og telefonen er lukket (i deres 'åben' tidsrum tirsdag-fredag kl. 12-13.30).
Til info: Vi har fået leveret et klatrestativ med forkerte mål på dele af den.

2026年1月16日

1 stjerne skal udelukkende gives

1 stjerne skal udelukkende gives, for at kunne komme med sin mening.
Mage til dårlig kundeservice skal man lede længe efter. Efter endt bestilling, har jeg fået èn sølle mail. Hvori der står, der er 12-18 dages levering. Efter flere uger, sender jeg en mail og spørger hvor min vare bliver af. Får at vide den er i produktion, og jeg skal forvente ventetid. Ja tak, det siger du ikke. Så gik der 1,5 mdr fra bestilling, og kunne se at betaling endelig var trukket- men min vare var stadig ikke dukket op! - jeg skriver igen igen, og vil gerne have mine penge retur, da jeg intet har modtaget. Den var så leveret da, men har INGEN mail fået om noget som helst info. Da jeg så skriver til d, får jeg et yderst flabet og uprofessionelt svar retur om, at jeg bare skal være glad for at have fået en fredagsgave, og nyd dog solen og weekenden (?!) What???
Jeg kommer aldrig nogensinde til at handle der igen!!

2026年2月13日

Köp inget här.

Jag beställde en My Pony-häst innan jul. Den skulle bli levererad innan jul enligt hemsidan. Det kom aldrig någon. Då skrev jag till dem och jag vill annullerade min order, för julen var ju redan förbi och detta skulle varit en julklapp. Fick ett autosvar att de tagit emot mitt mail.
Sedan i januari så drog de pengar för hästen på mitt konto. Jag skrev då att jag ville ha tillbaks pengarna.
12/1 fick jag äntligen ett svar, jag skulle få tillbaks pengarna när de fått tillbaks hästen som tydligen stod på någon pakkeshopp. Varför den aldrig blev levererad till mig vet jag inte.
Och mina pengar har jag inte fått än. Har svår att förstå hur det kan ta så lång tid. Det tar även väldigt,väldigt lång tid för dem att svara på ett mail. Och telefonen är ju avstängd.

2025年12月7日
5つ星のうち1の評価

Jeg ventede næsten 2 måneder på min…

Jeg ventede næsten 2 måneder på min datters seng, og kun da jeg selv rettede henvendelse til dem, fik jeg dagen efter en mail om at vores ordre er blevet annulleret. Nu står jeg med en 120x200 madras men ingen seng og skal skynde mig at finde en anden seng til min datter og vente yderligere. Handler her aldrig igen.

2026年2月3日
5つ星のうち1の評価

Dålig produkt o dålig köpupplevelse

Köpte en säng o betalade via klarna. Ett år senare skriver dom att jag inte har betalat. Dessutom är sänge av otroligt dålig kvalité. Den låter, skruvarna håller inte och dessutom kan man inte ligga i sängen med sitt barn för den tål inte vilt över 100kg. Hela materialet känns billigt och av låg kvalite

2025年1月30日
5つ星のうち1の評価

Jeg har ventet og ventet på at min…

Jeg har ventet og ventet på at min ordre skulle eksperderes. Nu har jeg opgivet og annulleret ordren. Jeg har skrevet flere gang for at få oplysning om, hvornår de regnede med, at jeg ville få vareren, men den første udmelding er langet overskrede. Det mindste vil være bedre kommunikation, så man ved, hvad man kan forvente.

2026年1月3日
5つ星のうち1の評価

Hold jer væk fra denne hjemmmeside

Hold jer væk fra denne hjemmeside. Har modtaget med min vare med forsinkelse ikke nok med det, så er der fejl på som de ikke har noget noget ved. Jeg endte med at bruge varen selvom den var defekt, da jeg har givet 3200kr for et bord som ikke er småpenge. Det ender så med at den ikke kan holde efter et par måneder og går helt i stykker. Jeg vælger så at kontakte dem igen med 5 gange mails uden at høre fra dem. Jeg ringer til deres telefon tirsdag og fredag hvor de har åben for telefon tider. Men de har altid lukket. Det er spild af jeres penge hvis i køber herfra.
Jeg har været uden bord i flere uger nu uden at de har svaret. Det kan godt komme ind på banen og svare og hjælpe når man har givet så mange penge

2025年12月23日

Utrolig dårlig service

Bestilte en julegave til mit barnebarn d.5 december 25, hvor der stod 12 dags leveringstid. Jeg skrev via mail og spurgte om den kunne nå at komme inden jul, og der blev leveringstiden så laver om til 18 dage, så det kunne ikke lade sig gøre. Tænkte så at den ville komme før nytår, men nej. Jeg har skrevet flere mail i forløbet til dem, senest skrev jeg d. 6 januar 26, og fik besked tilbage at de havde ferielukket indtil d. 5 januar 26 🫣🫣🫣 og at de ville besvare mails hurtigst muligt. Jeg har intet hørt endnu d.11 januar. Jeg ved godt at det er weekend men hvis man har så travlt, skulle man måske sørge for mere personale. De har kun fået en stjerne, fordi jeg ikke kan give mindre. Charlotte Winkler

2025年12月5日
5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte en fødselsdagsgave til mig…

Jeg bestilte en fødselsdagsgave til mig datter den 27/12-2025. Jeg fik en bekræftelse af odren og pengene reserveret på min konto. Pengene blev aldrig trukket og siden den 7/1 har jeg forsøgt at kontakte firmaet uden held: deres telefon er lukket og de svarer ikke på mails. De har endda stadig 'ferie lukket' autosvar på, som fortæller at de er tilbage den 5/1. i dag er det den 9/1.

2026年1月9日
5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte en seng + madras d

Jeg bestilte en seng + madras d. 16. oktober 2025. Jeg modtog madrassen efter nogle uger, men de gav slet ikke besked om at den var på vej. Jeg har endnu ikke modtaget sengen her 12 uger efter. Efter 6 uger skrev jeg en mail, hvor jeg fik at vide, at de afventede afhentning hos producenten. Jeg skrev til dem igeb for over en måned siden og igen lige før jul uden noget svar. Der er heldigvis ikke blevet trukket nogle penge, men jeg tør ikke at købe en seng et andet sted, hvis de nu pludselig beslutter sig for at trække pengene og sende sengen til mig.

2026年1月7日
5つ星のうち1の評価

Jeg har desværre haft en træls…

Jeg har desværre haft en træls oplevelse med jer…. Jeg har efter lang tid modtaget den seng jeg har bestil… men madrassen var ikke med. Og man kan ikke komme i kontakt med jer… har prøvet på mail, telefon og Instagram….

2026年1月5日

Elendig kundeservice

Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice. Jeg havde bestilt en vare på webshoppen, som kort efter ikke virkede længere. Jeg skrev til dem og fik et svar om, at de havde lavet en reklamation på den. Efter at have rykket flere gange var det sidste jeg hørte fra dem, at de afventede en tidshorisont fra producenten. De få mails, jeg fik fra dem, var meget kortfattede og ikke særlig hjælpsomme. Der er nu gået over to måneder, og her står jeg stadig med et defekt produkt, og de er bare stoppet med at svare på mine mails, og opkald til dem er ikke muligt. Min datter var ellers meget glad for produktet, så længe det varede, så det er meget skuffende, at der ingen løsning er endnu.

2025年10月24日
5つ星のうち2の評価

Har endnu engang modtaget en levering…

Har endnu engang modtaget en levering hvor næsten halvdelen af tingene manglede. Fik besked om dette flere dage efter bestilling, og det er desværre ikke første gang. Virkelig irriterende, og jeg havde ikke afgivet bestilling hvis jeg vidste jeg ikke ville modtage alle mine varer. Det er ikke første gang dette sker. Desuden modtager jeg mine varer pakket ind i en skraldepose! Bestilte blandt andet en større ting i træ, som ikke var beskyttet på anden måde end en tynd affaldspose.
De varer jeg fik var dog fine. Men jeg bestiller ikke herfra igen, da det er at tage r... på folk at man sælger ting man ikke kan levere alligevel.

2025年11月20日

Trustpilot エクスペリエンス