レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige Monster Truck voor m’n kleinzoon Deze prachtige monster truck viel zeer in de smaak bij m’n kleinzoon. De prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed, zeker vergeleken met soortgelijk speelg... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Levering was snel, maar ik kon niet duidelijk achterhalen wanneer mijn pakket kwam. Het speelgoed is geweldig en zelfs met extra accu!! De volgende auto zouden we maatje groter WEER hier bestellen

䌁業情報

1. おもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Little Monkeez – Fun and Learning Welkom bij Little Monkeez – hét speelgoedmerk voor ouders die op zoek zijn naar origineel, leerzaam en duurzaam speelgoed dat kinderen eindeloos plezier biedt. Wij ontwerpen speelgoed dat niet alleen vermakelijk is, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen, zowel mentaal als motorisch. Met een focus op kwaliteit, veiligheid en vernieuwing bieden wij speelgoed dat de creativiteit prikkelt, ouder-kind interactie versterkt én jaren meegaat. Bij Little Monkeez vind je onder andere: RC-auto’s met unieke functies zoals waterbestendigheid en 360° stuntmogelijkheden Magnetisch constructiespeelgoed dat STEM-leren stimuleert Sensorisch speelgoed dat jonge kinderen helpt in hun ontwikkeling Duurzame materialen en tijdloze ontwerpen die niet snel verouderen Onze producten zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen (CE-gecertificeerd). We bieden speelgoed voor kinderen van 3 tot 12 jaar dat aansluit bij verschillende fases in hun ontwikkeling – van fantasierijk spel tot educatieve uitdaging. Wij geloven dat goed speelgoed: De verbeelding stimuleert Bijdraagt aan probleemoplossend denken De band tussen ouders en kinderen versterkt Een bewuste keuze is voor de toekomst Onze missie is om innovatief en educatief speelgoed te creëren dat de verbeelding van kinderen tot leven brengt, terwijl we duurzaamheid en spelplezier combineren. Elk product is ontworpen om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling én ouders een verantwoord alternatief te bieden voor wegwerpspeelgoed

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Prachtige Monster Truck gekocht voor m’n jongste kleinzoon

Prachtige Monster Truck voor m’n kleinzoon
Deze prachtige monster truck viel zeer in de smaak bij m’n kleinzoon. De prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed, zeker vergeleken met soortgelijk speelgoed uit de reguliere speelgoedwinkels in de winkelstraten. Zeker een aanrader bij deze aanbieder.

2026幎5月13日

Top klantenservice

Bij mijn zoektocht naar een specifieke accu voor de afstand bestuurbare auto van mijn zoontje ben ik uitstekend geholpen door Lotte en Lisa van de helpdesk, die aan de hand van foto's niet alleen de juiste accu wisten te vinden, maar ook heel snel hebben toegestuurd. Fantastische service voor een product van nog geen 16 euro!

2026幎5月8日
5぀星のうち5の評䟡

Super fijne winkel met een gouden

Super fijne winkel met een gouden klantenservice. Wij hadden een bestuurbare auto gekocht voor onze zoon, helaas deed de afstandsbediening het niet en wilde de auto niet rijden. Groot verdriet maar ja dat kan gebeuren. Ik heb een mail gestuurd die ten alle tijden keurig werd beantwoord. Met een nieuwe afstandsbediening werkt de auto super, kind blij, mama blij en weer een favo shop adres erbij want hier ben je in goede handen! Bedankt

2026幎4月13日
5぀星のうち4の評䟡

Super leuk voor de kleine!

Super leuk voor de kleine!
Het autootje werkt super goed. Het is snel en stevig. De reden waarom ik een bestuurbare auto van Little Monkeez wilde proberen was eigenlijk omdat zij een oplaadbare batterij hebben die je kan laden met een USB kabel. Anders ben je een fortuin kwijt aan AAA batterijen. Het enige nadeel is dat bij het autootje die ik heb gekozen die rupsbanden niet lekker over de wielen heen gaan en valt er dus steeds af. We gebruiken die dus ook niet. Verder top!

2026幎4月1日
5぀星のうち5の評䟡

Probleemloos opgelost, super service!

De wielas van de auto van mijn zoon was afgebroken. Daarom hebben we contact opgenomen met Little Monkeez met de vraag of het mogelijk was om dit specifieke onderdeel los te bestellen, zodat we de auto konden repareren. Dat bleek helaas niet mogelijk, maar tot onze verrassing kregen we kosteloos een volledig nieuwe auto toegestuurd. Wat een geweldige en klantvriendelijke service!

2026幎3月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス