Banner for Zappie

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Voor ons zijn de zappie boxen een super leuke en speelse manier voor onze dochter om met techniek in aanraking te komen. Bovendien laat het zien dat je heel veel dingen kunt maken ipv ze te kopen en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij (mijn zoontje en ik) zijn ontzettend enthousiast over de Zappie-boxen. We hebben er nu iets van 4 in elkaar geknutseld en tot zover zijn het allemaal succesnummers. - de ontwerpen zijn uit... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛向けのおもちゃ屋
  2. 玩具補造業者

圓該䌁業による蚘述

Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Voor ons zijn de zappie boxen een super

Bovendien laat het zien dat je heel veel dingen kunt maken ipv ze te kopen en dat het zelf maken ook nog eens heel leuk is.

2026幎5月31日

Zappie からの回答

Wat een geweldige review! Heel erg bedankt. Dit is precies waar we het voor doen: laten zien dat zelf iets uitvinden en bouwen nóg leuker is dan iets kant-en-klaar kopen. Super stoer dat jullie dochter zo de wereld van techniek aan het ontdekken is. Geef haar maar een grote high-five van ons! We wensen jullie nog heel veel gezellige bouw-middagen samen.

Een ongelooflijk leerrijk oma-

Een ongelooflijk leerrijk oma- kleindochter moment die dan ook nog eens door het te maken inzichten geeft in hydrologische werking. De jongste kleindochter vond het dan ook super heerlijk om de visjes kleurrijk te versieren. M.a.w. een aangename wisselwerking tussen het wetenschappelijke en familiale bezigheden. Top product.

2026幎5月23日

Zappie からの回答

Wauw, wat klinkt dat als een fantastische middag samen! Een echt speciaal oma-kleindochter moment. Ontzettend knap dat jullie samen zoiets stoers als een hydraulisch systeem hebben gebouwd. En wat leuk dat de jongste de visjes zo mooi heeft versierd! Wetenschap en creativiteit passen namelijk perfect bij elkaar. We wensen jullie nog heel veel leerzaam speelplezier met de volgende box!

Mooi innovatief speelgoed

Mooi innovatief speelgoed. Het is makkelijk in elkaar te zetten met de duidelijke instructies. Fijn dat er veel reserve onderdelen zijn. Mijn enige minpunt van de klantbeleving vind ik dat je het bestelt als volledig bruikbaar product, zonder dat je zelf nog ergens voor naar de winkel moet, maar de batterijen zoals geadverteerd er toch niet bij zitten... Na contact krijg je eerst een ai mail terug, via Instagram een algemeen antwoord waar je niks aan hebt en uiteindelijk heb ik een net mailtje teruggekregen... al met al super leuk product, met een klein minpuntje... maar ja, perfectie is ook niet alles ;-)

Zappie からの回答

Wat super om te horen dat het speelgoed zo in de smaak valt en dat het bouwen goed ging met de instructies! Fijn dat de reserveonderdelen handig waren.

We snappen helemaal dat het jammer is als je meteen wilt spelen, maar je toch nog batterijen nodig hebt. We zijn achter de schermen hard bezig om ervoor te zorgen dat we de batterijen zo snel mogelijk standaard aan onze boxen kunnen toevoegen, zodat jullie in de toekomst echt áltijd direct aan de slag kunnen!

We zijn ons systeem constant aan het verbeteren, want we willen dat iedereen direct, snel én goed geholpen wordt.

Ontzettend bedankt voor je eerlijke feedback en je begrip. We wensen jullie nog heel veel bouw- en speelplezier!

5぀星のうち5の評䟡

Zappie Box is een fantastisch product

Zappie Box is een fantastisch product! Mijn 9-jarige bouwt de onderdelen met groot gemak in elkaar en laat al creatief nadenken. Hij is nu al aan het brainstormen over verbeteringen, zoals het vervangen van batterijen door zonnepanelen om het milieuvriendelijker te maken.

Ik dacht dat dit speelgoed geschikt zou zijn voor zijn leeftijd, maar helaas vindt hij het al te eenvoudig. Hij verzamelt al onderdelen om zijn eigen creatie te maken – een zappie-robot met zonnepaneel-aanhanger.
Mijn conclusie: Zappie Box is van uitstekende kwaliteit, maar voor techniek minnende kinderen met wat bouwervaring is het niveau misschien te laag.

2026幎5月15日

Zappie からの回答

Bedankt voor je positieve review Marina! Wat leuk dat je zoon al aan het brainstormen is over verbeterpunten en zelf een robot wil maken/uitbreiden. Dat betekent dat het wel z'n creativiteit aangesproken heeft. Jammer dat hij de robot op zicht te eenvoudig vond. Wie weet gaan we in de toekomst ook boxen maken voor oudere kinderen, dus hou vooral onze website in de gaten!

Enorm leuk en leerzaam

Enorm leuk en leerzaam. Het is een fijn momentje om samen te hebben en je steekt er als ouder ook nog eens wat van op.

Ook zeer belangrijk het maakt geen herrie, is niet gemaakt van plastic dus stevig en duurzaam.

Ik raad het iedereen aan met een klein wetenschappertje thui!

2026幎5月20日

Zappie からの回答

Quality time met je kind én er zelf ook nog wat van opsteken. Geweldig! Dankjewel voor je positieve review Antoinette!

Eine super Sache

Unsere 6-jÀhrige Tochter hat viel Freude mit den Bastelsachen. Das Zusammenbauen klappt wunderbar. Ein tolles Paket.

Zappie からの回答

Es freut uns sehr zu lesen, dass du die Boxen großartig findest Sarah! Vielen Dank fÃŒr deine positive Bewertung!

Aanrader!

- de ontwerpen zijn uitdagend, maar op ‘een goede manier’ -> niet zo uitdagend dat het afschrikt (‘dat kan ik toch niet’) maar wel uitdagend genoeg om het zelfvertrouwen een enorme boost te geven (‘wauw, dat ík dat gemaakt heb!’);
- iedere maand een verrassing om naar uit te kijken. Geen box is hetzelfde en de afwisseling houdt het (voor ons) interessant;
- absoluut ideaal om de schermtijd mee terug te dringen!
- nu 2x een losse box als verjaardagscadeau gegeven. Weer eens iets anders dan het zoveelste potje slijm of andere troep die binnen 2 dagen de prullenbak in gaat. ;)

2026幎5月7日

Zappie からの回答

Wauw! Wat fijn dat jullie zo enthousiast zijn en dat je opmerkt en hier benoemt wat precies onze achterliggende gedachte is! Heel erg bedankt voor je positieve review!

5぀星のうち4の評䟡

Leuke box maar materiaal fragiel

Snelle levering, leuke box en veel speelplezier. We kijken uit naar de volgende box! Het materiaal mocht alleen wel iets steviger.

2026幎4月25日

Zappie からの回答

Hoi Deborah, bedankt voor je review en je mooie woorden. We doen ons best om onze producten constant te verbeteren, we nemen je feedback mee.

5぀星のうち5の評䟡

Mijn zoontje kijkt elke maand weer uit

Mijn zoontje kijkt elke maand weer uit naar een nieuwe box van Zappie! Hij vindt het geweldig om de boxen in elkaar te zetten en mee te spelen wanneer het klaar is. Zeker een aanrader voor kinderen die lekker bezig willen zijn

2026幎5月19日

Zappie からの回答

Wat leuk om te lezen Calvin. Daar doen we het voor! Bedankt voor je positieve review!

5぀星のうち5の評䟡

Was erg leuk om samen met mijn zoon een robot te bouwen

Was erg leuk om dit samen met mijn zoon te doen. Hij heeft een spreekbeurt over robots gehouden en heeft zijn zappierobot laten zien. Alles is goed uitgelegd en is goed te bouwen door een kind van negen jaar.

2026幎4月18日

Zappie からの回答

Wat ontzettend leuk om te horen dat hij de robot mee heeft genomen naar zijn spreekbeurt. Dankjewel voor deze leuke review!

Great idea!

We have now received two boxes out of the one year prescription.
My child has loved to build and continued to play with them.
Clear recommendation for any sience interested child!

2026幎4月21日

Zappie からの回答

It’s so wonderful to read that your child loved the boxes and is still playing with them. That makes us very happy! Thank you for your positive review and recommendation!

5぀星のうち5の評䟡

Every month something new and interesting

The child likes it very much. He builds everything himself and then plays for a long time.

2026幎5月6日

Zappie からの回答

We’re very sorry to hear that parts were missing from the package. I can imagine your son was very disappointed, and we truly regret that, because we want to make children happy, not disappoint them. I’ve checked it for you, and if all is correct, you should have received the missing parts by now. If this is not the case, please feel free to send us another message.

1. Box ist da - Fsrbexplosion ohne Reue

Wir haben die 1. Box und sehr viel Spaß seit 11.Mai
Papier schon nachgeschnittdn Farben aufgefÃŒllt... denn "es geht rund"

Mal schaun was nÀchsten Monat kommt

2026幎5月15日

Zappie からの回答

Wie schön zu lesen, dass ihr so begeistert seid und die Box so viel nutzt. Vielen Dank fÌr eure positive Bewertung und ganz viel Freude mit den nÀchsten Zappieboxen!

5぀星のうち3の評䟡

Wat beter kan is dat je na een probeer

Wat beter kan is dat je na een probeer pakket niet direct aan een abbonnement vastzit ik ervaar dit als zeer opdringerig en zal het niet aanbevelen,ondanks de leuke pakketten,het is een heel gedoe om optezeggen en het pakket terug te sturen

Zappie からの回答

Hey, wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling!

We proberen altijd duidelijk aan te geven dat je nergens aan vastzit. Je kunt juist op elk moment opzeggen en je krijgt hier vooraf ook altijd een herinnering van. Omdat we willen dat je een goede ervaring hebt met Zappie, hebben we het gratis terugsturen van het pakket inmiddels voor je geregeld.

Hopelijk is het hiermee netjes opgelost!

5぀星のうち5の評䟡

Mein Kleiner hat sich riesig gefreut

Mein Kleiner hat sich riesig gefreut und das erst bauen, um zuverstehen wie es funktioniert. DAUMEN HOCH.

2026幎5月4日

Zappie からの回答

Schön zu hören, dass dein Kleiner es zuerst bauen wollte, um zu verstehen, wie es funktioniert. Vielen Dank fÌr den Daumen hoch! :-)

Leerrijk

Onze kinderen vinden het tot nu toe superleuk (wij hebben 2 boxes gehad). Mijn kind van 8 kan het alleen met de stappenplan. Kind van 5 met wat bijstand. Het is voor ons ook leerrijk en makkelijk om de leerdoelen van techniek te oefenen in het kader van thuisonderwijs.

2026幎5月4日

Zappie からの回答

Super fijn om te horen Frederica! Dankjewel!

Toch nog eens controleren

Bij het maken van de schieters was er voor onze achtjarige wat verwarring over hoe ze een onderdeel moest steken
deed het omgekeerd en dan kon het geen elastiekjes afschieten. Dus hier even moeten helpen.
Anders prima!

2026幎5月3日

Zappie からの回答

Ah, vervelend dat daar verwarring over was, maar gelukkig is het goed gekomen. Bedankt voor je positieve review Kathleen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。