レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tusinde tak for en fantastisk service, venlighed, hÞj faglighed og professionel arbejde og rÃ¥rÃ¥dgivning. Vi kan varmt anbefale Livbjerggaard slamsugning og entreprenÞr firma. Vi havde udfordringe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Med 25Ã¥rs erfaring burde man mene de havde styr pÃ¥ det!!! Men nej fik leveret en container ved min hjÞrne grund chauffÞr vÊlger at smide den sÃ¥ alle biler kan hamre ind i den nÃ¥r de tager et hÞjre s... もっず芋る

䌁業が回答したした

SÃ¥ skal Livbjerggaard lige have en anmeldelse fra mig. Jeg har brugt dem en del gange, bÃ¥de privat og erhvervsmÊssigt til mange forskellige typer arbejde. Vigtigt for mig er at aftaler overholdes,... もっず芋る

䌁業情報

1. 汚氎凊理システム事業
  2. コンクリヌト工事請負業者
  3. 敎地業者
  4. 排氎溝掃陀業
  5. 陀雪業
  6. タむル工事請負業者

圓該䌁業による蚘述

Livbjerggaard EntreprenÞrforretning er en familieejet, alsidig virksomhed, der arbejder indenfor 5 hovedomrÃ¥der: Slamsugning, jordarbejde, brolÊgning, vinterbekÊmpelse og kloakarbejde, hvor vi er autoriseret kloakmester. Livbjerggaard EntreprenÞrforretning har eksisteret siden Ã¥r 2000 og arbejder over hele landet, dog primÊrt i Holstebro, Struer og omegn. Vi er en nÊrvÊrende og erfaren entreprenÞrvirksomhed, og du kan altid stole pÃ¥, at vi er der for dig og at vi er det til tiden. Vi tilbyder vores service bÃ¥de privat og erhverv. Har du brug for at hÞre mere om, hvad vi kan tilbyde hos Livbjerggaard EntreprenÞrforretning? SÃ¥ tÞv ikke med at tage fat i os – vi tilbyder skrÊddersyede lÞsninger, der passer til dine behov!

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

25件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Tusinde tak for en fantastisk service

Tusinde tak for en fantastisk service, venlighed, hÞj faglighed og professionel arbejde og rårådgivning.
Vi kan varmt anbefale Livbjerggaard slamsugning og entreprenÞr firma. Vi havde udfordringer med vores septiktank og ringede efter deres hjÊlp. De kom samme dag med hÞjt humÞr og stor hjÊlpsomhed. Vi fik renset vores rÞr og tÞmt septiktanken så nu fungerer det igen. Samtidig med det fik vi en god rådgivning og en hyggelig samtale.
Tak for en behagelig oplevelse.

2026幎5月4日

Super professionelle og dygtige

Virkelig super venlige, hurtig tid og virkelig professionelle og kompetente. Kan klart anbefale dem til at udfÞre arbejde hos Jer

2025幎10月15日

Hej Morten

Mange tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner :-)

Profesionelle og venlige på Livbjergaard

Jeg er meget, meget tilfreds med det arbejde der er gjort pÃ¥ min ejendom af Livbjergaard. Professionelt arbejde. Dygtige og venlige mÊnd som alle ydede en god service
. ogsÃ¥ Marco Thorup pÃ¥ kontoret samt den venlige og serviceminded ejer af Livbjergaard.

2025幎6月10日

Hej Ruth

Tusind tak for din anbefaling - det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse!

Livbjerggaard EntreprenÞrforretning

Jeg er meget tilfreds med Livbjerggård

Jeg er meget tilfreds med Livbjerggård. Meget venligt personale og de har leveret et arbejde i hÞj kvalitet.

2025幎2月17日

Hej Consumer

Tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse :-)

Livbjerggaard EntreprenÞrforretning

De kom samme dag jeg havde haft kontakt

De kom samme dag jeg havde haft kontakt ang et stoppet aflÞb...😉
Blev stÊdigt ved til problemet var lÞst..💪💪
Hurtig og effektiv hjÊlp

2025幎2月27日

Hej Dorthe

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi er glade for, at du fik hurtig og effektiv hjÊlp :-)

Varm anbefalding af Livbjerggaard

Jeg kan varmt anbefale Livbjerggaard EntreprenÞrforretning! Jeg har haft en super god oplevelse fra start til slut. Deres medarbejdere var professionelle, venlige og kom til tiden. Jeg fik lavet en ny terrasse, og resultatet er simpelthen så fint! Jeg har haft en super god oplevelse med entreprenÞren og vil helt sikkert vÊlge dem igen til fremtidige projekter. Tak for et godt arbejde!

2025幎2月19日

Hej Sally

Tusind tak for din anbefaling - det er lige sådan vi Þnsker det skal vÊre, når man er i kontakt med os :-)

Gode folk

Gode folk, som leverede hurtigt og fik jobbet hurtigt gjort. Vil klart bruge dem igen til nÊste anlÊgsprojekt!

2025幎2月25日

Hej Cecilie

Tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner :-)

Livbjerggaard EntreprenÞrforretning

Vi har fÃ¥et lavet hÊk og omlagt fliser

Vi har fÃ¥et lavet hÊk og omlagt fliser ved vores hus - vi er yderst tilfreds for et flot stykke arbejde 👍

2025幎2月12日

Hej Karl

Tak for den gode anmeldelse.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse :-)

Med 25Ã¥rs erfaring burde man mene de

Med 25års erfaring burde man mene de havde styr på det!!! Men nej fik leveret en container ved min hjÞrne grund chauffÞr vÊlger at smide den så alle biler kan hamre ind i den når de tager et hÞjre sving.. jeg blev ringet op af politiet at den skulle fjernes omgående ellers de gÞre det og det ville blive super dyrt, så jeg ringer til til firma og Beder dem flytte container så den står lovligt altså de 12 meter fra kryds hvilket de burde vide!!!! Nå så kommer dagen for betaling 4500kr for en container han skulle!!! have penge for at kÞre og flytte den container hvis jeg ik betalte omgående ville han smide det hele indbo affald på jorden!!!

Hold jer langt fra denne bonderÞv!!

2025幎2月12日

KÊre Nick

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse, men vi vil gerne prÊcisere forlÞbet. Da containeren blev leveret, blev den placeret efter dine anvisninger. Vi havde derfor ingen indflydelse på, hvor den endte med at stå.

Da vi blev kontaktet sent fredag aften, reagerede vi hurtigt og kÞrte allerede lÞrdag morgen for at flytte containeren. Vi bestrÊber os altid på at yde en god service og lÞse eventuelle udfordringer så hurtigt som muligt.

Vi beklager, hvis der har vÊret en misforståelse, men vi mener ikke, at vi kan holdes ansvarlige for placeringen af containeren, når den blev sat efter dine Þnsker.

Super godt arbejde

SÃ¥ skal Livbjerggaard lige have en anmeldelse fra mig.
Jeg har brugt dem en del gange, både privat og erhvervsmÊssigt til mange forskellige typer arbejde.
Vigtigt for mig er at aftaler overholdes, at arbejdet bliver udfÞrt som aftalt og til en fair pris.
Livbjergaard lever 110% op til dette :-)

2024幎10月17日

Hej Frank

Tusind tak for den gode anmeldelse - Hvor er det fedt at hÞre.

Et veludfÞrt stykke arbejde

Vi har fået lagt fliser og anlagt hÊk. Det er blevet rigtig godt og vi er godt tilfreds med resultatet. :-)

2024幎3月19日

Hej Ida

Tak for den gode anmeldelse.
Hvor er vi glade for, at du har haft en god oplevelse og er godt tilfreds med resultatet :-)

Livbjerggaard EntreprenÞrforretning

Super flot og veludfÞrt flisearbejde og

Super flot og veludfÞrt flisearbejde og havearbejdet.
AnlÊgning af ny indkÞrsel og grÊsplÊne, udfÞrt til tiden og til aftalt pris.
God rådgivning fÞr og under arbejdet, så det bedst mulige resultat kunne opnås.
HjÊlpsomme og dygtige folk.

2024幎9月9日

Hej Karsten

Tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse :-)

Professionel behandling

Vi har en udlejningsejendom, hvor der var bÞvl med kloakken. Igennem forsikringen fik vi Livbjerggaard EntreprenÞrfirma til at komme ud og besigtige skaden. Det gik hurtigt og der var god kommunikation mellem os og firmaet i forhold til, hvad forsikringen dÊkker og ikke dÊkker.

Kan helt sikkert anbefales :-)

2024幎8月30日

Hej Freja

Tusind tak for din anbefaling - det er lige sådan, vi Þnsker, det skal vÊre, når man er i kontakt med os :-)

Holder ikke deres ord

Holder ikke deres ord. Regningen hÞjere en originalt aftalt. De fik opgaven gennem min forsikring, de snyder kunden og lyver overfor forsikringen sådan at det er påstand mod påstand. Meget nedladende i deres tale og attitude. Grim oplevelse.

2024幎6月29日

KÊre Elin

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vi vil gerne prÊcisere, at når vi modtager en opgave via et forsikringsselskab, er det forsikringsselskabet, der fastsÊtter dÊkningsomfanget. Vi har således ikke nogen indflydelse på, hvor meget forsikringsselskabet dÊkker. Hvis der er dele af arbejdet, som ikke dÊkkes af forsikringen, informerer vi altid om eventuel egenbetaling, fÞr arbejdet udfÞres.

Det er vigtigt for os, at alle vores kunder fÞler sig godt behandlet og har en god dialog med os, så vi er selvfÞlgelig Êrgerlige over, at du oplevede vores kommunikation som nedladende. Det er bestemt ikke vores intention, og vi beklager, hvis det blev opfattet sådan.

Vi vil meget gerne tage en personlig dialog for at finde en lÞsning og forstå din oplevelse bedre. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte.

Livbjerggaard EntreprenÞrforretning

Mundtlig aftale passer ikke.

Som jeg kan se af andre anmeldelser, bliver regningen flere gange stÞrre end det der var lovet i telefonen.
SÞrg for at få alle tal skrevet ned. Det har jeg i hvert fald lÊrt.Helt utrovÊrdig.

2024幎4月2日

Hej Annette

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Det er bestemt ikke den service, vi Þnsker at levere. Vi bestrÊber os altid på at vÊre transparente omkring vores priser og aftaler, og vi beklager, hvis der har vÊret en misforståelse i din sag.

Vi vil meget gerne se nÊrmere på dette og finde en lÞsning. Du er velkommen til at kontakte os direkte på 20 21 01 09, så vi kan gennemgå forlÞbet sammen og sikre, at du fÞler dig godt behandlet.

Livbjerggaard EntreprenÞrforretning

Vi oplevede desvÊrre at den oprindelig

Vi oplevede desvÊrre at den oprindelig pris vi fik af ham selv, gik hen og blev 3 gange så dyr. Vi blev orienteret af kontoret at når vi ikke havde noget på skrift så stod vi dårlig stillet.

Dertil er arbejdet udfÞrt virkelig dårligt og vi har fået en ny entreprenÞr til at rette det hele op

2024幎1月9日

Hej Martin