Tusinde tak for en fantastisk service, venlighed, hÞj faglighed og professionel arbejde og rÃ¥rÃ¥dgivning. Vi kan varmt anbefale Livbjerggaard slamsugning og entreprenÞr firma. Vi havde udfordringe... ãã£ãšèŠã
Jeg kan varmt anbefale Livbjerggaard EntreprenÞrforretning! Jeg har haft en super god oplevelse fra start til slut. Deres medarbejdere var professionelle, venlige og kom til tiden. Jeg fik lavet en ny... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Med 25Ã¥rs erfaring burde man mene de havde styr pÃ¥ det!!! Men nej fik leveret en container ved min hjÞrne grund chauffÞr vÊlger at smide den sÃ¥ alle biler kan hamre ind i den nÃ¥r de tager et hÞjre s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SÃ¥ skal Livbjerggaard lige have en anmeldelse fra mig. Jeg har brugt dem en del gange, bÃ¥de privat og erhvervsmÊssigt til mange forskellige typer arbejde. Vigtigt for mig er at aftaler overholdes,... ãã£ãšèŠã
- æ±æ°ŽåŠçã·ã¹ãã äºæ¥
- ã³ã³ã¯ãªãŒãå·¥äºè«è² æ¥è
- æŽå°æ¥è
- ææ°Žæºæé€æ¥
- é€éªæ¥
- ã¿ã€ã«å·¥äºè«è² æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Livbjerggaard EntreprenÞrforretning er en familieejet, alsidig virksomhed, der arbejder indenfor 5 hovedomrÃ¥der: Slamsugning, jordarbejde, brolÊgning, vinterbekÊmpelse og kloakarbejde, hvor vi er autoriseret kloakmester. Livbjerggaard EntreprenÞrforretning har eksisteret siden Ã¥r 2000 og arbejder over hele landet, dog primÊrt i Holstebro, Struer og omegn. Vi er en nÊrvÊrende og erfaren entreprenÞrvirksomhed, og du kan altid stole pÃ¥, at vi er der for dig og at vi er det til tiden. Vi tilbyder vores service bÃ¥de privat og erhverv. Har du brug for at hÞre mere om, hvad vi kan tilbyde hos Livbjerggaard EntreprenÞrforretning? SÃ¥ tÞv ikke med at tage fat i os â vi tilbyder skrÊddersyede lÞsninger, der passer til dine behov!
ãã³ããŒã¯
- livbjerggaard.com
de har fÃ¥et en opgave af forsikring viaâŠ
de har fået en opgave af forsikring via kontroltilbud på opgave på stedet er lejer af sommerhuset som får at vide de ikke kan få TV inspektion billeder og derfor selv vil lave en
dette er en forsikringsopgave som de sender regning vider til en 80 års gammel dame som kun kan sige hun ikke er uddanet til opgaven og derfor også har brugt sin forsikring
men får selv tillÊgsregning fra firmaet for den opgave som de har fået af forsikring svindel firma at udnytte Êldrer borger fy

Livbjerggaard ããã®åç
Super behageligt firma
Super behageligt firma, sÞde og forstående mennesker som sÊtter en Êre i at yde deres bedste. Ringede en weekend og kunne kun få hjÊlp af Livbjerggaard, som ovenikÞbet udfÞrte et super stykke arbejde til en fair pris. De hjÊlper også gerne med forsikrings sager, og har fuldt styr på det også.

Livbjerggaard ããã®åç
Kan kun vÊre enig med Peter!
Rigtig god service