Blev strul vid leverans, men fick omgÃ¥ende svar pÃ¥ mejl av mycket tillmötesgÃ¥ende och trevlig person. Ny vara levererades innan jag hann blinka! Supernöjd ð Mycket fint och roligt utbud! Bra p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabb leverans. Jag hade synpunkter pÃ¥ varan, som jag direkt informerade företaget om via mail. Fick mycket trevligt svar inom en timme. Det visade sig att det var helt och hÃ¥llet jag sjÀlv som bid... ãã£ãšèŠã
Jag gjorde en bestÀllning men rÃ¥kade skriva in att jag ville köpa fyra Brafab utefÃ¥töljer men ville bara bestÀlla tvÃ¥. Jag mejlade direkt kundtjÀnst och de svarade nÃ¥gra dagar senare och bad om ursÀkt... ãã£ãšèŠã
Köpte och betalade en liten hylla den 12/8, idag 14/9 har jag fortfarande inte fÃ¥tt den. Ett svar fick jag efter 2 veckor att den var pÃ¥ vÀg ut ur lagret och skulle vara hos mig inom 3 dagar. Det var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Livello Àr en svensk möbel- och inredningsbutik med ett noggrant utvalt sortiment av möbler, belysning och inredning för det moderna hemmet. Vi samlar etablerade och spÀnnande varumÀrken med fokus på design, kvalitet och tidlös formgivning. Hos Livello hittar du allt från soffor, matbord, stolar och förvaring till lampor och inredningsdetaljer. Vår ambition Àr att göra det enkelt och inspirerande att köpa möbler och inredning online, med personlig service och en trygg köpupplevelse. Vi tror på möbler som håller över tid och vÀljer dÀrför vårt sortiment med omsorg. Oavsett om du letar efter en ny möbel eller vill skapa ett helt nytt uttryck i hemmet vill vi hjÀlpa dig att hitta rÀtt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ok, not great
Ok, fick spegeln som förvÀntat. Var tvungen att betala 200 SEK extra för att få den hemlevererad en annan tid Àn den som DHL bestÀmde åt mig, vilket var mitt på dagen, med mindre Àn ett dygns framförhållning. Fick Àven ett mail från en av grundarna med information om att höra av mig direkt till honom med feedback,vilket jag gjorde, men fick inget svar. Fin spegel! Men krångligt och surt att behöva betala för frakt igen.
Oseriöst
Varan kommer inte, vÀntat i 30 dagar och förskottsbetalat, kundservice svarar inte....
Tydlig hemsida och Snabb leverans
Tydlig hemsida och Snabb leverans, bra pris på min snygga lampa med!
Varan kom precis som förvÀntat
Varan kom precis som förvÀntat, bra pris och helt okej snabb leverans.
jÀttenöjd med leverans och service.
jÀttenöjd med leverans och service.
Köpte hög kvalitets-stekpanna iâŠ
Köpte hög kvalitets-stekpanna i rostfritt stål av Jamie Oliver . Smidig köpupplevelse
Fantastisk kundservice och snabbâŠ
Fantastisk kundservice och snabb leverans! Ãr mycket nöjd ð€©
TyvÀrr ganska dÃ¥lig kommunikation ochâŠ
TyvÀrr ganska dålig kommunikation och seg leverans, men inget överdrivet negativt!
Snabb leverans, snabb och tydlig kommunikation.
Snabb leverans.
Jag hade synpunkter pÃ¥ varan, som jag direkt informerade företaget om via mail. Fick mycket trevligt svar inom en timme. Det visade sig att det var helt och hÃ¥llet jag sjÀlv som bidragit till synpunkterna. BerÀttade företaget att jag skÀmdes. Ã
terigen ett snabbt och positivt svar.
Jag Àr mycket nöjd med varan och med det snabba bemötandet från företaget.
Fick en trasig soffa
Fick en trasig soffa. KundtjÀnst återkopplar inte på min reklamation.
Nu har vi en trasig inplastad soffa som vi inte vet vad vi ska göra med!
Leveransen tog dessutom 4 veckor.
smidig leverans
smidig leverans, bra återkoppling från kundtjÀnst. Och jÀttebra priser.
Smidig hantering genom hela flödet
Det var lÀtt att bestÀlla och snabb leverans. Jag blev uppdaterad hela tiden. Behövde göra en retur pÃ¥ en av mina bestÀllda produkter och det löstes smidigt. Ãven vÀldigt bra pris. BestÀllde Brafab möbelskydd till min utesoffa och det var ett vÀldigt bra köp
Trevlig kundtjÀnst och snabb leverans
Trevlig kundtjÀnst som svarade snabbt på mina frågor. Leveransen gick snabbt och smidigt. Nöjd Àven med bordet, som stÀmde helt överens med beskrivningen på hemsidan.
Jag skulle ha lÀst recensionerna innanâŠ
Jag skulle ha lÀst recensionerna innan jag bestÀllde inser jag nu.
Jag bestÀllde en spegel den 9/8 som stod att den var i lager. Den 20/8 bestÀmde jag mig för att mejla och frÃ¥ga nÀr min spegel kommer, eftersom det stod att det var cirka 7 dagar leveranstid. Den 24/8 svarar deras kundtjÀnst att de verkar ha fÃ¥tt en âlagerdiffâ och att spegeln inte kommer i lager igen förrÀn den 2 november. Vidare skriver de att, â Finns det nÃ¥got annat frÃ¥n vind collection eller venture home som du skulle vilja ha för motsvarande summa sÃ¥ kan vi fixa det omgÃ¥ende utan kostnadâ. Min fundering Àr hur i friden det skulle skulle gottgöra den dÃ¥liga Ã¥terkopplingen? Jag ber i stÀllet om att fÃ¥ markulera ordern. Med facit i hand verkar detta ha förekommit för fleraâŠ
Nej tack sÀger jag. Det var en stor miss att bestÀlla dÀrifrån, och jag kommer inte rekommendera hemsidan för någon. Snarare tvÀrtom.
Snabb respons frÃ¥n kundtjÀnst innanâŠ
Snabb respons frÃ¥n kundtjÀnst innan bestÀllning, snabb leverans(mindre Àn en vecka), fint packat och inga konstigheter med den massiva spegeln jag bestÀlldeððŒ
Snabb leverans och vÀldigt bra pris
Snabb leverans och vÀldigt bra pris! Rekommenderar starkt!
Bra priser och snabb leverans
Snabb leverans och flexibelâŠ
Snabb leverans och flexibel transportlösning. JÀmförelsevis lågt pris på löpt vara
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans. Bra priser!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã