Blev strul vid leverans, men fick omgÃ¥ende svar pÃ¥ mejl av mycket tillmötesgÃ¥ende och trevlig person. Ny vara levererades innan jag hann blinka! Supernöjd ð Mycket fint och roligt utbud! Bra p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabb leverans. Jag hade synpunkter pÃ¥ varan, som jag direkt informerade företaget om via mail. Fick mycket trevligt svar inom en timme. Det visade sig att det var helt och hÃ¥llet jag sjÀlv som bid... ãã£ãšèŠã
Jag gjorde en bestÀllning men rÃ¥kade skriva in att jag ville köpa fyra Brafab utefÃ¥töljer men ville bara bestÀlla tvÃ¥. Jag mejlade direkt kundtjÀnst och de svarade nÃ¥gra dagar senare och bad om ursÀkt... ãã£ãšèŠã
Köpte och betalade en liten hylla den 12/8, idag 14/9 har jag fortfarande inte fÃ¥tt den. Ett svar fick jag efter 2 veckor att den var pÃ¥ vÀg ut ur lagret och skulle vara hos mig inom 3 dagar. Det var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Livello Àr en svensk möbel- och inredningsbutik med ett noggrant utvalt sortiment av möbler, belysning och inredning för det moderna hemmet. Vi samlar etablerade och spÀnnande varumÀrken med fokus på design, kvalitet och tidlös formgivning. Hos Livello hittar du allt från soffor, matbord, stolar och förvaring till lampor och inredningsdetaljer. Vår ambition Àr att göra det enkelt och inspirerande att köpa möbler och inredning online, med personlig service och en trygg köpupplevelse. Vi tror på möbler som håller över tid och vÀljer dÀrför vårt sortiment med omsorg. Oavsett om du letar efter en ny möbel eller vill skapa ett helt nytt uttryck i hemmet vill vi hjÀlpa dig att hitta rÀtt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Oseriöst företag
Oseriöst företag, handla ej hÀr!
BestÀllde ett matbord som var skadat vid leverans, i och med detta reklamerade vi varan direkt och hÀvde köpet.
En månad senare och Livello har inte hanterat vare sig reklamation eller retur och vi har fått agera lager åt deras vÀgnar då man skyller på att möbelleverantören har semester och Livello sjÀlva inte har något lager!
Nu har Àven kundtjÀnst slutat att svara på vårat Àrende och fakturan har man heller inte makulerat!
Oseriöst företag
Oseriöst företag. De tog betald direkt vid bestÀllning och sedan hÀnde inget, en vecka senare Àr det fortfarande helt tyst från Livello. KundtjÀnst svarar inte på mail och några telefonnummer finns inte heller.
Handla inte hÀr, det Àr en scam.
Otroligt bra kundservice
Otroligt bra kundservice! Det blev ett litet misstag med min bestÀllning och jag kontaktade Livello på kvÀllen. Fick svar nÀstan direkt och de löste situationen på ett vÀldigt bra och trevligt sÀtt. Sådan service gör verkligen att man vill handla hÀr igen. Stort tack!
Super nöjd
Super nöjd ! Smidigt, bra pris, bra service. Mailades om hemleverans istÀllet för ombud och det fixades utan några som helst problem.
Rekommenderar utan tvekan !
Snabb leverans och bra pris pÃ¥ mittâŠ
Snabb leverans och bra pris på mitt soffbord, paket var dock skadat vid leverans, men efter inspektion så såg det ut som att bordet klarat sig Àndå, det var vÀl inpackat I paketet!
Nöjd
Nöjd med min vara, snabb leverans. Tydlig och bra hemsida! Tack!
Snabb leverans. Bra kvalitet. Varan motsvarade mina förvÀntningar,
Mycket bra pris och snabb leverans
Mycket bra pris och snabb leverans. VÀldigt nöjd med min köpupplevelsen.
Jag köpte en spegel
Jag köpte en spegel â bÃ¥de pris-kvalitetsförhÃ¥llandet, produkten och leveransen var utmÀrkta. Tack!
Mycket bra samarbete
Mycket bra samarbete, vÀldigt nöjd med deras service och kontakt.
Bra bemötande och service
Jag gjorde en bestÀllning men råkade skriva in att jag ville köpa fyra Brafab utefåtöljer men ville bara bestÀlla två. Jag mejlade direkt kundtjÀnst och de svarade några dagar senare och bad om ursÀkt att de inte svarat tidigare. Detta berodde på att de just bytte namn och deras mejl strulade. Men de var sedan supersnabba på att rÀtta till min bestÀllning och sedan kom mina fåtöljer inom tre dagar. Jag Àr supernöjd med deras bemötande och snabba service!
BestÀllde stolar till matbordet
BestÀllde stolar till matbordet, mkt fina och gedigna, nöjd med mitt köp.
Lite trassel med leverans då det inte gick att Àndra leveransadressen i efterhand.
Svårt med kommunikationen med företaget och leverantören. BÀttre kundservice efterlyses
Mycket fint soffbord som kom snabbt ochâŠ
Mycket fint soffbord som kom snabbt och var enkelt att betala i efterhand.
Varning för oseriöst företag
Varning för oseriöst företag. BestÀllde en soffa som skulle levereras på ett par dagar men en tiden gick och den verkade inte skickas. NÀr vi kontaktade dem en vecka efter bestÀllningen för att kolla vad som hÀnt svarade de "Ser nu att vi fått en lager diff vilket gjorde att soffan stod som "i lager" nÀr den i sjÀlva verket var slutsåld. Ser Àven att vår leverantör har den som restnoterad på obestÀmd tid." Soffan står fortfarande som "i lager" på hemsidan en vecka senare.
Bra, snabb leverens
Snabb och smidig bestÀllning!
First kitchen 10/10
VÀldigt bra produkter o bra bemötandeâŠ
VÀldigt bra produkter o bra bemötande skall handla mer hos er âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž
Fick bra pris för produkten samtâŠ
Fick bra pris för produkten samt levererade snabbt.
Ãlskar produkter frÃ¥n "Affari".
Vi bestÀllde två solstolar
Vi bestÀllde två solstolar, snabb leverans och mycket nöjda med varorna!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã