livin.shop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

In eerste instantie werd mijn product helaas verkeerd geleverd. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar het gaat erom hoe het vervolgens wordt opgelost. Nou, dat heeft Henk echt perfect gedaan! Na contact... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Komen geen afspraken na Leveren verkeerde producten Zeer slechte communicatie Cover besteld, veel te laat 1 geleverd gekregen, uiteraard de verkeerde. Deze zou na veel mailen omgewisseld wor... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik had bij Livn een hor gordijn besteld voor mijn schuifpui. Bij het plaatsen bleek een onderdeel te ontbreken. Na 1 email naar het info adres had ik binnen 24 uur een positieve en vriendelijke reacti... もっず芋る

䌁業情報

1. 庭園
  2. 颚呂桶店

圓該䌁業による蚘述

livin.shop streeft ernaar om hoogwaardige en innovatieve producten/accessoires te leveren die de ervaring van spa's, zwembaden en BBQ's verbeteren. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

Top!

Heel tevreden met mijn bestelling bij Livin! De AquaFinesse werd snel geleverd en netjes verpakt. Communicatie was duidelijk en vriendelijk. Ik bestel hier zeker nog eens!

2025幎9月13日

Zeer tevreden over Livin

Bij dit bedrijf heb ik naar alle tevredenheid het product Aqua Finesse besteld. De bestelling werd zeer snel geleverd en was zorgvuldig verpakt en voldoet aan alle eisen. Kortom: ik heb met dit bedrijf alleen maar positieve ervaringen.

2025幎9月24日

Niks bestellen hier

Kamado bbq besteld via bol. Na normaal gebruik barste de gehele bbq. De fabrieksgarantie zou twee jaar zijn. Daarmee adventeren zij op bol. Men gaf aan dat dit niet onder de fabrieksgarantie zou vallen, omdat men niet kan beoordelen hoe met de bbq is omgegaan. Met zo een reden hoef je dus nooit fabrieksgarantie te geven.
Zij kwamen met het voorstel van 30 procent korting waar ik in eerste instantie mee akkoord ben gegaan. Maar op de factuur werd er vervolgens weer 21 procent btw bij opgeteld. Toen was ik er wel klaar mee....

2025幎9月12日
5぀星のうち1の評䟡

Nous avons acheté un robot de piscine

Nous avons acheté un robot de piscine auprÚs de LIVIN SHOP via bol.com.. AprÚs seulement un an et demi d’utilisation, l’appareil est tombé en panne. Depuis plus d’un mois et demi, nous sommes en attente d’une solution, mais LIVIN SHOP ne cesse de nous balader. Malgré nos relances, aucune décision claire n’a été prise concernant la reprise ou la réparation du robot sous garantie.

C’est inadmissible. On nous sert des formules de politesse et des excuses creuses, mais aucune action concrÚte n’est engagée. Ce manque de sérieux et de responsabilité est tout simplement scandaleux.

2025幎8月14日
5぀星のうち1の評䟡

Robot de piscine commandé via bol.

Robot de piscine commandé via bol.

Tout d’abord le délais de livraison promis n’a pas été respecté.
Ensuite lors de la réception du colis, j’ai eu un doute sur le fait que celui ci avait déjà été ouvert. Lors du test en piscine, le robot ne fonctionne pas. Cela prend plusieurs jours pour recevoir une étiquette de retour. 2 semaines aprÚs avoir renvoyé le robot, vol dit que le robot fonctionne mais le vendeur me dit qu’il doit encore faire des tests. Je demande simplement à être remboursé. Ce n’est pas normal que cela prenne tant de temps. Nous avons envoyé une vidéo prouvant que le robot ne fonctionne pas.

2025幎7月7日

Leugens en traag

De leveringstermijn bij BOL.COM klopt niet. Het ergste is dat er gewoon over gelogen wordt. Eerst is de melding 'vertraging bij transporteur'. Dan vraag je een tracking code op, en blijkt die dezelfde dag 3 werkdagen na bestelling pas is aangemaakt en dus helemaal geen vertraging bij DHL.

2025幎8月5日
5぀星のうち1の評䟡

UTROVÆRDIGE - KØB IKKE HER!

KÞbte Spa-pumpe via Amazon, leverandÞr Livin.shop, midt Juni. Da jeg ikke havde modtaget min pakke 04.07.2025, korrespondance via Amazon-app til sÊlger. Her ville de sende pakken igen 04.07.2025, modtog ingen track- and trace nummer. Stadig ikke modtaget pakken 16.07.2025. Skrev endnu engang til sÊlger via Amazon-app. Intet svar! Og nu har Amazon, efter anmodning derom i dag 24.07.2025, udstedt garanti tilbagebetaling. Jeg har også anmeldt sÊlger Livin til Amazon mandag 21.07.2025, for dem kan de jo ikke have på deres platform som sÊlger, da de jo er utrovÊrdige!

2025幎7月21日
5぀星のうち1の評䟡

Nooit weer hier bestellen!!

Het is dat ik een ster moet geven maar liever niet. Eeuwen bezig geweest om mijn geld terug te krijgen. Bijna geen contact te krijgen en als je al iets hoort erg ontvriendelijk. Heb alles zwart op wit staan maar ze beweren dat ze geen pakket hebben ontvangen terwijl dat wel het geval is!!! Bol.com is daarin tegen heel behulpzaam geweest.

2025幎7月18日

Opgepast voor Hoymans NL

Opgepast voor Hoymans NL
heb een kledingstuk besteld maar iets anders in de plaats ontvangen na op en af bellen geen verbinding en op en af mailen! ! ! dat dit een verkeerde item was, nadien krijg ik 2x een voorstel van – 35% of -65% van mijn gestorte bedrag van € 55.95 bedrag terug te krijgen maar moet het kledingstuk behouden en dat klopt had het teruggezonden naar home adres daar werd het prompt geweigerd, nagevraagd bij NL Post in Enschede na 14 dagen krijg ik het pakketje terug in een nieuwe verpakking. Zij verrijken zich met de klanten niet terug te willen betalen niettegenstaande dat ze een retourzending procedure hebben is dat geen fraude?
Koop daar niet uw krijgt niet wat u bestelde + een terugbetaling is taboe voor hen

2025幎7月17日

valse beloftes over levering

Helaas niet de mogelijkheid om geen ster te kiezen. 1 Ster is het bedrijf niet eens waard!.
Goed in verkopen, valse beloftes: voor 22:00 uur besteld volgende dag geleverd. We zijn ruim 1 week verder en nog niets geleverd.
Na diverse keren contact gezocht te hebben heb ik mijn bestelling geannuleerd. Ik heb er geen vertrouwen meer in dat dit ooit nog geleverd gaat worden. Ik zoek voor een volgende bestelling wel een bedrijf wat z'n afspraken nakomt. Order 6126 . Ik heb het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug gekregen

2025幎7月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス