レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Der stÃ¥r, at man kan tale om svÊre forhold. Det er ikke min oplevelse. De to jeg talte med, havde ikke alene ingen empati, det blev mere en ubehagelig samtale, hvor det blev meget tydeligt, at de i... もっず芋る

Der er oftest bare telefonsvarer pÃ¥ om at man kan prÞve at ringe igen senere. Et pr gange har det vÊret gode samtaler i 2024, en var nedladende, arrogant og man fÞlte sig som til en afhÞring. Bagefter... もっず芋る

En dag, mens jeg tog min livslinje pÃ¥ en tur i byen, besluttede den pludselig at tage styringen. Jeg havde aldrig troet, at en livslinje kunne vÊre sÃ¥ selvkÞrende, men der var ingen grund til at sto... もっず芋る

Man burde som minimum for lÊngst have nedlagt denne sÃ¥kaldte Livslinie der helt Ã¥benlyst ikke fungerer - Det er direkte arrogant og farligt at postulere at man kan fÃ¥ nogle former for hjÊlp her da... もっず芋る

1.8

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

52件のレビュヌ

Der er oftest bare telefonsvarer på om

Der er oftest bare telefonsvarer på om at man kan prÞve at ringe igen senere. Et pr gange har det vÊret gode samtaler i 2024, en var nedladende, arrogant og man fÞlte sig som til en afhÞring. Bagefter den samtale havde jeg mindre mod til at kÊmpe videre, end fÞr opkaldet. Sidste forsÞg på at komme igennem var forca. 10 minuter siden.

2026幎2月18日

Uuddannede, usympatiske medarbejdere

Der står, at man kan tale om svÊre forhold. Det er ikke min oplevelse. De to jeg talte med, havde ikke alene ingen empati, det blev mere en ubehagelig samtale, hvor det blev meget tydeligt, at de ingen uddannelse havde i psykologisk samtale.
Det er alvorlige ting, de skal forholde sig til, men to gange i trÊk oplevede jeg en bizar samtaleform, hvor det virkede som om, de gjorde alt hvad de kunne for at misforstå - eller slet ikke forstå - hvad jeg gjorde mig umage for i forklare.
Det virker vildt at have medarbejdere, der går i negativ clinch med den, der ringer.
Screener de ikke deres medarbejdere? Der virker ikke til det.

2026幎2月16日
自発的なレビュヌ

Enkelte gode samtaler med afsÊt i den

Enkelte gode samtaler med afsÊt i den reelle smerte, og et par hvad der lugter af psykiatri-ansatte fiksermennesker som foreslår at man gÞr alle mulige ubehagelige ting ved sig selv for at holde op med at have det som man har det. Jeg ved stadig ikke hvornår det går op for hjÊlpesystemet at fÞlelsessmerte ikke afhjÊlpes ved at gÞre sig selv ondt.

2025幎10月1日

DÞdslinien

Det er ikke muligt at komme igennem til "Livslinien" og det koster menneskeliv. Hvis du er akut selvmordstruet, så tag kontakt til 112 eller din nÊrmeste familie. Selvmord er ikke en lÞsning og det gÞr frygteligt ondt på de efterladte. Ca. 2 mennesker begår selvmord hver dag i Danmark. Lad vÊr' med at blive en del af statistikken. Sig det til nogen.

2025幎5月11日
自発的なレビュヌ

Hvis man er udfordret og laver et par

Hvis man er udfordret og laver et par eksitentielle opslag på google eller i en chat tjeneste i vore dager... popper telefonumret til denne uregulerede tjeneste op... og de tager ikke telefonen.. aldrig.. Det handler ikke om at de også er 112 , eller om at e mangler ressourcer... det handler om at det er en slags lÞgn at de findes... og faktisk (ved så meget institusionalisering) er blevet noget alle henviser til.. men ikke kan lÞfte noget som helst. Det gÞr det problem de forsÞger at lÞse vÊrre. Det er det der er problemet. Jeg er sikker på at flere har givet op ved indsigten i at dem der bliver propageret som hjÊlpen .. ignorerer..

2025幎7月16日

Spild af tid..

Man burde som minimum for lÊngst have nedlagt denne såkaldte Livslinie der helt åbenlyst ikke fungerer - Det er direkte arrogant og farligt at postulere at man kan få nogle former for hjÊlp her da det ville krÊve at man rent faktisk kunne komme i kontakt med stedet..
Det vÊrste er at der gang på gang stadig bliver henvist hertil i samtlige danske medier/programmer osv. som en faktisk mulighed for at få hjÊlp og rådgivning?!?
Dét kan i den grad vÊre medvirkende til at man blot får det en milliard gange vÊrre når man igen og igen naivt forsÞger at komme igennem på deres telefoner som konstant er optagede.. Dét er decideret hånligt overfor mennesker i krise og det forstÊrker og bekrÊfter desvÊrre bare fÞlelsen af at der ikke er noget hjÊlp at hente nogle steder.. overhovedet..

2025幎4月14日
自発的なレビュヌ

Jeg tror livslinien har drabt flere

Jeg tror livslinien har drabt flere mennesker end de har hjulpet.

Det fÞles som om at livslinien kun eksistere, så man kan pege på et sted til folk med depression at gå hen, men når man så endelig står der vil man opleve at ingen er der til at tage imod dig. Hvis du bor i danmark er der ikke rigtig en hotline du kan kontakte. Du skal henvende dig til lÊgen.

De fundamentale problemer som livslinien har består af:
- De har ikke åbent 24/7.
- De er ofte, hvis ikke altid optaget.
- De er desvÊrre en af de få muligheder i danmark.
- De er på en timer mens de taler med dig.
- De sÞrger ikke for du får hjÊlp efter samtalen.

Generalt set aldrig kontakt livslinien gennem impuls. Du skal desvÊrre sÊtte tid af selv og planlÊgge hvornår du taler med dem. Mit bedste tip er at få en tid, så hurtigt som muligt med lÊgen. Du kan også kontakte dem akut, hvilket er en rigtig god ide, hvis alt bliver for meget.

2024幎11月2日

Til grin.

Til grin.
Man ringer og har brug for hjÊlp akut, efter at vÊre afvist og henvist af bÃ¥de 112, sygeplejerske og psykiatrien til at ringe til livslinien
 hvilket er en endnu stÞrre joke. “Der er i Þjeblikket stadig travlt pÃ¥ linien, du bedes ringe tilbage senere”.
Hvis du vil dÞ, sÃ¥ lad vÊr at bed om hjÊlp, for det skubber dig kun lÊngere ud at tro pÃ¥, at der er hjÊlp, nÃ¥r der ikke er. I DK er der ingen hjÊlp, men det lyder godt i vores “vÊldfÊrdssamfund”.
Jeg er knust over at man ikke kan få hjÊlp, når man beder om det i DK.

2024幎9月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ