Endnu en klaphat organisation under det danske styre. FÞrste pris i dumhed pÃ¥ VM plan. Hvordan pokker kan det lade sig gÞre at man introducere et system som nÊrmest en borger adgang til at administrer... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
d.d. Nu virker de digitale postlÞsninger ikke igen, igen. MÃ¥ske skulle Digitaliseringsstyrelsen se, at fÃ¥ bare E boks til at kÞrer optimalt inden de finder pÃ¥ nye finurlige postlÞsninger. Man... ãã£ãšèŠã
Hvorfor var det lige at Nemid skulle skiftes ud med MitID..? LÊnge skal man da lede efter en omgang ringere IT'Diarré Skidtet virker jo ikke optimalt. Jeg fÃ¥r ikke engang nogen godkendelse n... ãã£ãšèŠã
Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte - alting fejler bare! Har spildt en halv time pÃ¥ at forsÞge at overfÞre et belÞb via Netbank. FÞrst problemer med at logge pÃ¥ Netbanken med MitId, sÃ¥ problemer med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hverdagen er digital. Vi tweeter om #digdk og hvordan vores medarbejdere hver dag arbejder for en bedre offentlig sektor.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Så megen inkompetence samlet på ét sted.
1 stjerne er 1 for meget!
1 stjerne er 1 for meget!
Hvornår tager Digitaliseringsstyrelsen ansvar for at få styr på MitId???????
Fejler konstant efter seneste opdateringer og MitId, fÞler ikke selv noget ansvar for at få styr på systemet. NÞj, man bliver trÊt...
KÞrekort app.
KÞrekort app.
Efter 48 timer har den endnu ikke up loaded data. Og intet om hvor man kan få hjÊlp. Det er som i Kafkas Fangekolonien, hvor ens dom skrives ryggen....umuligt at arbejde med.
EndelÞs lang omstilling
EndelÞs lang omstilling, der er svÊrt at komme igennem og når der trykkes forkert, så lÊgges der på. Men når du er derinde, så er der god service.
Bliver kastet af iâŠ
Bliver kastet af i installationsprocessen hele tiden.
Supporten kold i roen. Er tvungen til at bruge en formiddag for at nu borgerservice.
KontorfuldmÊgtig i digital ministeretâŠ
KontorfuldmÊgtig i digital ministeret min bare , en flok får der nasser på de offentlige kasser betalt af det private arbejdsmarked og derfor giver alle tilladelse til at abonnere på borgers personlige cpr register for at dÊkke jeres lÞn, udelukkende for at sidde på sin flade og sende mail ,dette har intet med kontor arbejde at gÞre, er ikke i stand til at besvare henvendelser fra borger ud fra egen viden/erfaring hvem som helst kan bestride sådan en post da det udelukkende er facade for at det skal se ud som om dette område er virkebart de kunne ligeså godt lukke det ned og bruge pengene på bedre mad til Êldre på plejehjem.
Modtager mail uden afsender
Modtager mail uden afsender. Ringer da jeg har spm. Får at vide at jeg kun må snakke med nogen, hvis jeg har et specifikt navn. Har kun mulighed for at sende spm på mail til fÊllespostkasse. Frist i morgen. SpÊndende om der bliver svaret på mit spm inden.
TOPMÃ LET AF IMBECILITET
Jeg er udlandsdansker med bopÊl på Bali. Jeg beder Digitaliseringsstyrelsen om hjÊlp til MITid. "Bestil tid hos Borgerservice. Her får du den kode, der kan lÞse dit problem..." Kan jeg ikke få den kode tilsendt over det lukkede og sikre system borger.dk og MITid, spÞrger jeg. "NEJ"
Noget af det vÊrste lordt der der erâŠ
Noget af det vÊrste lordt der der er blevet lavet.
MitID virker ikke efter senesteâŠ
MitID virker ikke efter seneste opdatering.
MitID bliver konstant spÊrret
MitID bliver konstant spÊrret og skal genaktiveres på min nye telefon (Sony Xperia 1 VI). Hvorfor spÊrrer I appen og hvordan fikser jeg det permanent? Eller endnu bedre; hvornår fikser I det permanent? MitID må betegnes som kritisk infrastruktur og det er en katastrofe at det ikke virker og at Digitaliseringsstyrelsen ikke gÞr noget for at lÞse problemerne.
Ikke styr på digital signature
I dag modtog vi digital post fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur - endnu en ny styrelse ??
Jeg kan i hvert fald konstaterer at de ikke har styr på deres eget digitale signature certifikat. Jeg modtager besked om at den digitale signature er ugyldig eller at man ikke kan have tillid til den.
Det er da flot af styrelsen ikke har styr på det.
Og der findes naturligvis ingen måde at sende en kopi af meddelelsen tilbage til styrelsen.
Stakkels Danmark.
Hold da op!
Hold da op!. Jeg prÞvede i dag at kontakte digitaliseringsstyrelsen. Jeg fÞlte mig behandlet ligesom Asterix da forsÞgte at få en blanket fra et fisefornemt kontor. Når man får beskeder fra ovennÊvnte skrankepaveinstitution er der som underskrift anfÞrt medarbejderens fornavn og intet andet. Når man så forsÞger at kontakte vedkommende skal efternavnet opgives. Skide smart!. No efternavn = ingen arbejde for medarbejderne. Det må vÊre en djÞffer som har fået det gennemfÞrt! Og for at det ikke skal vÊre lÞgn så er det anfÞrte sagsnummer ej heller korrekt. Hvordan kan alle de negative bemÊrkninger fra Trustpilot ikke få politikere til at rense ud i reden?- men igen hvem tÞr sÊtte sig op mod denne mastodont? Jeg blev på et tidspunkt stillet om til en forkert medarbejder. Det var synd for ham, men det klarede han ved at smide telefonrÞret på. Igen skide smart virksomhed.!
Digitaliseringsstyrelsen Lyver
Digitaliseringsstyrelsen oplyser normal drift af MitID på hjemmeside, men det virker overhovedet ikke!!
Digitaliseringsstyrelsen giver altså fejlagtige oplysninger og lever ikke op til deres ansvar!!
Ja nu kan vi jo ikke se vores pensionâŠ
Ja nu kan vi jo ikke se vores pension ikke kÞbe mad ikke se hvad vores lÊge skriver.problemet vores mit id virker ikke .vi har prÞvet alt vores sÞn har også prÞvet intet virker nu fik vi en tid på borgerservice om en uge. TÊnk vi bor i Danmark og det er ikke en molbohistorie eller hc. Andersen han har ikke noget på.ÞvÞvÞv.
Tavshed er IKKE guld!!!
Hvordan kan I vÊre jer selv bekendt med et sindssygt dyrt kÞbt mitid der på ingen måde virker men dog er tvunget ned over os alle. Mere end kritisk... End ikke udmelding kommer frem men vi hÊnger alle til tÞrre i uduelighed.
KOM IND I KAMPEN NU !!!!!!!!
Har fået en faktura på 20 kr
Har fået en faktura på 20 kr. for et brugercertifikat, altså et certifikat man er tvunget til at bestille for at kunne arbejde som selvstÊndig, så jeg skal bruge tid på at logge ind i e-boks, hente fakturaen, gå i netbank, betale fakturaen, så en statsejet styrelse kan få sine 20 kr. og jeg skal bruge en masse tid på det, i stedet for at man droppede at opkrÊve belÞb under 100 kr., da det kun er til gene for virksomhederne.
Indsamling af data uden samtykke???
SkrÊmmende at lÊse d.d. på flere medier, at de (muligvis) igen indsamler data om borgere uden deres samtykke.
Har hverken kÞrekort-app eller sundhedskort-app.
Har nu skrevet til Digitaliseringsstyrelsen og bedt om at få mine eventuelle data fjernet.
Håber, at andre borgere vil gÞre det samme.
Ualmindelig grov og inkompetent hjÊlp
Ualmindelig grov og inkompetent hjÊlp. Man bÊr nÊppe ansÊtte en til at sidde ved telefonen hvis vedkommende ikke Þnsker at vejlede men hellere at lÊgge rÞret på. Utrolig dårlig service!
Mage til ja jeg mÃ¥ Ã¥bentbart ikkeâŠ
Mage til ja jeg må åbentbart ikke kalde jer hvad jeg vil her. skal man lede lÊnge efter.. det er så besvÊrligt og latterliggjort det her land og alt jeres #$@ at det gÞr helt ondt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ