連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Slechter kan gewoon niet

Slechter kan gewoon niet
Na maanden betalen zij nog niets uit van de hospitalisatie na telefonisch contact vraagt men stuur uw betaalde facturen via email na het tweede telefoon stuur ze via post dan gaat het sneller na het derde telefoon breng ze naar de bureau dat gaat nog sneller ondertussen zijn we 4 Maanden verder ben benieuwd wat ze nu gaan verzinnen
Neem een voorbeeld aan de CM

2026幎3月28日
5぀星のうち1の評䟡

De parfait incapable j'avais était

De parfait incapable j'avais était signaler mon déménagement en mai Au guichet les deux incapable me disent que c'est bon elle ne me parle pas du document 225 pour le changement de situation et maintenant on me demande de rembourser alors que j'avais bien prévenu de parfaite incapable

2025幎12月11日
5぀星のうち1の評䟡

Terugvordering door fout in maximumfactuur zonder verder uitleg

Mijn moeder ontving een schrijven waarbij er een terugvordering werd gevraag voor de som van 623,72 € omdat er een fout zou zitten in de berekening van de maximumfactuur. Na een heel telefonisch parkoer en e-mail verkeer blijkt dat er niemand kan uitleggen hoe men aan die fout is gekomen. En telefonisch heeft men toe dat ze het zelf niet weten. Dan stel ik mij de vraag hoe komt men dan aan dat bedrag. Wij weigeren niet dit terug te betalen maar zoals wij via e-mail hebben gesteld, maar dan moet er een gedetailleerde berekening voor gelegd worden hoe men aan dit bedrag komt. Nu kwam er al een aangetekend schrijven met dreigend taalgebruik omdat de som nog niet werd terugbetaald maar er is ondertussen ook nog steeds geen uitleg gekomen.
Voor mijn vader is er ondertussen ook al een terugvordering van een 70-tal euro's binnen gekomen.
Hierbij stel ik dat mijn ouders geen fout hebben gemaakt en dat het ons recht is om LM-plus uitleg te vragen en die komt er niet.
Ter info : van een bediende aan de telefoon krijg dan te horen 'waarom doen jullie moeilijk, andere mensen betalan gewoon meer dan 1.000,00 € terug. Dan vraag ik mij af over welke totale som gaat dit eigenlijk ?

2025幎11月22日

Echt een vreselijke organisatie

Totaal onmenselijke organisatie. Ze gedragen zich als een gerechtsdeurwaarder en niet als een zorgverlener. Wijzen enkel op regeltjes en wetten die ze zelf niet eens begrijpen. Bellen niet, dreigen met dingen. Ik zou echt iedereen afraden ooit in zee te gaan met LM. Dat dit bestaansrecht heeft is te schandalig voor woorden.

Ook mevrouw van de klachtafhandeling, zover je dit afhandeling kan noemen was bizar te noemen. Deze vrouw heeft mij zelfs bij meerdere instanties gemeld alsof ik een of andere fraudeur ben. Deze mevrouw had 0 compassie, was absoluut niet uit om ook maar iets te helpen en ik voelde me zelfs discriminerend behandeld. Het was zeer duidelijk dat deze mevrouw geen zin had om moeite te doen voor iemand komende uit een ander land. Deze mevrouw Karolien Vandeput zou direct uit functie gezet moeten worden.

2025幎9月4日
5぀星のうち1の評䟡

Echt geen correcte service!

Ik kan de kritiek van Khamza Tamaev alleen maar bijtreden: wij hebben exact dezelfde ervaringen met LM Plus gehad.

Mijn echtgenoot is ernstig ziek en moet chemo ondergaan. Hij heeft van de dokter arbeidsongeschiktheid voorgeschreven gekregen en zijn dossier tijdig en correct ingediend bij LM Plus. Alleen kregen we na indiening geen enkele reactie noch uitbetaling van LM Plus.

Als we telefonisch contact opnamen waren de medewerkers helemaal niet vriendelijk en beweerden ze dat er per post reeds enige tijd geleden bijkomende informatie was opgevraagd en dat we daarop niet hadden gereageerd. Toevallig kwamen die brieven dan 2 of 3 dagen later aan...

De druppel was uiteindelijk toen mijn echtgenoot het verzoek kreeg om zich op een controle aan te bieden.

Sorry, maar niemand kiest ervoor om ziek te zijn en chemo te moeten krijgen!

Ondertussen is de uitbetaling gebeurd maar wel na lang wachten én aandringen.

We zijn overgestapt naar CM en die service was voortreffelijk. Het dossier was op minder dan een week tijd rond.

2025幎2月1日
5぀星のうち1の評䟡

LM Plus heeft mij zwaar teleurgesteld

LM Plus heeft mij zwaar teleurgesteld door hun gebrek aan professionaliteit en empathie. Ze vertragen systematisch de uitbetaling van ziekte-uitkeringen en verzinnen telkens nieuwe redenen om deze te weigeren.

Mijn diagnose werd bijvoorbeeld “onleesbaar” genoemd, terwijl deze al maanden duidelijk door mijn arts is vermeld. Ook verzonnen ze dat mijn arbeidsongeschiktheid het gevolg was van een arbeidsongeval, iets wat ik zelf moest weerleggen. Dit legt een zware en onnodige last op mensen die al in een kwetsbare situatie zitten.

Daarnaast is LM Plus totaal onbereikbaar. Telefonisch contact is onmogelijk, e-mails blijven onbeantwoord, en ze laten mensen zonder inkomen achter, zonder enige uitleg.

Ook het beleid rond hun kantoren en consultaties is ronduit schrijnend. Ik woon in De Panne, en het lokale kantoor is slechts twee dagen per week geopend, telkens maar twee uur. Voor een verplichte consultatie met de adviserende arts moest ik meer dan 40 kilometer reizen, terwijl ik een gebroken been had en in het gips zat. Hoe is dit menselijk of redelijk?

Tot slot sturen ze cruciale correspondentie per gewone post, waardoor brieven vaak te laat aankomen en ik geen tijd had om op hun verzoeken te reageren. Dit lijkt een bewuste strategie om betalingen uit te stellen en leden in de steek te laten.

LM Plus toont een totaal gebrek aan verantwoordelijkheid en zorg voor hun leden. Ik raad ten zeerste af om met hen in zee te gaan.

2025幎1月8日

Aucune service client!

Injoignables par téléphone (02 209 48 11 ou 02 209 48 22) ! Je suis resté 2 fois 35 min en attente et impossible de les joindre.

Rien n'est faisable en ligne, il faut passer en bureau ou envoyer par la poste. Prenez une autres mutuelle, elles fournissent le même service de base.

2024幎2月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ