helan.be レビュヌ 495

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Soms goede poetshulp, soms een ramp.ligt dit aan de selectie v. Hun poetshulpen ? Poetshulp laatst ernstig schade aangericht. Deze ontkende uiterraard de feiten.ze geloven naar mijn inziens liever d... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Merci de bien vouloir envoyer ce document en français svp Le document est un mail d'évaluation reçu en anglais

5぀星のうち5の評䟡

Jessie Palings, heeft mij gecontacteerd, buiten volledige info en duidelijke antwoorden op mijn vragen, wil ik even vermelden dat ze een echte aanwinst is voor Helan. Je voelt je direct gehoord, en... もっず芋る

䌁業情報

Ziekenhuisopname

Baby op komst

Arbeidsongeschikt

About us

Bij Helan ben je in goede handen. Wij houden een gezond leven betaalbaar via onze terugbetalingen en Helan-voordelen. Waar het kan, werken we snel en digitaal. Waar jij dat nodig hebt, geven onze experts graag persoonlijk advies. Enthousiast en efficiënt: daar houden wij van.

Ook als het minder gaat, zijn we er voor jou. Ben je ziek of kan je niet werken door een operatie of een ongeval? We betalen je medische kosten terug en regelen je vervangingsinkomen zonder veel gedoe. Zo kan jij focussen op beter worden.

Waarom kiezen voor Helan?

Extra voordelen voor jouw gezondheid.

Snelle terugbetaling van je medische kosten.

Vlotte uitbetaling van je uitkering bij ziekte.

Zorg op maat in elke levensfase.

Ontdek Helan

More about us

We zijn ook zoveel meer dan een ziekenfonds. Wij hebben voor jou ook betaalbare verzekeringen, kinderopvang, kraamzorg, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een Zorgwinkel.

Ontdek Helan Kinderopvang

Ontdek Helan Thuiszorg

Ontdek Helan Kraamzorg

Ontdek Helan Huishoudhulp

Ontdek Heyo Vakantiekampen

Ontdek Helan Zorgwinkel

Hospitalisatieverzekering
Hospitalia

De kosten bij een operatie, bevalling of een behandeling in het ziekenhuis kunnen hoog oplopen. Met Hospitalia ben je betaalbaar én uitgebreid verzekerd.

Reken op de rust van een kamer alleen, tot 180 dagen nazorg en extra hulp voor, tijdens en na je opname, zoals bv. vervoer of een oppas voor je kind of huisdier. Dat is onze bredere kijk op jouw welzijn. En op jouw hospitalisatieverzekering.

Ontdek welke Hospitalia-verzekering het best bij je past.

Vergelijk onze formules

Tandverzekering
Dentalia Up

Luister naar je tanden... Een mooi en gezond gebit is niet vanzelfsprekend. En de wettelijke ziekteverzekering betaalt heel wat tandzorgkosten niet terug. Wacht niet tot je die scheve tand, dat zwarte gaatje of die gebroken kies stilletjes om hulp hoort schreeuwen. Kies gewoon nu al voor een tandverzekering...

Tot 4.000 euro terug per persoon

Terugbetalingen voor tandzorg, tandprotheses, implantaten, orthodontie bij jongeren, en parodontologie

Vanaf dag 1 verzekerd voor kosten bij een ongeval of kanker

Aansluiten kan tot en met 64 jaar

Ontdek Dentalia Up

Mijn Helan app

Je gezinssamenstelling wijzigen, terugbetalingen opvolgen, documenten aanvragen, je dossier bekijken: het kan altijd en overal via Mijn Helan.

Terugbetalingen aanvragen

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Merci de bien vouloir envoyer ce

Merci de bien vouloir envoyer ce document en français svp
Le document est un mail d'évaluation reçu en anglais

2026幎4月16日

Bonjour Jacques,

Pourriez-vous nous envoyer un message privé par Facebook pour clarifier quel document?
Nos excuses en tout cas pour le malentendu.

Bien a vous,

Slechte terugbetaling hospitalia plus

Mijn zoon heeft een operatie achter de rug een half jaar geleden en hij heeft nog steeds geen terugbetaling gekregen

2025幎11月20日

Beste Els,

Het spijt ons te vernemen dat de terugbetaling nog niet in orde is. We kijken dit heel graag voor je na. Kan je ons daarom via een privébericht via Facebook of Instagram de gegevens van jouw zoon bezorgen?

Vriendelijke groeten, Fati.

5぀星のうち1の評䟡

Als je wilt gepest worden door je

Als je wilt gepest worden door je ziekenfonds ben je hier aan het goeie adres. Om te beginnen kiezen ze voor verschillende kanalen om te communiceren over dezelfde topic - eerst per post, dan via hun platform, dan via doccle en vervolgens per mail. Zo verlies je zeker het overzicht en beland je in een administratieve nest waar een kat haar jongen niet meer in terugvindt. Er is geen duidelijkheid in hun dossiers - ze antwoorden niet of niet volledig, sturen iets maar dan komt er geen vervolg meer. Heel erg - zeker als je weet wat hun initiële opdracht is: mensen helpen, en het niet moeilijker maken

2026幎4月10日

Dag Julia,

Bedankt voor jouw feedback.

We begrijpen dat meerdere communicatiekanalen als een overvloed kunnen aanvoelen. Het is zeker niet onze bedoeling om jou te overladen, maar net om je verschillende communicatiemogelijkheden te bieden zodat je op elk moment kan kiezen wat voor jou het meest geschikt is.

Indien we jou nog ergens mee kunnen helpen, stuur ons gerust een privébericht via Facebook of Instagram. We kijken dan graag even mee wat we voor jou kunnen betekenen.

Bewijzen binnensteken

Ik ben content van jullie hulp.

2026幎4月8日

Dag Muhammet,

Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent van onze dienstverlening!

Bedankt voor jouw positieve feedback.

Nalatigheid

Poetshulp laatst ernstig schade aangericht. Deze ontkende uiterraard de feiten.ze geloven naar mijn inziens liever de Poetshulp dan de klant. De betrokkenheid kon "niet bewezen " worden...De verzekering AG heeft geweigerd van tussen te komen terwijl de schade niet op een andere manier veroorzaakt kon worden. Niet correct.

2025幎10月28日

helan.be からの回答

Beste An, we begrijpen dat dit geen aangename situatie is. Wij kunnen helaas enkel alle objectieve informatie (offertes, foto's, etc.) aanleveren bij onze verzekering. Zij maken op onafhankelijke manier een beoordeling. Groeten Sarah

5぀星のうち3の評䟡

De vriendelijke mevrouw aan de lijn

De vriendelijke mevrouw aan de lijn heeft mijn vragen beantwoord, maar ik had nog enveloppen besteld en die zijn er nog steeds niet. Het is iets meer dan een week geleden.

2026幎3月27日

Dag Chantal,

Wat leuk te lezen dat je tevreden bent van onze dienstverlening.
De omslagen kunnen tot 10 werkdagen onderweg zijn.
Ik keek het na in jouw dossier, deze zouden tegen 10/04 moeten ontvangen zijn.

Very kind

Very kind, helpful

2026幎3月31日

Hello,

Thank you for the kind words!

Kind regards,

5぀星のうち1の評䟡

Veel te lang aan de telefoon moeten

Veel te lang aan de telefoon moeten wachten; van de ene medewerker naar de andere doorgestuurd. 45 minuten gewacht voor een kort antwoord. Dit is gewoon onaanvaardbaar.

2026幎3月30日

Dag Kristien,

Wat jammer te lezen dat je lang hebt moeten wachten om telefonisch geholpen te worden.

Tussen 8.30u en 9.30u en van 11.30 tot 13.30u zijn het de rustigere uren waar we sneller bereikbaar zijn.

Je kan ons natuurlijk ook steeds via ons contactformulier of zelfs via privébericht op Facebook sturen.

We helpen je graag verder!

5぀星のうち3の評䟡

Ik geraakte niet direct in de app

Ik geraakte niet direct in de app ingelogd

2026幎3月31日

Dag Francisca,

Wat vervelend te horen dat je issues met de app ondervond.
Je mag ons steeds contacteren indien je inlog issues hebt.

Weet ook dat onze app de ingebouwde Instabug heeft, je hoeft enkel te schudden met je toestel en het neemt een screenshot van de error en stuurt deze dan door naar onze IT dienst.

5぀星のうち1の評䟡

Hopeloos met documenten te beozrgen

Zolang je in Belgie je bijdrage betaald loopt alles vlot.
Eens je beslist te emigreren krijg je van verschillende personen verschillende info en zodra je effectief geëmigreerd bent weigeren ze iederen samenwerking.
Wat de collega's dan op mail bevestigd hebben blijkt dan plots niet meer te kloppen.

2026幎3月30日

Dag Stijn,

Het spijt ons om te lezen dat je problemen ondervindt met je dossier.

Kan je ons een privébericht sturen met jouw gegevens op Facebook of Instagram? We kijken graag even met je mee.

5぀星のうち5の評䟡

van ziekte uitkering naar invaliditeit

Had wat problemen om mijn bestanden door te sturen, dus via een contact persoon kunnen doen via email. top!

2026幎3月24日

Dag Stefaan,

Goed dat je contact met ons opnam en dat we jou daarmee konden verder helpen. Heel fijn om te lezen dat het in orde is geraakt en dat je tevreden bent van Helan.

Aarzel niet om ons te contacteren indien je nog ergens tegenaan loopt.

5぀星のうち5の評䟡

Ben ontzettend goed geholpen en

Ben ontzettend goed geholpen en vriendelijk onthaald!

2026幎3月12日

Dag Ann,

Bedankt voor je positieve feedback.

We zijn blij te horen dat je je goed geholpen en vriendelijk onthaald voelde, dat is precies waar we naar streven!

5぀星のうち4の評䟡

Ben super vriendelijk geholpen aan de

Ben super vriendelijk geholpen aan de telefoon.

2026幎3月19日

Dag Diane,

Heel fijn om te lezen dat je telefonisch vriendelijk geholpen werd, dit doen we met plezier!

Weet dat je ons ook steeds kunt bereiken via andere kanalen zoals per mail of via afspraak, indien je niet in de mogelijkheid bent om ons telefonisch te contacteren.

5぀星のうち5の評䟡

Résolution de problÚme suite à une erreur chez Helan

J'avais reçu par erreur de Helan un courrier de refus de remboursement. Or, tout était en ordre dans mon dossier. La personne que j'ai eu en ligne a expliqué, reconnu l'erreur et résolu le problÚme.

2026幎3月23日

Bonjour Patricia,

Nous vous présentons nos excuses pour la confusion concernant le refus de remboursement. Nous sommes ravis d’apprendre que notre collÚgue a pu clarifier la situation et résoudre le problÚme rapidement. Nous restons à votre disposition et continuons à améliorer la qualité de nos services.

Merci de votre compréhension et de votre patience.

Cordialement,

Professionnel

D'un naturel trÚs anxieux, j'ai eu une personne qui connait trÚs bien son dossier et qui en plus m'a bien tout expliqué trÚs calmement et en plus s'est bien inquiété du fait que j'avais bien compris.

2025幎3月25日

Bonjour Pierre,

Nous sommes ravis d'apprendre que vous avez été si bien pris en charge. Notre rÎle est de vous soulager et de vous rassurer, et il semble que notre collÚgue y soit parvenu !

Merci de nous avoir fait part de votre expérience positive.

Cordialement,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス