SjÊldent har jeg oplevet sÃ¥ god en service. Jeg stod i en trÊls situation og Kasper fra Aalborg afd. giver mig en super service med en kÊmpe forstÃ¥else og hjÊlper med at lÞse problemet pÃ¥ den flottes... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Onsdag fÞr pÃ¥ske lige fÞr middag ringede jeg og mindre end et kvarter efter kom en meget kompetent og super hurtig arbejdende mand. Kloakkerne har ikke vÊret rÞrt i nÊsten 50 Ã¥r. SÃ¥ det fik virkelig... ãã£ãšèŠã
Super service og venlige medarbejdere. De tog ikke afsted fÞr aflÞbet virkede som det skulle og de ryddet op og gjorde pÊnt rent efter sig.
Vi har oplevet dÃ¥rlig kommunikation og uvilje mod at indrÞmme fejl. Uklare aftaler og koordination med underleverandÞr gik galt og det er endt i en strid om en stor regning. Super utjekket. I stedet f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Leif M. Jensen tilbyder DÞgnservice og 75 Ã¥rs erfaring. Vi tilbyder bÃ¥de Kloak- og Industriservice, TV-inspektion og Kloakrenovering. â 43961566
é£çµ¡å
Sydvestvej 70, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
- lmj.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SjÊldent har jeg oplevet sÃ¥ god enâŠ
SjÊldent har jeg oplevet så god en service. Jeg stod i en trÊls situation og Kasper fra Aalborg afd. giver mig en super service med en kÊmpe forståelse og hjÊlper med at lÞse problemet på den flotteste måde. KÊmpe anbefaling fra mig. Tusind tak.
Super kundeservice
Har ikke benyttet dem men kontaktede dem ang. en general forespÞrgsel - og må sige at Nicolaj fra kundeservice er en kÊmpe legende, flot service.
Rigtig god service en sen fredagâŠ
Rigtig god service en sen fredag eftermiddag
Vores grundejerforening har betaltâŠ
Vores grundejerforening har betalt 72000 med moms for spuling og fotografering af vores drÊn system , de har sprunget de fleste brÞnde over , og har ikke sendt noget video materiale til foreningens medlemmer ,
De lovede i lÞrdags de skulle sende det ,på vores generalforsamling ,og da drÊn ikke virker haster det ,
Det skal dog siges som en lille undskyldning for firma at vi har en samling i foreningen , der udelukkende går efter og genere de der ved alt om vores brÞnde , så der har ikke vÊret nogen med rundt som kunne vise dem brÞndene , jeg kalder dem nu banden der sabotere foreningens vigtigste formål veje og drÊn , men derfor er det bestemt ikke i orden , der ikke er lavet et bedre stykke arbejde ,
Vi har så i mellemtiden fået et kort fra LMJ , der viser et sted de kun kunne komme 90 cm ind og hele anlÊgget skulle vÊre faldet sammen ? Vi har efterfÞlgende haft et rensebånd 40
Meter inde ? Og der lÞber klart vand , i den anden ende sagde de man Max kunne komme 7 meter ind , der har vi haft et rense bånd 40 meter inde ? Noget passer slet ikke sammen ,
Og det underlige er flere hoved brÞnde hverken er renset eller spulet ,
Det er en katastrofe for foreningen da vores kassere der og har udnÊvnt sig til kloak mester er i gang med og vil grave det hele op , på grund af jeres dårlige arbejde
Tabte tilliden til firmaet
Har gennem adskillige år haft fast aftale omkring spuling af vores vejforenings 75 vejbrÞnde.
Her i 2024 har der vÊret dårlig kommunikation omkring udfÞrelse af opgaven, som firmaet mod sÊdvane har udfÞrt i starten af februar selvom det plejer at blive gjort fÞr vinteren. Ingen kan bekrÊfte at firmaet har vÊret ude og regningen nåede fÞrst frem i august 2024. Efter gentagne spÞrgsmål til aftalens indhold uden at få svar, så har vi netop opsagt aftalen. BekrÊftelse fra firmaets konsulent kom så endelig og det var mest for at gÞre os opmÊrksomme på at vores aftalte pris var meget lav og at vi jo altid var velkomne tilbage...ingen svar på de stillede spÞrgsmål. Tillid er den vigtigste service for denne typer af firmaer, hvor man reelt ikke kan "se" om arbejdet er udfÞrt eller vel udfÞrt.
Arbejdede i hÞjt tempo og god pris
Onsdag fÞr påske lige fÞr middag ringede jeg og mindre end et kvarter efter kom en meget kompetent og super hurtig arbejdende mand. Kloakkerne har ikke vÊret rÞrt i nÊsten 50 år. Så det fik virkelig den store overhaling. Overraskelsen var stor, da vi fik regningen. Den var kun på godt 1500 kr. Giv den mand lÞnforhÞjelse, for hvis han altid arbejder i så hÞjt tempo, så er han pengene vÊrd
Super dygtig kloakarbejder
Super dygtig kloakarbejder. Fandt hurtigt forstoppelsen og fik spulet.
LÞser ikke problmet med aflÞbet
LÞser ikke problmet med aflÞbet, men er gode til udskrive regning.
Dygtig og kompetent hÃ¥ndvÊrker,som kanâŠ
Dygtig og kompetent håndvÊrker,som kan sit kram.
God og hurtig service.
Virkelig uprofessionelle :( RÃ¥ber adâŠ
Virkelig uprofessionelle :( Råber ad kunder, afmÊrker ikke arbejdsområder til fare for omgivelserne.
0 Stjerner!!!
0 Stjerner!!!! Brug dem ikke!!!!
Det er et elendigt firma uden styr på noget!!!
LMJ overtog det firma, vi benyttede fÞr, og derfor er kloakservice her hos os gået fra ikke at vÊre et problem til pludselig at vÊre fuld af problemer..... og samtidig blev det vÊsentlig dyrere end tidligere.
Vi afsluttede derfor "samarbejdet" pr mail d. 13.april.
Alligevel sender de så en slamsuger til os her i oktober som vi stopper, da vi tilfÊldigvis er hjemme den dag, og fortÊller chauffÞren, at vi har afmeldt dem for lang tid siden. Han kÞrer derfor igen uden at have udfÞrt noget, arbejde. Men alligevel vÊlger LMJ at sende os en regning.
Det er altså LMJ, der ikke har lÊst deres mail.
Vi har heldigvis fundet en lokal kloakservice, der modsat LMJ har styr på det, og i Þvrigt er vÊsentlig billigere.
Slamsuger operatÞr er sindsyg
Var ikke kunde hos dem, men oplevede at en af deres slamsugere valgte at parkere midt på vejen lige ved udkÞrslen fra vores vÊnge. Derudover vÊlger deres operatÞrer at gÞre det ekstra svÊrt at komme forbi, ved at sÊtte deres udstyr ved siden af deres slamsuger, i stedet for bag ved den. Man kunne lige knapt snige sig forbi hvis man kÞrte helt op imod hÊkken på fortorvet, så det prÞvede jeg, men så stiller den ene operatÞr sig aktivt i vejen for bilen.
Da jeg kommer tilbage, efter at have afleveret mit barn, har de så valgt at blokere det sidste stykke vej med kegler. Jeg kÞrer lidt vÊk og finder en parkeringsplads og går så tilbage for at snakke med dem. Jeg spÞrger om de har fået lov til at blokere hele vejen hvortil den ene svarer at det har de ikke og man sagtens kan komme forbi. BemÊrk at vejen er fuldstÊndig spÊrret med slamsuger, udstyr og kegler.
Jeg ved simpelthen ikke hvor syg i knoppen ham gutten var, men jeg valgte at ringe til deres driftcenter og skriver nu også her. Kan kun anbefale at man ALDRIG bruger dem til noget, hvis de har den slags syge mennesker ansat. Jeg håber ligeledes at LMJ giver operatÞren en ordentlig Þrelussing, for det kan squ ikke vÊre godt for deres forretning at deres operatÞrer aktivt forsÞger at gÞre sig uvenner med beboerne i områderne de arbejder ved.
BemÊrk at hvis LMJ operatÞren prÞver at finde på noget, så kÞrte jeg i en Tesla og jeg optog hele episiden.
DÃ¥rlig service og uvilje mod kunden
Vi har oplevet dårlig kommunikation og uvilje mod at indrÞmme fejl. Uklare aftaler og koordination med underleverandÞr gik galt og det er endt i en strid om en stor regning. Super utjekket. I stedet for at komme kunden i mÞde og bygge en forretning om omkring tillid og service, virker det som om LMJ fokuserer på den enkelte regning. Måske ved de godt at deres kundeforhold ikke er så langvarige, men det er jo en ond cirkel...
Hurtigt fremme og lÞste problemet.
Totalt amatÞr firma
Totalt amatÞr firma, overholder ikke aftaler og priser. Sender inkasso m. m. efter dig hvis du er utilfreds.
Jeg har lavet en tv inspektionsrapport med dem jeg har haft en aftale på 2500.kr hvis det tager at ekstra tid koster 1250. kr vi tage og bagefter jeg har fik fakturere på 9040,45 kr
Totalt amatÞr firma
En lektion i at konsultere TrustpilotâŠ
En lektion i at konsultere Trustpilot fÞr man vÊlger.
Men hvis du alligevel beslutter dig for at benytte LMJ så husk at få oplyst alle gebyrer osv. samt at sikre dig at priser oplyses inkl. moms til private.
ringede til LMJ HolbÊk
ringede til LMJ HolbÊk , men stillet videre til Glostrup , da de havde travlt i HolbÊk , her siger medarbejd3ren , der tager tlf , at de vil ringe til mig fra HolbÊk senere , efter 2 timers ventetid , ringer jeg til andet kloakfirma , som kommer dagen efter og lÞser mit problem :-) Jeg har stadig IKKE hÞrt fra LMJ , så nu kontakter jeg dem , og siger de bare skal glemme mig.
De får simpelthen 0 stjerner
De får simpelthen 0 stjerner, men Google.dk tvinger os til at give dem 1.
Sager er at vi kontaktet firma Leif M. Jensen en weekend hvor vores toilet var gÃ¥et tÊt.Â
De har en anden opgave lige ved, men at det vil koste rundt 3.500 kr da det er weekend. Vores toilet var tilstoppet, sÃ¥ hvad gÞr vi.Â
Der kommer en medarbejde - og siger at han vil forsÞge med en svup fÞrst fÞr han gÞr noget andet. Han tager svuppen og wupti, sÃ¥ er toilettet igen Ã¥bent.Â
Det gÃ¥r et stykke tid og vi tÊnker at han mÃ¥ske har tÊnkt at de 10 min mÃ¥ske var for meget for at sende en faktura pÃ¥ 3.500 og sÃ¥ tÊnkte vi ikke mere over det.Â
Indtil vi lige pludselig modtager et helt almindelig postbrev - ikke fra firma Leif M. Jensen - nej fra et inkassofirma, der udover de 3500 kr, som måske kan diskuteres for om er fair - blot for en svup - men oveni er der lagt ca. 2000 kr til inkassoforretningen.
Leif M. Jensen har ikke formået at sende en simpel papirfaktura - men til inkasso - det kan de godt
Blot en advarsel til alle jer der ud. Pas på at lave en aftale med Leif M. Jensen, den bliver sendt til inkasso.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ