I ordered an electric toothbrush for my toddler, shipping was super fast however the courier company failed to deliver. I contacted customer service and they resent another one super quick and changed... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mijn kleintje had de tandenborstel perongeluk laten vallen waardoor het brak. Mailtje gestuurd en ik kreeg meteen een nieuwe. Wat een top service zeg! En een geweldige tandenborstel voor mijn kleine l... ãã£ãšèŠã
Tandenpoetsen met een peuter is niet altijd gemakkelijk, maar deze tandenborstel vindt zij geweldig. Alleen onze kleine meid , gaat er soms wat hardhandig mee om het laatste stuk brak af toen , deze... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fijne tandenborstel! Net voor het eerst gebruikt, hij moest even wennen maar vond het interessant! Hopelijk vanaf nu minder strijd met tandenpoetsen. Misschien was een klein muziekje erin ofzo nog le... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Als er een kleintje komt gaat een wereld voor je open. Bij team Loby streven we er naar ouders een aangename tijd te bezorgen in deze bijzondere periode. Wij van team Loby staan klaar om je in deze tijd te begeleiden en ondersteunen met onze producten. Onze medewerkers beschikken over deskundig advies en staan klaar om jou persoonlijk te helpen. Liefs team Loby
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fijne tandenborstel
Fijne tandenborstel! Net voor het eerst gebruikt, hij moest even wennen maar vond het interessant! Hopelijk vanaf nu minder strijd met tandenpoetsen. Misschien was een klein muziekje erin ofzo nog leuk geweest.

Gelijk geprobeerd
Gelijk geprobeerd. Mijn zoontje van 2 vond het heel interessant, hopen dat dat zo blijft. Tanden poetsen is feestje! Blij met de aankoop.

Geweldig
Alleen de tandenborstel ziet er al geweldig uit, besteld voor mijn zoontje van 3 en voor mijn dochter van 1. Mijn zoontje wil maar blijven poetsen en vooral in een donkere badkamer zodat de lampjes zichtbaar zijn.

Leuke en goede tandenborstel
Leuke en goede tandenborstel! De kleine man pakt hem op en doet mee met tanden poetsen, hij vind heel leuk.

Te gek!
Te gek dit! Een heel leuke en schattige tandenborstel waar onze dreumes direct mee wilde poetsen. Laad snel op en de bestelling was de volgende dag al in huis. Top!

Loby ããã®åç
Heel vlotte bestelling en levering
Heel vlotte bestelling en levering.
Mijn kleinzoon beet steeds op zijn tandenborstel. Nu is hij er helemaal mee vertrouwd en gaat het vlot.

Loby ããã®åç
Dochtertje is blij met der roze tandenborstel
Dochtertje van 2 lijkt er beter mee te poetsen. Simpel in gebruik en lampje helpt op een speelse manier om net even wat langer te poetsen.

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, mooi product. We zijn er zeer content over!

Loby ããã®åç
Met deze tandenborstel geeft mijnâŠ
Met deze tandenborstel geeft mijn zoontje van 2 nu zelf aan dat hij tanden wil poetsen! Blij mee ð

Heel tevreden
Heel tevreden. Deze ochtend voor de eerste keer de elektrische tandenborstel gebruikt bij mân kleintje. Hij vond het een hele belevenis âºïžð

Fijne tandenborstel voor baby/dreumes
We hadden altijd wat moeite met tanden poetsen bij onze dreumes. Een tijdje geleden zijn we begonnen met tandenpoetsen met een tandenborstel van loby en ze vindt het een stuk interessanter. Ze heeft een mooie roze tandenborstel en het tandenborstel poetsen gaat een stuk beter!

Loby ããã®åç
Snelle levering en keurig verpakt
Snelle levering en keurig verpakt! Wat een leuk idee zo'n tandenborstel! Het is voor mijn kleinzoon van bijna 2! Hij vond het trillen een beetje eng, maar snel geen probleem meer!!

Hele leuke tandborstels
Hele leuke tandborstels! Als cadeau gegeven aan mijn nichtje en ze is er ontzettend blij mee!!

Loby ããã®åç
Tevreden met de leuke kindertandenborstel âŠ
Mijn zoontje van 2 jaar vind het vreselijk om tanden te poetsen , nu met deze tandenborstel vind hij het minder vervelend en vind hij het fijn om hem zelf in zijn mond te doen.
Het licht en de trilling zijn uitnodigend en er waren meerdere borsteltjes bij.

Keurige webshop!
Mooie overzichtelijke webshop en goede prijs kwaliteit verhouding. Pakket was ook nog eens razendsnel binnen!

Loby ããã®åç
Eindelijk geen strijd meer!!!
Super leuke en fijne tandenborstel voor ons zoontje!! Fijn lampje waardoor je ook ziet waar je poetst en poetsen is eindelijk geen strijd meer!! :)

Loby ããã®åç
Snelle levering en hele handigeâŠ
Snelle levering en hele handige tandenborstels. Echt te cuteð

Goed en leuk product
Goed en leuk product, kleine man van 17 mnd kan hem zelf vasthouden met een beetje begeleiding en vind tandenpoetsen een heel stuk minder erg

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã