I ordered an electric toothbrush for my toddler, shipping was super fast however the courier company failed to deliver. I contacted customer service and they resent another one super quick and changed... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mijn kleintje had de tandenborstel perongeluk laten vallen waardoor het brak. Mailtje gestuurd en ik kreeg meteen een nieuwe. Wat een top service zeg! En een geweldige tandenborstel voor mijn kleine l... ãã£ãšèŠã
Tandenpoetsen met een peuter is niet altijd gemakkelijk, maar deze tandenborstel vindt zij geweldig. Alleen onze kleine meid , gaat er soms wat hardhandig mee om het laatste stuk brak af toen , deze... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fijne tandenborstel! Net voor het eerst gebruikt, hij moest even wennen maar vond het interessant! Hopelijk vanaf nu minder strijd met tandenpoetsen. Misschien was een klein muziekje erin ofzo nog le... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Als er een kleintje komt gaat een wereld voor je open. Bij team Loby streven we er naar ouders een aangename tijd te bezorgen in deze bijzondere periode. Wij van team Loby staan klaar om je in deze tijd te begeleiden en ondersteunen met onze producten. Onze medewerkers beschikken over deskundig advies en staan klaar om jou persoonlijk te helpen. Liefs team Loby
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aanrader!!
We hadden al verschillende tandenborstels geprobeerd voor onze 8 maanden oude dochter, maar ze hield haar mond stijf dicht. Met deze elektrische tandenborstel van Loby wil ze nu zelfs al graag zelf poetsen, net als haar grote zus en papa en mama!
Een echte aanrader!

Loby ããã®åç
Snelle verzending en leuke tandenborstel
Snelle verzending en volgens mij een goed product. Ziet er ook leuk uit. De beschrijving mag iets duidelijker. Het was me nu niet duidelijk dat de tandenborstel op een AAA-batterij werkt (die niet is inbegrepen) en ik wist niet zeker welke borstels erbij zouden worden geleverd, omdat dat niet was beschreven. Ik moest afgaan op de afbeelding. Gelukkig waren het de borstels vanaf 18 maanden. Verder heel blij mee!

Feest-poetsplezier!
Om te beginnen: en heel snelle levering van het pakketje. Mooi en verzorgd toegekomen.
Voor ons dochtertje van 20 maanden is tandenpoetsen, wat eerst een gevecht was, nu een plezier. Ze kijkt uit naar de poetsmomenten. Heel fijn om deze grote verandering zo te zien.

Geweldige tandenborstel.
Geweldige tandenborstel.
Deze tandenborstel maakt een feestje van het tandenpoetsen.
Geweldig handig ook dat lichtje zodat je als moeder goed kunt meekijken in het mondje van je kind.
Super tevreden klant hier!

Loby ããã®åç
Mijn zoontje vind m leuk!
Mijn zoontje vind de tandenborstel super interessant en laat me eindelijk zn tandjes poetsen zonder dat hij zijn kaken op elkaar klemt. Het lichtje is ook handig om de tandjes goed te zien. Het lukt mij veel beter om zn tanden te poetsen. Ik ben blij!

Zeker een aanrader
Goede producten, duidelijke fotoâs en beschrijvingen. Je weet precies wat je kan verwachten. Ook een prettige klantenservice. Dus zeker een aanrader

Loby ããã®åç
Tandenpoetsen is een feestje geworden!
Tandenpoetsen was altijd een probleem, nu is Loby het enige wat hij de hele dag roept!

Snelle levering, goede serivce
Snelle levering. Mooi verpakt. Duidelijke handleiding en kaartje met contactgegevens indien er toch iets zou zijn.
Enige minpuntje: zelf de eerste batterij plaatsen. Voor 5 sterren zou ik de eerste batterij erbij geleverd willen hebben. Dat maakt het echt af.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã