レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har inte varit med om bÀttre upplevelse. TÀnk om fler skulle veta att detta företag fanns, vi konsumenter mÃ¥ste göra bÀttre val i vilka vi köper frÃ¥n. GÃ¥rdens lÃ¥ter djuren ha ett liv som de ska ha, oc... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Vi bestÀller kött och köttet Àr jÀtte fint.. men leveransen Àr det vi inte Àr sÃ¥ nöjda med.. varje gÃ¥ng vi fÃ¥tt hem vÃ¥ra varor har kartongen/emballaget vi fÃ¥tt varorna i varit uppbrutet.. det har Àn s... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Jag har bara anvÀnt den gula löken och chokladen Àn dÃ¥ lÀnge. Dom smakade bra. Men jag Àr besviken pÃ¥ att jag bestÀllde 1 fp gul lök och 1 fp röd lök och fÃ¥r dÃ¥ 2 fp gul lök. Felleverans Àr mer irrite... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt nöjd med produkterna frÃ¥n GÃ¥rdens. Bra kvalitet, smakar riktigt bra och kÀnns som mer “riktig mat” jÀmfört med vanliga alternativ. Leveransen fungerade smidigt och kundservicen var snabb och h... もっず芋る

䌁業情報

1. 自然食品店

圓該䌁業による蚘述

Gårdens Mathantverk grundades av vÀnnerna Oskar och Alexander. Vi Àr två småbarnspappor som brinner för riktig mat. Mat som Àr bÀttre för klimatet, djuren och för dig och din familj. Vi tycker att matindustrin utvecklas åt fel håll. Kravet på pressade priser och lång hållbarhet i butik leder till storskalig produktion av livsmedel som innehåller allt fler tillsatser och allt mindre nÀring. Samtidigt sker det på bekostnad av mindre producenter och skapar ett system som krÀver mycket bekÀmpningsmedel och ofta innebÀr tveksamma villkor för djuren. Att vÀnda denna utveckling kommer inte bli enkelt och vi klarar det inte ensamma. DÀrför hoppas vi att du vill följa med oss på resan!

4.3

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Eko-produkter med hög kvalitet som

Eko-produkter med hög kvalitet som överensstÀmmer med beskrivningar på hemsidan. Hemleverans av kyl- och frysvaror utanför företagets nÀrområde, Àven till oss på landet. Mycket trevligt bemötande och snabba svar från kundservice. Jag kommer definitivt att handla hos Gårdens Mathantverk igen!

2026幎3月24日

kundbemötande

Frysvaror ej fraktade på korrekt sÀtt. Delvis förstörda. Försökt få kontakt via både mail och chat på hemsidan utan resultat.
Uppd. Har nu fått en seriös och bra återkoppling.

2026幎4月9日

Riktigt bra upplevelse

Har inte varit med om bÀttre upplevelse. TÀnk om fler skulle veta att detta företag fanns, vi konsumenter måste göra bÀttre val i vilka vi köper från. Gårdens låter djuren ha ett liv som de ska ha, och maten Àr mycket nyttigare för oss. Mat i mataffÀrerna innehåller giftiga kemikalier som gör mer Àn vi tror. Tack snÀlla för jÀtte goda varor!!

2026幎3月26日
5぀星のうち4の評䟡

Maten Àr det inget fel på

Maten Àr det inget fel på. Hade dock önskat kunna bestÀlla kilovis av en vara men förstår att ni fryser in i portionsförpackningar vilket gör det svårare att berÀkna styck-antalet. Får info om gram men inte hur många köttbitar innebÀr det.

2026幎3月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス