レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Jeg modtog min taske fra LØS Studios for en uge siden, og jeg er virkelig godt tilfreds. Kvaliteten overraskede mig positivt, materialet fÞles solidt, slidstÊrkt og eksklusivt uden at tasken bliv... もっず芋る

䌁業情報

1. バッグ店

圓該䌁業による蚘述

LØS Studios er et dansk brand stiftet af to unge gutter fra Århus. Vi har udviklet en taske, der er skabt til at holde, som du kan bruge til absolut alt, du foretager dig - alt i alt mens den kun gavner dit outfit. Vores taske er gennemtestet helt ind til benet, og vi har givet den alt, hvad den kan trÊkke - uden den har formÃ¥et at skuffe. SÃ¥ om du skal pÃ¥ indkÞb, weekendtur, i fitness, pÃ¥ festival, bruge den som hÃ¥ndbagage, i skole, pÃ¥ arbejde, i byen eller blot bÊre den for at fuldende dit outfit, sÃ¥ er vores taske der for dig.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

21件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fejl på tasken – men fremragende kundeservice!

LynlÃ¥sen pÃ¥ min taske gik desvÊrre i stykker efter kun 14 dage, hvilket jeg var rigtig ked af, da jeg ellers havde vÊret meget glad for tasken. Jeg kontaktede LØS Studios, og Niklas svarede hurtigt! Han tilbÞd straks enten fuld refusion eller en ny taske sendt. Det var en god oplevelse!

2026幎4月13日

LØS Studios からの回答

Hej Jacob, tusind tak for din anmeldelse og hvor er vi glade for du har haft en positiv oplevelse hos os :) de bedste hilsner fra LØS-teamet

Vildt god service!!!

2026幎3月21日

LØS Studios からの回答

Hej Rosa, tusind tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for du er tilfreds med oplevelsen hos os :) mange hilsner fra LØS-teamet !!

God service. Endnu bedre produkt🙌🏜

2026幎2月18日

LØS Studios からの回答

Hej Daniel, tusind tak for at anmelde os. Vi er rigtig glade for du er tilfreds med din ordre hele vejen rundt :) mange hilsner fra LØS-teamet

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og god kundeservice. Indtil videre har jeg vÊret virkelig glad for tasken

2026幎2月25日

Hej Thomas,
Tusind tak for din anmeldelse og vi. er rigtig glade for, at bÃ¥de tasken og oplevelsen hos os har vÊret, som du Þnsker :) de bedste hilsner fra LØS-teamet

Bedste kÞb i 2026

Virkelig fed taske i god stÞrrelse og i slidstÊrkt bomuld. God pris og super god kvalitet. De svarer hurtigt når man skriver til dem og leverer også lynhurtigt.

KÊmpe anbefaling herfra og klart mit bedste kÞb i 2026 selvom vi kun er i februar!

2026幎2月20日

KÊre Emil,
tusind tak for den gennemgÃ¥ende anmeldelse, det hjÊlper os virkelig meget! Vi er sÃ¥ glade for, du kan lide tasken, og endda nominerer den til Ã¥rets kÞb, det er jo nÊsten ikke til at fÃ¥ armene ned over :) mange hilsner fra LØS-teamet ❀

Virkelig fed taske!

Virkelig fed taske!! Den fitter perfekt og er god kvalitet. Kan kun anbefale!!

2026幎2月16日

Hej Kristine,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for du er tilfreds med tasken, dens kvalitet og pasform :) mange hilsner fra LØS-teamet

Mega fed og stilet taske i så god

Mega fed og stilet taske i så god kvalitet. Vil helt sikkert anbefale

2026幎2月16日

LØS Studios からの回答

Hej Anna, tusind tak for din anmeldelse og anbefalingen. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med tasken - sÃ¥ kan vi ikke Þnske mere ❀ mange hilsner fra LØS-teamet

Tip top taske

Behagelig, praktisk og super stilet. Endelig har jeg fundet en skuldertaske jeg kan bruge til alt og som ikke er irriterende at bÊre. Fantastisk produkt til en fremragende pris. Vink farvel til din gamle totebag, for denne taske fra LØS er et must have!

Hej Alexander,
tusind tak for den flotte anmeldelse, den er vi virkelig glade for - og endnu gladere er vi for, at du er sÃ¥ glad for tasken og dens funktion :) mange hilsner fra LØS-teamet ❀

LÊkkert produkt (taske)

LÊkkert produkt (taske), som jeg vil have i begge farver.
Websitet fungerer godt og bestilling og fakturering gik nemt og hurtigt.
Samlet set en super oplevelse at handle med LØS Studios.

LØS Studios からの回答

Hej Tom, tusind tak for anmeldelsen. Vi er rigtig glade for, at hele oplevelsen har fungeret, som det skal - og at det samme gÊlder for tasken :) Mange hilsner fra LØS-teamet

Hurtig levering. Havde et enkelt spÞrgsmål som de vendte hurtigt tilbage på, så servicen er også i top

2026幎2月9日

LØS Studios からの回答

Tusind tak for din anmeldelse her pÃ¥ platformen, og hvor er vi glade for, du er glad for din oplevelse hos os ❀ mange hilsner fra LØS-teamet

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra!
Hurtig levering, hÞj kvalitet og stilrent!

2026幎2月11日

LØS Studios からの回答

Hej Frederik, tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, du er tilfreds med oplevelsen ❀ mange hilsner fra LØS-teamet

Simpelt, men guld vÊrd

Havde brug for noget jeg kunne bruge til uni, og er overraskende glad for mit valg. Simpel lÊkker taske, som gÞr vejen til og fra uni lidt nemmere

LØS Studios からの回答

Hej Frederik, vi er glade for, at uni nu er blevet nemmere for dig - og at du blev glad for tasken! Mange hilsner fra LØS-teamet ❀

Mega god taske med god kvalitet og

Mega god taske med god kvalitet og hurtig levering

2026幎2月11日

LØS Studios からの回答

Hej Mads, tusind tak for at anmelde os her pÃ¥ platformen, det hjÊlper os rigtig meget. Vi er sÃ¥ glade, at du kan lide tasken ❀ mange hilsner fra LØS-teamet

Varmt!!

Varmt!!

KÞbte både beige og sort

LØS Studios からの回答

Hej Victor, tusind tak for din anmeldelse - vi er glade for du er tilfreds ❀ mange hilsner fra LØS-teamet

Jeg modtog min taske fra LØS

Kvaliteten overraskede mig positivt, materialet fÞles solidt, slidstÊrkt og eksklusivt uden at tasken bliver tung. Syningerne er pÊne og gennemfÞrte. Man kan tydeligt mÊrke, at der er tÊnkt over detaljerne.

StÞrrelsen er også perfekt til hverdagsbrug. Den rummer det nÞdvendige uden at fylde for meget, og den sidder behageligt på kroppen. Remmen fÞles behagelig og justeringen fungerer prÊcist, så den kan tilpasses, som man vil have den.

LØS Studios からの回答

KÊre Anders, tusind tak for din dybdegående anmeldelse, det er simpelthen så dejligt at hÞre vores taske er lige som den skal vÊre :)
mange hilsner fra LØS-teamet

LØS tasken er rigtig fin

LØS tasken er rigtig fin. LÊkker kvalitet. Flot design. En taske, der fuldender et outfit og samtidig er praktisk i hverdagen. Plads til PC med lille inderlomme til smÃ¥ting.

LØS Studios からの回答

Tak for den enormt flotte anmeldelse, Anja - vi er sÃ¥ glade for at hÞre, tasken lever op til forventningerne ❀ mange hilsner fra LØS-teamet

God kvalitet

God kvalitet, dejlig plads til alle mine ting og virker til den holder mange år. Alt i alt, god oplevelse.

LØS Studios からの回答

Mange tak for at anmelde os her pÃ¥ Trustpilot, det er vi mega mega glade for! Og endnu gladere er vi for, at du er blevet glad for dit kÞb ❀ mange hilsner fra LØS-teamet

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。