Det ene tÊppe jeg modtog, stemmer overhovedet ikke overens med billederne. Hverken med farve, mÞnster eller stÞrrelse. Det andet passer heller ikke i stÞrrelsen. Designet ligner ogsÃ¥ tis i virkelighed... ãã£ãšèŠã
Bestilt grillspyd tirsdag. De ankom onsdag. Det må siges at vÊre hurtig levering. Alt i orden.
Jeg og min veninde har haft en rigtig god oplevelse hos LÞven i Albertslund. Servicen var fantastisk â Êrlig, venlig og professionel. Personalet var meget hjÊlpsomme og tog sig tid til at finde prÊcis... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget god service og produkter! Jeg bestilte tallerkensÊt og modtog min ordre samme dag som jeg bestilte. Kan klart anbefale LÞven Home og det er ikke sidste gang jeg handler der.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Bestilt grillspyd tirsdag
FINT TÃPPE OG HURTIG LEVERING.
Jeg har kÞbt tÊpper her af flereâŠ
Jeg har kÞbt tÊpper her af flere omgange. God kvalitet og rigtig fornuftige priser. Kan klart anbefales
Meget god service og produkter
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse, hurtig betjening og levering
Alt som forventet
Det var super service start til slut.
Har i dag modtaget et tÊppe somâŠ
Har i dag modtaget et tÊppe som overhovedet ikke stemmer overens med det på billedet. Mit tÊppe skulle vÊre sort med mÞrkegrå mÞnster.
TÊppet jeg har modtaget er lys grå med hvidt mÞnster. LÞven tÊpper fastholder at jeg har fået det rigtige tÊppe og bliver ved med at sige det lyset.
Har kÞbt flere gange hos jer og der erâŠ
Har kÞbt flere gange hos jer og der er altid hurtig og god service og tingene er prÊcis som
De skal vÊre med hurtig og sikker levering kan bestemt anbefales
Fantastisk oplevelse fra start tilâŠ
Fantastisk oplevelse fra start til slut! Jeg kÞbte gulvtÊpper og fik en utrolig god behandling. Personalet var imÞdekommende, Êrlige og gav god rådgivning. TÊpperne lever helt op til forventningerne, og kvaliteten er rigtig god. Jeg kan varmt anbefale dem. Jeg fÞlte mig tryg gennem hele kÞbet.
Kan klart anbefales.
LortetÊpper
Det ene tÊppe jeg modtog, stemmer overhovedet ikke overens med billederne. Hverken med farve, mÞnster eller stÞrrelse. Det andet passer heller ikke i stÞrrelsen. Designet ligner også tis i virkeligheden på begge to. Virkelig skuffet, isÊr til prisen. Og man kan selvfÞlgelig ikke se tÊpperne ordentligt, med mindre man bryder emballagen, så nu er jeg fanget med to dyre lortetÊpper. GÞr jer tjenesten, og lade vÊre med at kÞbe tÊpper der fra
Marrakesh tÊppe Nedslidt på rekordtid
Jeg kÞbte et Marrakech gulvtÊppe i februar i år, 2025. Nu efter 7-8 måneder efter, er de to pladser hvor jeg og min mand sidder fuldstÊndig kompakt og kan nÊsten ikke stÞvsuges rent da det er helt hårdt. Min ymand er kun hjemme hver 3. uge, i tre uger ad gangen, så han har kun slidt på det i ca 4 mdr.
Jeg skrev til lÞvenhome, med vedhÊftede billeder, men fik af vide at det bare er almindelig slidtage. Det er godt nok hurtigt nedslidt og jeg kan derfor bestemt ikke anbefale tÊpper herfra.
Marianne
jeg kÞbte nogle tÊpper og de komâŠ
jeg kÞbte nogle tÊpper og de kom virkelig hurtigt og virkelig god service så det kan anbefales!!
Super service
Dejligt at man stadig kan fÃ¥ en rigtig god og personlig betjening, selvom det var en bestilling pÃ¥ nettet. Jeg var lidt i tvivl om leveringen, sÃ¥ jeg ringede og fik en god vejledning og vupti 2 dage efter fik jeg mine vare bragt til dÞren. SÃ¥ jeg er bestemt meget tilfreds med det hele.ðââïžð
Virkelig dårlig kundeservice
Jeg bestilte en lampe 21. juni 2025 og derefter hÞrte jeg intet fra dem.. jeg måtte kontakte dem selv og spÞrge hvornår de sendte lampen afsted. Jeg fik så afvide at lampen ikke var på lager, men at de fik den på lager 16. el. 17 juli. En mandlig medarbejder sagde til mig, at hvis jeg kunne vente til der, ville de sende den afsted til mig straks. Igen hÞrte jeg ingen ting og måtte selv ringe til dem flere gange og har sendt dem en mail, som de heller ikke har svaret på. Over telefonen talte jeg med en kvindelig medarbejder og hun gav mig ikke noget prÊcis svar omkring lampen. Tilsidst opgav jeg og har bedt dem om at annullere ordren. Det kan de så heller ikke finde ud af og har ventet flere dage på en annulleringsmail. Handler aldrig der igen!
Fuldt ud styr pÃ¥ det â±ïž
Hurtig levering, fuldt ud styr pÃ¥ det ð

Loevenhome ããã®åç
fik ikke de Þnskede glas
fik ikke de Þnskede glas, og trods ihÊrdige forsÞg på kontakt via deres kunde mail, har jeg d.d. intet hÞrt fra dem. FÞrste mail sendt den 7/6 og.
Hurtig levering
Hurtig levering, Þnsket produkt...
God oplevelse...
Har lige modtaget 4 tÊpper superâŠ
Har lige modtaget 4 tÊpper super hurtigtðððððog hvor er de dejligeðððððððððððmange âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžherfra. Med venlig hilsen Majbrit ð¥³ð¥³ð¥³ð¥³ð¥³ðððððð±ð±
Hurtig levering og fint udendÞrstÊppe
Hurtig levering og fint udendÞrstÊppe