Det ene tÊppe jeg modtog, stemmer overhovedet ikke overens med billederne. Hverken med farve, mÞnster eller stÞrrelse. Det andet passer heller ikke i stÞrrelsen. Designet ligner ogsÃ¥ tis i virkelighed... ãã£ãšèŠã
Jeg og min veninde har haft en rigtig god oplevelse hos LÞven i Albertslund. Servicen var fantastisk â Êrlig, venlig og professionel. Personalet var meget hjÊlpsomme og tog sig tid til at finde prÊcis... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har for nylig besÞgt LÞven i Albertslund og Hvidovre, og det var en virkelig positiv oplevelse. Butikken er bÃ¥de indbydende og stilfuld, og jeg blev med det samme mÞdt af en varm atmosfÊre og en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stort udvalg til fornuftige priser. Vi er meget glade for vores tÊppe som virker som god kvalitet. Vi er ogsÃ¥ tilfredse med den hurtige levering, samt jeres kundeserviceâs pÊnt skriv omkring kval... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Super venlige
Super venlige, meget venligt personale.
KÊmpe udvalg til hjemmet.

Loevenhome ããã®åç
Altid en fornÞjelse at handle hosâŠ
Altid en fornÞjelse at handle hos LÞven, omend det er i butikken eller nettet. Fantastisk service hvergang !

Loevenhome ããã®åç
God service og man mÞdes med et smil.
God service og man mÞdes med et smil.
Har handlet der i flere Ã¥r og er meget tilfreds. Kan varmt anbefales.ð

God servis altid
Har vÊret i lÞven bÃ¥de i hvidovtog iâŠ
Har vÊret i lÞven bÃ¥de i hvidovtog i Albertslund, og har virkelig vÊret tilfreds med den service jeg har fÃ¥et, vil helt klart komme i begge butikkerâŠ
Fantastisk personale
Fantastisk personale, der har vÊret imÞdekommende hver gang. Kun gode oplevelser herfra!
Super oplevelse
Super oplevelse â kan klart anbefales!
Alt spillede bare fra start til slut. Hurtig levering/god service, og kvaliteten var helt i top. Jeg fÞlte mig godt behandlet hele vejen, og det var tydeligt, at de går op i deres kunder. Kommer helt sikkert til at kÞbe hos dem igen!
En stor anbefaling herfra
En stor anbefaling herfra. Stort udvalg af varer og mega sÞdt personale
KÊmpe udvalg til kÞkkenet og super godeâŠ
KÊmpe udvalg til kÞkkenet og super gode varer
Super god service
Jeg kÞbte nogle glas til tyrkisk the.
Det var sÞdt og opmÊrksomt personale, som betjente mig. Elsker mine glas.
Skal helt sikkert handle derfra igen.
Bedste service og masser nye vare
Har handlet der flere gange. De får tit nye vare på hylderne. Sidst kÞbte jeg den flotteste lambe hos dem. De yder også en god service og reklamation.
Service oplevelse
Rigtig god service sÞde medarbejdere
Altid en service oplevelse at handle i lÞven.
Kan helt sikkert anbefales gode varerâŠ
Kan helt sikkert anbefales gode varer og meget hjÊlpsomme..
Vi har handlet i butikken adskilligeâŠ
Vi har handlet i butikken adskillige gange og medarbejderne har altid vÊret hjÊlpsomme og smilende. Deres udvalg er meget stort, så det er dejligt at man kan få alt hvad man skal bruge under samme tag.
fantastisk webshop kvalitets varer
fantastisk webshop kvalitets varer, stort udvalg af eksotiske varer
Altid imÞdekommende medarbejdere med etâŠ
Altid imÞdekommende medarbejdere med et smil på lÊben. Hurtig og fantastisk service
Fantastisk service
Fantastisk service, og yderst god kvalitet. Hurtig levering. Fuld gennemsigtighed og Êrlighed. KÞbte et PorcelÊnsÊt til konen, som hun dagen i dag er utrolig glad for.
AnbefalelsesvÊrdig professionel virksomhed.
Varen er brugt og klam
KÞbte en Delisoga krystal skål til black friday. Da jeg modtager pakken er den for det fÞrste pakket i en mega slidt papkasse, som nok skulle ha vÊret sendt til genanvendelse, da den var ved at falde fra hinanden. Kassen tilhÞrende glasskålen er ligeledes slidt, og jeg kan ikke vÊre bekendt at pakke den med ind til jul. Da jeg åbner glasskålen er den fuckling klam og klisteret med sorte prikker. Varen har tydeligvis vÊret brugt, og dette stod ikke beskrevet nogen steder. Nu håber jeg bare det kan gå af med vand og sÊbe, så den faktisk kan bruges som en julegave.. Mega nederen, når man har kÞbt den som ny og til en gave... Ville Þnske jeg kunne vedhÊfte billeder eller video.. AD.

DÃ¥rlig service/kundeservice
Pga den store hype, omkring Dubai-chokolade, valgte jeg at kÞbe én til 189kr incl fragt. Voldsomt mange penge for middelmådig chokolade, men det var mit eget valg. Der var 2 modeller at vÊlge imellem, ekstra chokolade og ekstra pistacie. Valgte ekstra pistacie, men modtog ekstra chokolade. Da der intet står på pakken, opdages dette fÞrst efter åbning. Jeg kontakter lÞven Home, som beklager, men ikke kan gÞre noget da begge varianter er udsolgt. Får intet svar vedr returnering osv.
Samme aften, kan jeg se at ekstra pistacie er på lager, jeg bestiller én og skriver til lÞven Home, at den da er på lager, og foreslår at de pga fejlen med den fÞrste, som det mindste burde give gratis fragt på nr.2
Får derefter svar på, at de ikke kan give gratis fragt. Hvilket ville vÊre helt fair, hvis de så i det mindste havde sendt returlabel til den fÞrste så denne kunne returneres.
Nr 2 ankommer, og ved åbning af denne kan vi konstatere at den er beskadiget/mast i det ene hjÞrne. Egentlig kan den stadig spises, men når man betaler 189kr for en chokolade Inc fragt, så burde tingene også vÊre i orden.
Så alt i alt en ret dårlig oplevelse, og jeg har ikke tÊnkt mig at handle der mere, og kan absolut ikke anbefale andre det.

TÃPPET VARIEREDE I Mà L FOR LANGT FRAâŠ
TÃPPET VARIEREDE I MÃ
L FOR LANGT FRA DET OPRIGTIGE MÃ
L.
MIN BETALTE LEVERING TIL PRIVAT ADRESSE BLEV TIL HENT SELV.
KÃBER IKKE ONLINE HER MERE.