レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Product besteld was helemaal als nieuw alleen de doos beschadigd wat verder geen probleem is en de bestelling is snel geleverd.

5぀星のうち5の評䟡

Staafmixer gekocht bij hen, klantenservice is prima. Verpakking 'was beschadigd'. Nou, lichtjes hoor. Ze hebben het pakket zelf ook erg netjes ingepakt voor verzending. Apparaat intact, werkt top. Hel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Iets besteld en bestellen en verzending ging prima. Product was niet helemaal naar verwachting. Logictrading heeft dit echter heel netjes en snel voor ons opgelost. Klantenservice is top! Aanrader.

5぀星のうち5の評䟡

Levering was snel. Per abusievelijk verkeerd adres opgegeven. Deze hadden ze voor bezorging nog gecorrigeerd. Pakketje was ook in een goede staat

䌁業情報

1. 電化補品店

圓該䌁業による蚘述

LogicTrading verkoopt zowel nieuwe artikelen, als artikelen uit overstock, artikelen met verpakkingsschade, stickers op verpakkingen, open dozen en internet retouren. Wij kopen deze retour goederen en overstock partijen op van grote internet bedrijven.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb helaas niet mijn product kunnen
ontvangen

Ik heb helaas niet mijn product kunnen of mogen ontvangen . Verschillende keren contact proberen op te nemen maar ook hier slechte ervaring op gedaan . Dus ik bestel hier niets meer . Ik weet niet waar of de schuld ligt maar de Koerrier zegt hij heeft het elders afgeleverd maar de mensen dat ze niet hebben ontvangen . Heel jammer

2026幎2月28日

Beste Gregory,

Wat vervelend te lezen dat u uw product nog niet heeft ontvangen. Wij hebben tot op heden echter geen enkel mailtje van u ontvangen en ook geen telefoon gehad. Wij zijn dus niet op de hoogte, dat u niets ontvangen zou hebben. We hebben dus geen idee met wie u contact heeft opgenomen, met wie u dan wel gesproken heeft en of het wel om een order van ons vandaan gaat. Zou u ons een mail kunnen sturen met de gegevens waar u dan heen heeft gebeld of contact heeft opgenomen, welke koerier u gebeld heeft en wat er nu precies aan de hand is en om welk artikel het gaat, dan kunnen we verder kijken. Wij reageren altijd op de mail. Vriendelijke groet, Ron van LogicTrading. info@logictrading.nl

De omschrijving van koffiepadsapparaat

De omschrijving van koffiepadsapparaat klopte zoals op het website, was netjes ingepakt, optijd en snel verstuurd en geeft heerlijk warme koffie

2026幎1月26日

LogicTrading からの回答

Fijn te lezen dat het klopt wat we vermelden bij onze items, het is ons streven alles zo duidelijk mogelijk te vermelden. Dank u wel voor de review!

Klantenservice is top!

2026幎1月24日
自発的なレビュヌ

LogicTrading からの回答

Graag gedaan! Klant blij en tevreden dan zijn wij ook weer blij! Dank u wel voor de mooie en leuke review!

Aanrader!

Ondanks de verstreken garantie periode een mooie oplossing.
Snelle communicatie en vriendelijk.

2026幎1月3日

LogicTrading からの回答

Dank u wel, we zijn blij dat we een oplossing hebben kunnen bieden. En natuurlijk ook weer blij met uw reactie :-)

Zeer tevreden

Mijn bestelling is snel verwerkt en snel verzonden.
Artikel precies zoals omschreven.
Ik kende het bedrijf niet, maar ben zeer tevreden

2026幎1月13日
自発的なレビュヌ

LogicTrading からの回答

Dat is fijn te horen dat u tevreden bent! Daar zijn wij blij mee!

5぀星のうち5の評䟡

Tot op heden is mijn bestelde product

Update: gelukkig is alles toch goedgekomen en is het pakket alsnog goed aangekomen (oorzaak achterstand bij posr-nl vanwege sneeuwval). Daarover is tussentijds ook goed gecommuniceerd en proactief gehandeld door LogicTrading. Top!

2026幎1月4日

LogicTrading からの回答

Beste Eric, we hebben u niet verwezen naar Postnl, maar we hebben u netjes aangegeven dat de meldingen bij Postnl zijn dat er door het extreme weer enorme vertragingen zijn. Er zijn grote problemen geweest met zowel afhalen bij de locaties als het leveren. Dit hebben we u ook netjes aangegeven en staat ook overal zo bij Postnl. LogicTrading handelt altijd netjes en volgens de afspraken en lost het op als het niet goed komt.

01-02 Gelukkig is alles weer goed gekomen, dank u wel voor de update! Zijn we weer blij mee!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。