連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Vandaag mijn moeder opgelicht 299 euro

Vandaag mijn moeder opgelicht 299 euro voor een afspraak nu onder de naam Groen-Wonen punt nl maar zelfde kvk als Logic Sales. Hebben een verhaal verteld over dat ze in opdracht van Enexis gaan helpen met geld besparen op energiekosten en haar 80 euro per maand gaan besparen. Om afspraak te maken 299 overmaken. Heb zelf gebeld alles gecanceld en hoop dat ze restitutie krijgt. Slaat nergens op hoe ze te werk gaan. Was allemaal leugens wat ze verteld werd.

2026幎2月19日
5぀星のうち1の評䟡

Criminelen, oppassen met deze lui!!!!

Oppassen met deze club, ze zijn de drijvende kracht achter vele oplichtingen zoals rioolontstoppers die per meter rekenen die een klusje van 45 euro voor 2000 euro onder druk laten uivoeren, slotemakers spoedservices die het tienvoudige rekenen van een legitieme slotenmaker, malafide verkoop van thuisbatterijen, etc. etc. etc. De lijst met slechte praktijken is langer dan mijn arm, maar ook de hoeveelheid slachtoffers die ze gemaakt hebben inmiddels, waar ik er een van ben. Onvoorstelbaar dat justitie niet ingrijpt bij deze Marokkaanse bende die al vele malen in programma's zoals Kassa voorbij gekomen zijn. Tuig van de richel!

2024幎12月23日

wanpraktijken

Slecht bedrijf met oplichterspraktijken. Duperen ouderen en maken misbruik bij ze om hun geld af te troggelen.

Zie ook de uitzendingen van Radar.

En dan nog "ramadan" bonussen uitdelen, hahaha wollah schande.

2025幎10月26日
5぀星のうち1の評䟡

Wat een schandalig bedrijf.

Wat een schandalig bedrijf.
Hier worden jonge mensen opgeleid tot opdringerige, brutale en gewetenloze callcentermedewerkers. Ze leren niet hoe je op een eerlijke manier verkoopt, maar hoe je mensen stalkt, bedreigt en voorliegt — zolang er maar geld binnenkomt. Zodra de klant betaalt, mag die het verder zelf uitzoeken.

Wie niets verkoopt, ligt eruit.
Een kwalijke ontwikkeling, zeker als je bedenkt dat zelfs de ‘head of sales’ hier ook nog pensioenen aan de man probeert te brengen. Hoe is het mogelijk dat dit soort praktijken in ons land nog steeds gewoon doorgaan?

Zolang deze oplichters mij blijven bellen, zal ik blijven schrijven over hun misstanden.
En het feit dat ze hun adres niet eens op de website durven te vermelden, zegt eigenlijk al genoeg.

Zie ook meerdere afleveringen van Radar waarin zij voorkomen.

2025幎10月23日

Dramatisch bedrijf

Dramatisch bedrijf. Hier worden jongeren opgeleid tot pusherige. Stalkende, brutale, bedreigende en liegende, gewetenloze call centermedewerkers. Alles is geoorloofd als je maar verkoopt. En als de buit binnen is kan de klant het uitzoeken. Verkoop je niets dan heb je een probleem. Een hele foute ontwikkeling dit soort bedrijven en dan te bedenken dat hoofd sales ook nog persioenen verkoopt. Alles kan ook in ons naïeve landje. Zo lang deze oplichters mij blijven bellen blijf ik over jullie schrijven. Mooie website weer.

2025幎6月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ