企業情報

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Zelfde probleem met de poppenhuis…

Zelfde probleem met de poppenhuis stokjes. Heel misleidend filmpje. De dames liegen de boel bij elkaar dat je t terug kan sturen dat kost je dan €30, paar maanden later staat Post.nl weer voor de deur met n kapot pakketje stokjes. Gewoon terug gestuurd. NİETS KOPEN VAN DEZE DİEVEN!!!!!

2025年10月11日

Misleidende reclame

De filmpjes over de uitschuifbare stangen zijn misleidend. Ze doen alsof het stangen betreft die kamerbreed gaan. Als je besteld verwacht je dan ook dat je tussen 300 en 500 cm besteld. Het zijn echter stangen van 300 en 500 mm. Heel kort waar je niks aan hebt. Om je geld terug te krijgen moet je meerdere keren mailen en uiteindelijk krijg je een adres in Azie waar je aangetekend naar terug moet sturen. Dit kost zoveel waardoor je risico loopt nog meer geld kwijt te zijn. Ik heb uiteindelijk 30% teruggekregen en zit nu voor 40 euro, met twee uitschuifbare stokjes die in een poppenhuis passen.

2025年6月22日
5つ星のうち1の評価

Ik bestelde een stang die uitgetrokken…

Ik bestelde een stang die uitgetrokken kon worden,maar het bleef bij 50 cm,heb toen een langere gekregen die bleef bij 80 cm.Ik ben al 34 euro kwijt aan nepstangen en ben al weken bezig met mailen,maar er wordt niets aan gedaan.Kleine moeite om geld terug te storten!!!

2025年5月8日
5つ星のうち1の評価

gps trackers blijken bleutooth trackers te zijn.

Londano adverteerd met gps-trackers:
TrackMate 2 voor €34.95. Worden geleverd in een plastic zakje zonder handleiding.
Het blijken geen gps-trackers te zijn maar bluetooth trackers die bijvoorbeeld bij Temu voor € 2.50 per stuk te koop zijn.
Na reclamering krijg ik 20% payback, of een heel moeilijk proces om ze terug te sturen!!!!
En een handleiding heb ik na 2 weken nog steeds niet.

2025年6月6日

Wat een oplichtings zooitje/site

Wat een oplichtings zooitje/site
Bh besteld en niets retour kunnen sturen. Zit met drie bh's waar ik niets aan heb en geld kwijt. Geen retour adres, 20% op je aankoopbedrag maar alleen de verzend kosten retour. Plures zooitje. Mensen koop niet daar

2025年5月12日
5つ星のうち1の評価

De bh's passen niet, retourneren

De bh's passen niet . Terugsturen gaat zeer moeilijk tot onmogelijk (te duur). De oplossing van londano is 20% van mijn aankoop bedrag terugstorten en de beha's behouden(die niet passen).
Retourneren is 1 van hun verkoopstrategie
maar in werkelijkheid waardeloos

2025年4月16日
5つ星のうち1の評価

Dat bedrijven geld willen verdienen kan…

Dat bedrijven geld willen verdienen kan ik begrijpen, maar… dat deze bedrijven de producten bij Temu bestellen tegen 500% winst maakt me woedend. Maar ook nog adverteren alsof ze het in de aanbieding hebben, zoals Collageen draadlift €30 exact hetzelfde als bij Temu €6,74, pure oplichting en dat in een maatschappij waar de prijzen al de pan uitstijgen

2025年4月7日
5つ星のうち1の評価

Dit is een drop shipping website

Dit is een drop shipping website,
Ik raad het zwaar af om op deze website een bestelling te doen.

Ik heb 8 dagen geleden een bestelling gedaan en het moet blijkbaar nog verwerkt worden in china... maar dat krijg je achter af pas te weten natuurlijk.

Het is maar de vraag of ik mijn pakketje ooit krijg dus doe geen bestelling op deze website mensen!

2025年4月4日

Hulpmiddel bij naaiwerk

Mijn echtgenote heeft een bestelling geplaatst ter waarde van 46 euro en bij ontvangst was het niet wat ze had verwacht.We hebben het verzoek gestart om binnen de 14 dagen ons geld terug te krijgen.Echter dit was niet mogelijk,eerst stelde men 20% voor,na over en weer mails wilden ze 35% teruggeven.En we moesten het naar een adres sturen in China terwijl het niet rechtstreeks uit China kwam maar van een distributiecentrum in Belgie.
Een zeer onbetrouwbare online winkel,men krijgt nooit het volledige bedrag terug en de bedragen zijn te klein om te procederen.

2025年3月1日

レビューの対象になっている企業の方へ