åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Loome er en purpose-driven virksomhed, hvor menneskerne og historierne kommer fÞrst <3 Loome er skabt med en passion for det autentiske og bÊredygtige liv, hvor hvert produkt vidner om det tidlÞse håndvÊrk, der har overlevet gennem mange generationer. Vi vil tilbage til rÞdderne og det traditionelle håndvÊrk. Vores sortiment strÊkker sig fra tidlÞse vintage tÊpper med mange års historie gemt, til raffinerede kurve, lamper, bÊnke og mere. FÊlles for alle vores produkter er, at de er håndlavede med naturlige, lokale materialer og kÊrlighed. Vi tror på bÊredygtighed, retfÊrdighed og en dyb forbindelse til vores produkters oprindelse. Derfor arbejder vi tÊt sammen med vores partnere i Marokko for at sikre, at vores produkter ikke blot er Êstetiske og unikke, men også bÊredygtige og fremmer et retfÊrdigt og vÊrdigt arbejdsliv. Vi samarbejder direkte med de lokale håndvÊrkere og undgår mellemmÊnd. På denne måde sikrer vi, at de dygtige håndvÊrkere får den fulde anerkendelse og fortjeneste for deres enestående arbejde.
ãã³ããŒã¯
- loome.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Forelskede mig straks
Jeres tÊpper var udstillet i min lokale yndlingsbutik theable.dk som handler med varer lavet af mennesker på flugt. Jeres tÊpper er dog ikke lavet af flygtninge, men i dette tilfÊlde af lokale med stÊrke håndvÊrkstraditioner i Marokko. Forelskede mig straks i det langhårede tÊppe af uld fra får, der holder til i Atlas-bjergene. Og både I og indehaveren af theable.dk var imÞdekommende og venlige i dialogen, da der opstod usikkerhed om betalingen, så problemet hurtigt blev lÞst.

Loome ããã®åç
Jeg skulle bruge noget anderledesâŠ
Jeg skulle bruge noget anderledes indretning til hjemmet og faldt pladask for et tÊppe, nogle lampeskÊrme samt deres smukke bÊnke. Virkelig god og nÊrvÊrende service og rådgivning.

Loome ããã®åç
Super hurtig levering af en meget smukâŠ
Super hurtig levering af en meget smuk lampe.