レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har ingen klager overhovedet. Jeg bestilte sÞndag eftermiddag og fik min pakke 2 dage efter. Det er billigt men virkelig god kvalitet. Jeg syntes helt sikkert du skal bestille fra Looze

JEG VIL BARE SIGE!! At det er en vanvittigt imÞdekommende sÞdt personale som lavede et hel danse hold s trÞjer med logo og god pris og sÃ¥ venlige !! Jeg vil kun bruge mine penge der! 6 stjerner... もっず芋る

䌁業が回答したした

Simpelhen det bedste firma at bestille fra - bestiller den ene dag, nÊste dag fÃ¥r jeg varen. Total luxsus service. Fik en trÞje i forkert farve, nÊste dag lÃ¥ den rigtige farve allerede klar til mig.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtig levering, hurtig svartid ift. valg af stÞrrelse og super fint tÞj :) Bestilte buks uden elastisk og en sweatshirt - virkelig god kvalitet ift. prisen. Skal helt klart have flere af bukserne ud... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

En butik som sÊlger det lÊkreste og hyggeligste joggingtÞj. Vi tilbyder et udvalg af både Carhartt, Fruit of the Loom og LOOZE, så du kan finde det, der passer bedst til dit behov. Hvis du har spÞrgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på hej@looze.dk eller på Instagram @loozedk. Vi håber du bliver lige så glad som de andre sÞde mennesker, der har skrevet anmeldelser af os.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

109件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Havde bestilt et par sweatpants som var anderledes i stÞrrelsen, end dem min datter allerede havde - der blev straks sendt et par nye afsted fra Looze. Gode produkter, hurtig levering og virkelig imÞdekommende medarbejdere!
Handler her helt sikkert igen!

2025幎11月14日
自発的なレビュヌ

Min veninde kÞbte deres Alberte taske

Min veninde kÞbte deres Alberte taske som de sÊlger for 450 kr men finder ud af at flere af billederne er taget fra Aliexpress og den kan kÞbes derinde for 150 kr. sÃ¥ HOLD JER VÆK!

2025幎9月11日

LOOZE.DK からの回答

KÊre Ella. Vi er noget i tvivl om hvor du har dine oplysninger fra, men vores billeder er naturligvis vores egne og det samme er vores Alberte taske som er på tilbud til 379,- Venlig hilsen Rikke/Looze

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice! Havde modtaget en hoodie som ikke havde samme nuance som bukserne - der blev straks sendt en anden hoodie afsted fra Looze. Gode produkter og hurtig levering!
Handler her helt sikkert igen!

2025幎9月11日

LOOZE.DK からの回答

KÊre Majbrit. Hvis der er nuance forskel på dit sÊt er det en fejl, vi har kontaktet dig så den kan blive ombyttet. Vh Rikke/Looze

Yndlings joggingbukser – vi lever i dem! 🫶🏜

Vi har lige kÞbt 6 par joggingbukser og en sweater fra Fruit of the Loom hos Looze, fordi vi trÊngte til nogle nye. Mig og min sÞster gÃ¥r i dem hver dag, og de er bare sÃ¥ blÞde og behagelige! FÞr kÞbte vi dem hos Boom Butik, men nu er vi glade for, at Looze har dem – og endda til en billigere pris end fÞr. Kvalitet og pasform er helt i top, personalet er super sÞde og svarer hurtigt tilbage. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kÞber derfra🫶🏜

2025幎8月10日
自発的なレビュヌ

Meget god service og ny T-shirt på vej!💛

Bestilte 7 T-shirts og da de kom frem efter få dages levering var der en lille rÞd plet på den ene T-shirt, jeg tÊnkte jeg bare kunne vaske den men efter det kom der en sort plet på trÞjen, der hvor den rÞde plet var.
Skrev til LOOZE og fik hurtig tilbagemelding om at der nu var en ny T-shirt på vej!
Mega god service og hurtig tilbagemelding!💛
KÊmpe anbefaling!

2025幎7月14日
自発的なレビュヌ

Vender hurtig tilbage på reklamationer

Bestilte 5 t-shirts til ingen penge, de kom efter kort tid og fire af dem var perfekte. Den femte kom med en underlig afblegning på ryggen, da jeg skrev en mail og reklamerede for dette til LOOZE, gik der 2 dage, også havde jeg en ny. Rigtig god service!

2025幎5月19日

Hvor dejligt at hÞre Asta! 😍 Tusind tak for din anmeldelse 💛

Fantastisk

De bedste joggingbukser. Super hurtig levering. Og vist nok landets bedste kundeservice - tak Sasha Mortensen❀

2025幎5月7日

LOOZE.DK からの回答

Hej Pernille! Tusind tak for din fine anmeldelse - det varmer virkelig! Vi er glade for, at Sasha kunne hjÊlpe. Tak fordi du handlede hos os- og for at tage dig tid til at dele oplevelsen ❀

Sindssygt hurtigt

Sindssygt hurtigt, ikke sidste gang jeg bestiller herfra

2025幎4月3日

Hej Maya
Tusind tak for din sindssygt gode anmeldelse! Vi er så glade for, at alt gik, som det skulle, og at du har haft en god oplevelse hos os 💛

JEG VIL BARE SIGE!

JEG VIL BARE SIGE!! At det er en vanvittigt imÞdekommende sÞdt personale som lavede et hel danse hold s trÞjer med logo og god pris og så venlige !!
Jeg vil kun bruge mine penge der!
6 stjerner og ville gerne give mere hvis man kunne!
Fantastisk mennesker og kundeservice !!! Hurtigt mega hurtigt service og knald flotte trÞjer :)
Tusind tak virkelig !! Brug endelig dette firma !! Vimmer i får noget for pengene !!
Knus Camilla

2025幎4月1日

LOOZE.DK からの回答

Tak Camilla! Det betyder ekstremt meget for os, at du har taget dig tiden til at lave en så flot anmeldelse af os 🫶 5 stjerner til dig! 🌟🌟🌟🌟🌟

KÞbte en Alberte Bag sidst i Januar

KÞbte en Alberte Bag sidst i Januar 2025. Efter en gangs brug, kom der en en ende ud af tasken, der hvor den var flettet.
Skrev til firmaet og vedhÊftede billeder, med det samme fik jeg tilbage svar, om jeg ville have en ny taske eller pengene retur, kan man godt nok kalde for service. Ikke sidste gang jeg bestiller hos dem.

2025幎3月31日

Tak for din fine anmeldelse Lene 🌟
Vi er bare glade for at kunne hjÊlpe!

noget godt TØJ

noget godt TØJ
kommer vanvittig hurtig. jeg sagde til min mor at jeg Þnskede mig et sÊt joggingtÞj kl 8 og hun fik det på samme dag kl 12

2025幎3月20日

Hej Sylvester
Hvor dejligt at hÞre! Vi er sÃ¥ glade for, at du er tilfreds med bÃ¥de levering og tÞj. HÃ¥ber du fÃ¥r masser af glÊde af det 🫶
Kh Sasha

Hurtig levering og hurtig svar fra

Hurtig levering og hurtig svar fra kundeservice, da man havde brug for hjÊlp til rekl. Sender ny vare med det samme.
Virkelig en fantastisk service.
Vil varmt anbefalde at andre handler der. Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg gÞr det

2025幎3月17日

Hej Vibeke
Tak for en super anmeldelse - det varmer! Det betyder meget for os at du kan lide vores service 💛

Jeg bestilte 4 par joggingbukser til

Jeg bestilte 4 par joggingbukser til 129,- stykket, et af dem kom med hul i numsen men sÃ¥ skrev jeg til LOOZE og sÃ¥ sendte de mig et nyt par. Totalt tilfreds kunde☺

2025幎2月17日

Hej Camilla
Tusind tak for din feedback! Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice 🫶
Kh Louise

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。