Jeg har ingen klager overhovedet. Jeg bestilte sÞndag eftermiddag og fik min pakke 2 dage efter. Det er billigt men virkelig god kvalitet. Jeg syntes helt sikkert du skal bestille fra Looze
JEG VIL BARE SIGE!! At det er en vanvittigt imÞdekommende sÞdt personale som lavede et hel danse hold s trÞjer med logo og god pris og sÃ¥ venlige !! Jeg vil kun bruge mine penge der! 6 stjerner... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Simpelhen det bedste firma at bestille fra - bestiller den ene dag, nÊste dag fÃ¥r jeg varen. Total luxsus service. Fik en trÞje i forkert farve, nÊste dag lÃ¥ den rigtige farve allerede klar til mig.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering, hurtig svartid ift. valg af stÞrrelse og super fint tÞj :) Bestilte buks uden elastisk og en sweatshirt - virkelig god kvalitet ift. prisen. Skal helt klart have flere af bukserne ud... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
En butik som sÊlger det lÊkreste og hyggeligste joggingtÞj. Vi tilbyder et udvalg af både Carhartt, Fruit of the Loom og LOOZE, så du kan finde det, der passer bedst til dit behov. Hvis du har spÞrgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på hej@looze.dk eller på Instagram @loozedk. Vi håber du bliver lige så glad som de andre sÞde mennesker, der har skrevet anmeldelser af os.
BaldersbÊkvej 24, 2635, IshÞj, ãã³ããŒã¯
- +45 32 14 32 18
- hej@looze.dk
- looze.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fantastisk god kundeservice
SkÞnne joggingsÊt - datterens absolutte favoritter. Lynhurtig levering og fantastisk god kundeservice. Absolut 5 stjerner herfra
Varen kom dagen efter jeg havdeâŠ
Varen kom dagen efter jeg havde bestilt, og jeg fik penge tilbage for fragt da jeg ved en fejl kom til t bestille over to gange.
Det ene par sweat pants kom med en fejl og det skrev jeg, og jeg modtog et par nye lyn hurtigt.
Rigtig god service og det kan kun anbefales at handle fra Looze.
Meget fin service
Meget fin service, havde bestilt forkert farve, det blev rettet hurtigt og sendt havde varerne dagen efter - god kvalitet Vil helt sikkert kÞbe det igen
Mega god kundeservice der svare hurtigtâŠ
Mega god kundeservice der svare hurtigt på mail!
Var i tvivl om farve på en taske. Fik tilsendt billeder af flere af taskerne for at se farverne mere in real life.
Hurtig levering! Og er super glad for min taske!
Vil helt klart handle her igen â€ïž
God service og lÊkkert tÞj
Super hurtig levering. TÞjet er i den lÊkreste blÞde kvalitet, og både mine teenagepiger og jeg selv elsker det.
Looze er også hurtige på tasterne, hvis man har spÞrgsmål.
God service og kvalitet
Varen jeg bestilte var i god kvalitet og hurtig og super betjening. Leveringstid kun 2 dage og jeg er med tilfreds med LOOZE.dk. Handler der gerne igen og kan kun anbefale firmaet.
Lisbeth
Super godt sted!!
Super godt sted!!! Jeg havde kÞbt et par joggingbukser, da de kom var der et hul på 3cm ca. de var så sÞde at de bare sendte mig et par helt nye
Virkeligt god service!
Virkelig hurtig levering og rigtig godâŠ
Virkelig hurtig levering og rigtig god kundeservice. Kan varmt anbefale denne webshop.
God service
Havde kÞbt en taske til min datter, som i Þvrigt blev leveret indenfor få dage. DesvÊrre gik lynlåsen i stykker da tasken blev taget i brug.
Kundeservice var hurtige til at besvare min mail vedrÞrende defekten og sendte en ny taske. Fantastisk service!
Perfekt
Lynhurtig levering og fantastisk kundeservice âïžâïžâïžâïžâïž
Vi kommer til at handle der mange gange igen ð
Problemfri handel
Problemfri handel, tÞjet var som Þnsket, kom hurtigt og til en fordelagtig pris. Fragtfri ved kÞb for mere end 399kr. Jeg er tilfreds :-)
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Hurtig levering
Hurtig levering, kontaktede Looze da jeg havde tastede for str, ingen problemer for bytning af tÞjet. Super fin service og hurtig svar. Den forretning kÞber jeg hos igen.
Looze - et super firma
Et super firma at handle med! Produkterne er gode og billige, og man fÃ¥r en god og sober behandling, nÃ¥r man kontakter demðð
Meget anbefalingsvÊrdige!!!
Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og god kundeservice.
Jeg kom til at bestille en trÞje i forkert stÞrrelse, men så skriv jeg til dem og så var de villige til at finde min pakke frem og Êndre strÞrrelsen. Pakken kom dagen efter jeg bestilte
God service
Jeg bestilte et par shorts og de kom rigtig hurtigt. Men der var desvÊrre hul i dem men da jeg ringede ind og sagde det så. Skulle jeg bare sende en mail og så sender de et nyt par fantastisk service
Bestilte et par shorts der fra
Bestilte et par shorts der fra, de gik desvÊrre i stykker.. ringede derfor til deres kunde service hvor jeg snakkede med Rikke som sÞrget for jeg fik sendt et par nye shorts afsted med det samme! God service nok ikke sidste gang jeg handler der
Anbefales
Gode priser, hurtig og korrekt levering, fin behandling af returnering