Los Leales レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fijne ervaring ! Kreeg mijn spullen optijd binnen en was zoals o.d foto's en de geuren waren perfect zowel de auto parfum als de lichaams parfum zelf ! Ga zoieso vaker hier bestellen heb dit liever in... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super goeie parfum top kwaliteit blijft lang zitten.. leuke mensen die de tijd voor je nemen.. kortom goeie service en kwaliteits parfum

5つ星のうち5の評価

Ik heb de Erba Pura parfum gekocht en deze ruikt identiek, blijft zelfs nog langer ruiken dan de echte!! Hiervan ook de autoparfum later aangeschaft. De eigenaar is erg vriendelijk en snel in het verz... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heerlijke Parfum en ook de parfum voor in de auto is geweldig! De parfum blijft super lang hangen. In de supermarkt en zelf buiten krijg ik vaak complimenten, oh mevrouw wat ruikt u lekker! Echt een a... もっと見る

企業情報

1. 香水店
  2. カー アクセサリー店
  3. 化粧品店
  4. インテリア デザイン店

当該企業による記述

Geuren zorgen voor belevenis, een herinnering en maken alledaagse momenten bijzonder, haast koninklijk. Onze geuren zorgen voor extra bewustwording tijdens jouw dagelijkse routine. Ze creëren sfeer en romantiek, in huis, in de auto, maar ook voor jezelf. Het is onze passie om deze luxe en exclusieve ervaring op alle momenten van jouw leven aan je mee te kunnen geven. Of je nu een cadeau aan jezelf of aan een ander wilt geven, wij hebben het perfecte cadeau voor in huis, in de auto of op je lichaam. Je geeft met onze Leales geuren meer dan een cadeau. Je laat zien dat diegene belangrijk voor je is en er mag zijn. Je geeft een gevoel, een herinnering.. bewustwording. We doen niets liever dan jou een koninklijke ervaring geven met onze geuren. Pak een momentje, sluit je ogen, en adem diep in. Ruik de heerlijkste Leales geuren en ontspan. We zijn er voor je en dragen de idealen van respect en waardering uit met onze producten en in ons contact. Een ideaal dat we graag met je delen, dus: behave royal, shine bright and wear Leales! Onze geuren zijn geïnspireerd op designer geuren. Met onze Leales collectie maken wij deze luxe geuren betaalbaar. Wij gebruiken dezelfde geurnoten, waardoor de geur vergelijkbaar is, maar zetten daarbij net een stapje extra voor jou. Onze geuren bevatten namelijk de hoogste geurconcentratie en sterkste aroma’s. Zo bevatten onze parfums zelfs 40% geurolie (extrait de parfum), zodat jij gedurende heel de dag en nacht kunt shinen met jouw parfum. Draag Leales en kies de parfum die perfect bij jouw unieke karakter past. Met onze Leales parfum kan je jouw innerlijke stralende kracht naar buiten dragen. Shine bright, en laat de wereld genieten van jouw aanwezigheid en jouw heerlijke Leales geuren.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Heerlijke geurstokjes

Ik heb de geurstokjes op het toilet staan en ze ruiken mega lekker! De geur blijft lang hangen en de stokjes gaan lang mee! Langer dan andere geurstokjes. Super blij mee!

2023年4月10日

Super luchtje

Super luchtje, blijft lang zitten zelfs na het douchen ruik je hem nog. Ook vind in het erg goedkoop voor wat je krijgt.

2023年3月24日
5つ星のうち5の評価

Al meerdere keren een bestelling geplaatst en elke keer opnieuw positief verrast. De luxe uitstraling van de producten, de langdurige geur die vrij komt, het is echt een feestje om deze producten te gebruiken, zowel in huis als in de auto. Ook al vaker een product cadeau gegeven aan naasten, ook zij zijn helemaal tevreden!

2023年3月24日

Een super tevreden klant

Ik ben super tevreden met het mooie lekker ruikende autoparfum wat ik binnen heb gekregen. De geur bleef weken aanhouden ook ondanks de warme zomer tot op heden. De service en communicatie was erg goed! Ik ga hier zeker vaker bestellen en ik raad iedereen Losleales.nl ook aan!

2022年8月21日

Enthousiast

Mijn favourite geurtje hier besteld en ik ben er erg tevreden.
De geur blijft lang zitten.
Wat ook echt een aanrader is zijn de autogeuren en die blijven ook goed hangen in de auto 👌🏼 Kortom ik ben super tevreden

2022年8月20日

Trustpilot エクスペリエンス