Vanmiddag onze nieuwe auto gehaald. We zijn er ontzettend blij mee. Zeer goed en leuk geholpen door Thom Brons. Thom heeft alles dan ook perfect uitgelegd. Bij deze nogmaals een Top bedrijf. Gr fam... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
We hadden een afspraak gemaakt voor een terugroepactie. Echter bij de garage bleek dat die al was afgehandeld een paar weken eerder bij een andere werkzaamheid. Maar aangezien de auto bijna een de ee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ondanks de drukte in de garage heeft men toch nog tijd vrij kunnen maken om onze auto te repareren, zodat onze vakantie door kon gaan.
Afspraak eenvoudig geboekt. Duidelijkheid vooraf over de te verwachten kosten. Heel snel klaar. Altijd vriendelijke benadering en mooie wachtplek met lekkere koffie.
äŒæ¥æ å ±
Citroën-dealer Hedin Automotive ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
é£çµ¡å
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vanmiddag onze nieuwe auto gehaald
Bij deze nogmaals een Top bedrijf.
Gr fam Sanders
Probleem snel opgelost en ook de lekkeâŠ
Probleem snel opgelost en ook de lekke band verholpen.
Heel vriendelijk personeel als je watâŠ
Heel vriendelijk personeel als je wat vraagt ze helpen jou direct
Ondanks de drukte in de garage heeftâŠ
Dat je van de afspraken opaan kunt
Er wordt altijd eerlijk en correct gehandeld. Fijn personeel.
Snel geholpen naar alle tevredenheid
Prima, zoals altijd.
Afspraak eenvoudig geboekt.
Duidelijkheid vooraf over de te verwachten kosten.
Heel snel klaar.
Altijd vriendelijke benadering en mooie wachtplek met lekkere koffie.
We zijn dik tevreden over de service.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
De service aan de balie is heel ergâŠ
Bandspanning
De service aan de balie is heel erg goed. Ik ben daar heel erg content mee.
Na paar keren geweest te zijn, is De euvel gevonden. Nu wetende wat er moet gebeuren.

Zowel de ontvangst
Zowel de ontvangst, als de aflevering van de auto verliep zeer correct. Ik neem aan dat de werkzaamheden op de juiste wijze zijn uitgevoerd.

Snelle service en vriendelijkâŠ
Snelle service en vriendelijk personeel.
Duidelijke uitleg met foto`s gekregen over het probleem.
Snel opgelost.

Citroën-dealer Hedin Automotive ããã®åç
Toen het onderhoud langer duurde danâŠ
Toen het onderhoud langer duurde dan verwacht heeft Hedin Assen nog snel even een vervangende auto geregeld.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã