Sukienki Lou kocham od zawsze, mam kilka w swojej szafie. Tym razem niestety jestem bardzo rozczarowana zakupem i podejÅciem obsÅugi. Sukienka przeÅliczna, jak marzenie, jednak po dwugodzinnej gali za... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Lou to marka, która powstaÅa, aby sprostaÄ najwiÄkszym wymaganiom piÄknych kobiet. U nas znajdziesz modne sukienki, które sprawiÄ , ÅŒe bÄdziesz wyjÄ tkowa â€
é£çµ¡å
ããŒã©ã³ã
- lou.pl
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Omijajcie szerokim Åukiem !!
Omijajcie szerokim Åukiem !!! ChwilÄ przed chrzcinami wysÅali mi uÅŒywanÄ sukienkÄ, byÄ moÅŒe ze zwrotów ⊠OdesÅaÅam jÄ i nie chcieli mi tego zwrotu uznaÄ. Przepychanka sÅowna, oni twierdzili, ÅŒe przyszÅa pognieciona z dziwnym zapachem. Ja staÅam przy swoim, ÅŒe takÄ mi wysÅali bo taka byÅa prawda⊠Zwrotu po dziÅ dzieÅ nie otrzymaÅam. Sprawa zÅoÅŒona do rzecznika praw konsumentów. DNO nigdy nie miaÅam takich zÅych doÅwiadczeÅ z ÅŒadnÄ firmÄ . Nie istnieje w tej firmie telefon, wiÄc jedynie moÅŒna siÄ dobijaÄ na maila.
Polecam!
ZamówiÅam w sklepie dwie sukienki. Obie przepiÄkne! Niestety jedna okazaÅa siÄ na mnie za ciasna i fason nie do koÅca mi pasowaÅ, dlatego zdecydowaÅam siÄ na zwrot. CaÅy proces przebiegÅ bardzo szybko i sprawnie â pieniÄ
dze wróciÅy na konto po 10 dniach od odesÅania paczki, co uwaÅŒam za ok, w regulaminie mowa o 14 dniach.
Sukienka, którÄ
sobie zostawiÅam, to absolutny hit! LeÅŒy idealnie, materiaÅ jest Åwietnej jakoÅci i piÄknie siÄ ukÅada, a kolor po prostu zachwyca. WysyÅka ekspresowa. Serdecznie polecam ten sklep!
ObsÅuga na wysokim poziomie, piÄkna suknia
ObsÅuga na wysokim poziomie, suknia piÄkna, piÄknie zapakowana. Jedna maÅa , osobista uwaga - wolaÅabym troszkÄ cieÅszÄ tkaninÄ na sukni wieczorowej.
Wunderschöne Kleider
Wunderschöne Kleider. Passen perfekt. MaÃe werden pro Kleid angegeben. Schnelle Lieferung und schöne Verpackung.
Brak zwrotu pieniedzy. Firma mnie oszukaÅa
Jest mi bardzo przykro, ÅŒe po wielu latach bycia lojalnÄ
klientkÄ
muszÄ wystawiÄ takÄ
opiniÄ. Przez lata kupowaÅam w LOU regularnie i zawsze polecaÅam tÄ firmÄ innym kobietom.
W styczniu zakupiÅam sukienkÄ, która niestety okazaÅa siÄ na mnie niepasujÄ
ca, dlatego zgodnie z procedurÄ
zostaÅa odesÅana. Firma otrzymaÅa zwrot na poczÄ
tku lutego.
Niestety do dziÅ nie otrzymaÅam zwrotu pieniÄdzy.
ObsÅuga klienta jest kompletnie niepomocna i niekompetentna. W momencie, kiedy poprosiÅam o peÅne potwierdzenie zwrotu Årodków, nie zostaÅo mi ono przedstawione. OtrzymaÅam jedynie numer ARN, po którym mój bank nie byÅ w stanie odnaleÅºÄ ÅŒadnego przelewu ani refundu.
ZostaÅam pozostawiona sama z problemem. Bank do dziÅ nie moÅŒe odnaleÅºÄ Årodków, a firma odmówiÅa ponownego zwrotu pieniÄdzy lub realnej pomocy w rozwiÄ
zaniu sprawy.
Finalnie zostaÅam bez sukienki i bez 200 euro. CzujÄ siÄ oszukana
Nigdy nie spodziewaÅabym siÄ takiego potraktowania po marce, którÄ
przez lata wspieraÅam i polecaÅam.
ÅWIETNE SUKIENKI!
Sukienki sÄ naprawdÄ przepiÄkne! Polecam spojrzeÄ na tabelÄ wymiarów, dziÄki temu nie ma opcji, ÅŒe sukienka przyjdzie w niewÅaÅciwym rozmiarze. Wszystko poszÅo idealnie, sukienka cudownie siÄ prezentowaÅa ;)
Sukienka okazaÅa siÄ rozczarowaniem
Sukienka okazaÅa siÄ rozczarowaniem. Po pierwsze, jest wyraźnie za maÅa w stosunku do podanego rozmiaru. Dodatkowo pojawiÅ siÄ powaÅŒny problem z jakoÅciÄ
materiaÅu. Po przypadkowym zalaniu zwykÅÄ
wodÄ
czarne kropki, które sÄ
wzorem na sukience, puÅciÅy kolor i powstaÅy granatowe zacieki na materiale.
PoczÄ
tkowo wydawaÅo siÄ, ÅŒe sukienka bÄdzie dobrej jakoÅci, jednak po tym, jak wzór zaczÄ
Å farbowaÄ, moja opinia bardzo siÄ zmieniÅa... Jednorazówka za 544zÅ ððð. Nawet ubrania za 20 zÅ nie puszczajÄ
koloru w kontakcie z wodÄ
PróbowaÅam wypraÄ sukienkÄ zgodnie z zaleceniami producenta, w 30°C, zacieki nie zeszÅy i pojawily sie nowe. W efekcie sukienka wyglÄ
da na zniszczonÄ
juÅŒ po pierwszym kontakcie z wodÄ
, co Åwiadczy o bardzo sÅabej jakoÅci wykonania. Posiadam zdjecia na potwierdzenie moich sÅów. P. S. Sklep na swojej stronie publikuje tylko pozytywne opinie, do tego bez reakcji na negatyne w celu jakiegokolwiek rozwiazania problemu.
Bardzo dÅugi czas dostawy
Bardzo dÅugi czas dostawy. Niemal 2 tygodnie. Raz przegapiÅam o trzy dni termin zwrotu i nie byÅo ÅŒadnej szansy na wymianÄ czy jakieÅ polubowne zaÅatwienie sprawy. Wszelkie zwroty na koszt kupujÄ cego. Zwroty do PaÅstwa to aÅŒ 30 zÅ. PrawdÄ mówiÄ c za te pieniÄ dze jakoÅÄ niektórych sukienek odbiega mocno od oczekiwaÅ. Za to reklama perfekcyjna i wyÅwietla siÄ co chwilÄ. Szczerze mówiÄ c ja juÅŒ nic z Lou nie zamówiÄ, chociaÅŒ jedna sukienka akurat przyszÅa w porzÄ dku. WolÄ zagraniczne marki i 30 dni z darmowy zwrotem. Lou trzeba poÅŒegnaÄ. Jednak ÅŒyczÄ Lou powodzenia, bo to rodzima marka, ale klient jest traktowany sÅabo.
Nie polecam ze wzglÄdu na fatalnÄ obsÅugÄ klienta
Nie polecam ze wzglÄdu na fatalnÄ obsÅugÄ klienta. ZamówiÅam sukienkÄ. WczeÅniej zamówiÅam wiele razy u nich produkty o ÅÄ cznej wartoÅci 6500 zÅ. Z powodu trudnej sytuacji rodzinnej (zdarzenie losowe) przegapiÅam termin zwrotu. Tak naprawdÄ przeciÄ gnÄÅam tylko termin wysÅania zgÅoszenia przez stronÄ www bo na odesÅanie dajÄ kolejne 14 dni. NapisaÅam proÅbÄ o moÅŒliwoÅÄ zwrotu na co dostaÅam odpowiedź bardzo dÅugÄ "Ä ", "Ä" w, której Pani napisaÅa m.in: "Po upÅywie tego okresu, niestety, nie jesteÅmy w stanie przyjÄ Ä zwrotu, co wynika z procedur wewnÄtrznych oraz obowiÄ zujÄ cych przepisów prawnych" - co jest oczywiÅcie totalnym kÅamstwem bo wszyscy wiedzÄ , ÅŒe ustawodawca tylko reguluje minimalny termin odstÄ pienia od umowy czyli 14 dni kalendarzowych. Serio po marce premium, gdzie ceny sÄ naprawdÄ wysokie spodziewaÅam siÄ lepszej obsÅugi klienta. Na pewno nie zamówiÄ juÅŒ ÅŒadnej sukienki u nich. Dodam, ÅŒe jakoÅÄ ostatnich teÅŒ juÅŒ spada na Åeb na szyjÄ.
UsuwajÄ negatywne opinie
ZastanawiajÄ ce, ÅŒe sklep nie publikuje moich opinii na temat zakupionych sukienek. Na stronÄ wrzucane sÄ wyÅÄ cznie pozytywne opinie, a te z uwagami odnoÅnie kroju, dÅugoÅci itp. juÅŒ nie.
Rozczarowanie
ZamówiÅam sukienkÄ z Lou za 600 zÅ i moje zdumienie byÅo takie ÅŒe z takiego prestiÅŒowego sklepu towar przyszedÅ uÅŒywany i brudny (nie spotkaÅam siÄ z takim czymÅ) moje rozczarowanie i zaskoczenie byÅo nie do opisania.
PiÄkne sukienki
PiÄkne sukienki! Jestem zachwycona jakoÅciÄ i wygodÄ . Szybka wysyÅka. Z pewnoÅciÄ wrócÄ po kolejnÄ .
Super
WspaniaÅe sukienki,profesjonalna obsÅuga,piÄknie zapakowane.
LOU znowu mnie uratowaÅo
LOU znowu mnie uratowaÅo! ZamówiÅam sukienki na ostatniÄ chwilÄ i trochÄ nie wierzyÅam,ÅŒe bÄdÄ miaÅa w czym pójÅÄ, a tutaj paczka na drugi dzieÅ u mnie, sukienki cudne, elegancko zapakowane. ChciaÅam zostawiÄ tylko jednÄ , a skusiÅam siÄ na jeszcze dwie, tym bardziej,ÅŒe teraz majÄ fajne promocjÄ. Co dla mnie najwaÅŒniejsze, sÄ bardzo wygodne, moÅŒna szaleÄ caÅÄ noc. Regularnie wracam na stronÄ LOU i polecam!
Moje ulubione
Posiadam kilka sukienek marki Lou i jestem z nich bardzo zadowolona, sÄ porzÄ dnie uszyte,wymiary zgodne z tabelami. ObsÅuga bardzo pomocna,umie doradziÄ.Na pewno nie sÄ to moje ostatnie sukienki i polecam je innym.
Zadowolona
Ja osobiÅcie jestem zadowolona z sukienek Lou , sÄ bardzo wygodne niecodzienne sÄ wyjÄ tkowe na róŌne okazje Jest wiele wzorów i moÅŒna sobie cos naprawdÄ wybraÄ. DziaÅ obsÅugi bardzo miÅy i pomocny Dziewczyny ze sklepu przemiÅe. Uwielbiam tÄ markÄ i napewno jeszcze nie raz z niej skorzystaÄ
W sukienkach ze sklepu Lou chodzÄ odâŠ
W sukienkach ze sklepu Lou chodzÄ od kilku lat.Produkty sÄ Åwietnej jakoÅci ,szyte w Polsce ,dopracowane w kaÅŒdym calu.DziÄkujÄ paniÄ z obsÅugi klienta za zaangaÅŒowanie i cierpliwoÅÄ, zawsze zaangaÅŒowane ,perfekcyjne doradztwo i obsÅuga w showroomie na wysokim poziomie.BÄdÄ tu wracaÄ.
Sukienki na kaÅŒdÄ okazjÄ
Sukienki na kaÅŒdÄ okazjÄ, polecam! Ekspresowa wysyÅka, piÄknie zapakowane! Bardzo dobry kontakt z biurem obsÅugi. NaprawdÄ warto!
Åwietna jakoÅÄ produktów
Åwietna jakoÅÄ produktów, szybka wysyÅka. Sukienki nieziemskie, polecam!
Marka premium
Jestem klientkÄ od wielu lat i kaÅŒda kolekcja zachwyca. Panie na infolinii zawsze miÅe, a system wysyÅkowy ekspresowy.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã