Louis レビュー 247

TrustScore 5段階評価の3

3.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Zakupiliśmy towar który w ogóle do nas nie dotarł a LOUIS obciążył nas 100 euro tytułem opłaty magazynowej. Dodatkowo na samych różnicach kursowych straciliśmy ok 100 zł. Złożylismy reklamację na inf... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Przejrzystość sklepu i produkty są świetne. Niestety wysyłka i jej komunikowanie to porażka. 2 tygodnie czekam na kask. Musiałem napisać 4 maile wyjaśniające że kwotę wpłaciłem już w całości i w euro... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dobre ceny. Profesjonalne doradztwo. Bardzo szybkie mailowe informacje zwrotne. Szybkie dostawy. Szeroki asortyment. Kupowałem trzy razy. Był to zestaw uchwytu na telefon, torby wewnętrzne do kufrów,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zamawiałem tam kilka razy i zawsze byłem zadowolony z usług. Ich strona jest intuicyjna i łatwa w nawigacji, co ułatwia znalezienie interesujących produktów. Proces składania zamówienia jest szybki i... もっと見る

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Czas wysyłki i Obsługa klienta to żart

Zamówiłem kask i po tygodniu oczekiwania na wysyłkę zgłosiłem odstąpienie od umowy i prośbę o anulację zamówienia. Customer service odmówiło anulacji zamówienia i po 3 tygodniach od anulacji i tak wysłał kask.

2026年3月12日
5つ星のうち1の評価

Też podzieliłem los kolegów odnośnie…

Też podzieliłem los kolegów odnośnie zamówienia nie kupuje na tej stronie bo to oszuści
Nie ma możliwości żadnego normalnego kontaktu za wyjątkiem email
Osoba na infolinii kompletnie niekompetentna nie mająca pojęcia co się dzieje w sklepie niechętna do jakiejkolwiek współpracy
Nigdy więcej zakupów w tym sklepie
Zaczynam walkę o odzyskanie pieniędzy

2025年11月14日
5つ星のうち1の評価

NIE KUPUJCIE NA TEJ STRONIE TEŻ ZABIORĄ…

NIE KUPUJCIE NA TEJ STRONIE TEŻ ZABIORĄ WAM PIENIĄDZE! ZŁODZIEJE UKRADLI MI PIENIĄDZE !!!!kupiłem kask airoh za 430zł po chwili na mój adres e mail przyszło mi anulowanie zamówienia oddanie pieniędzy trwało około 3-4 dni tylko problem mam w tym że nie oddali pełnej kwoty TYLKO NIECAŁE 380 złotych czyli 50 złotych za mało sprawa toczy się od 20 sierpnia przecież to są żarty! pisałem, mailowałem, dzwoniłem aby to załatwić lecz najpierw mi każdy mówił lub pisał że nie widzą żadnego zamówienia na moim koncie po dalszej dyskusji z nimi chodziło im o koszty wysyłki. Teraz piszą o przewalutowaniu euro a jakby było napisane że trzeba płacić w euro zapłaciłbym za pomocą konta walutowego SKANDAL! ZŁODZIEJE, NIE KUPUJCIE OD NICH, JAK TAK MOŻNA?! NIEMIECCY ZŁODZIEJE !

2025年8月20日

Blenda do kasku HJC RPHA 70

Zamówiłem blendę do kasku hjc w dniu 4.10.2024 ,towar był na stronie jako dostępny, niestety do dnia 20.01.2025 towaru nie otrzymałem pomimo tego że w tym czasie sklep kilka razy zaznaczał go jako dostępny, w związku z tym zrezygnowałem z zamówienia i poprosiłem o zwrot pieniędzy i tu moje zaskoczenie bo do dnia dzisiejszego jeszcze ich nie otrzymałem,na moje wiadomości sklep prosi po kilka razy o dane bankowe. Nie polecam sprzedają towar którego fizycznie nie posiadają i w ciągu trzech miesięcy nie są w stanie go ściągnąć a później mają problem ze zwrotem pieniędzy,dramat

2025年1月25日
5つ星のうち1の評価

Nie jestem zadowolony z sklepu Louis - tak nie powinien działać lider w branży

Kupiłem z louis.pl ładowarkę Ctek cs free. W zakresie dostawy była 'solidna torba do przechowywania' (screen). Płacąc za towar zawarłem umowę na dostawę produktu zgodnie z zakresem dostawy. Torby nie dostałem w przesyłce... Tłumaczą się błędem i brakiem dostępności. Sorry Louis, ale to nie jest mój błąd... a torba jest dostępna więc kolejny niesmak obsługi:

- sprzedają towar niezgodny z opisem i zawartą umową,
- nie potrafią wywiązać się z umowy i dostarczyć brakujący towar,
- brak obsługi klienta w języku polskim,
- Najlepsza Obsługa Klienta Louis to tylko napis na stronie www,
- nie potrafią przyznać się do błędu i zrekompensować pomyłki.
- do momentu wystawienia opinii nie przesłali brakującej torby mimo iż była
dostępna

TAK NIE DZIAŁA LIDER W BRANŻY!
KLIENCI, CZYTAJCIE OPISY!

2024年9月25日
5つ星のうち1の評価

Nie polecam zakupów w tym sklepie

Nie polecam zakupów w tym sklepie . Zakupiłem komplet sakw motocyklowych wraz z stelażem . W paczce otrzymałem jedną sakwę i stelaż . Pomyślałem że może się ktoś pomylił i zacząłem pisać do sklepu . Po pięciu dniach bez odpowiedzi postanowiem zadzwonić . Konsultant jest ale nic nie może odsyła do Niemiec . Po tygodniu odpowiedz że mam odesłać to co otrzymałem . Odesłałem na koszt sklepu - czas zwrotu prawie następny tydzień. Po trzech tygodniach bez jakichkolwiek wyjaśnień informacja że zwracają pieniądze. PIERWSZY RAZ SPOTYKAM SIĘ Z TAKIM TRAKTOWANIEM KLIENTA

2024年6月30日
5つ星のうち1の評価

Przestrzegam przed zakupami w tym…

Przestrzegam przed zakupami w tym pseudo sklepie. Zakupiłem kask HJC C91 tydzień czekania i żadnej reakcji ze strony sklepu. Po telefonie na infolinię Pani informuje mnie, że wyśle ponaglenie , ale nie poinformuje mnie co z zamówieniem się dzieje, jak chcę to mogę zadzwonić następnego dnia to mi powie co się zmieniło. Następnego dnia dostaję maila , że nie mają tego kasku i zwrócą mi pieniądze na kartę kredytową. Żenada i kpina z klienta. Stracony czas i nerwy !! ps. do tej pory nie otrzymałem zwrotu pieniędzy !

2024年3月28日
5つ星のうち1の評価

Niekompletne zamówienie i trzymanie klienta głęboko w du***.

Przedstawię sytuację od początku w skrócie. Zamówienie szło do mnie od 11 kwietnia do 15 czerwca XD. Przyszło niekompletne w nie oryginalnym opakowaniu. Dowiedziałem się że mogę wykonać zwrot i wymienią mi na nowy ale to potrwa ( szacując transport i czas na realizację to około 3 miesięce XD ). Po 2 miesiącach użerania się drogą mailowa o niekompletne zamówienie, zadzwonił do mnie pracownik z Włoch (prawdopodobnie) bo przez jego akcent i poziom języka polskiego nie dało się z nim komunikatywnie porozmawiać. Przystałem na propozycję aby zwrócili mi równowartość brakującego elementu na konto bankowe (pracownik pytał 2 razy aby się upewnić, że chcę przelew bezpośrednio na moje konto bankowe). Po ponad miesiącu czekania dostałem list, że 50 euro zostało dodane do mojego portfela sklepu Louis.. Jedno wielkie XD. Co najlepsze dzwoniłem do biura obsługi aby dowiedzieć się jak mogę chociaż by zakupić coś z tych pieniędzy w portfelu ale dwie panie nie potrafiły mi odpowiedzieć na to pytanie. Żałuję że wybrałem ten sklep, jednak patrząc na opinie nic na to nie wskazywało, może opinie wykupywane, kto wie. Nie polecam nikomu nawet, iż ceny są dobre.

2023年7月18日

D lock D1000

Wszystko w porządku, bez zarzutów. Nie było możliwości skorzystania z inPostu, ale DHL też się sprawdziło. Byłem poinformowany o przesyłce mailowo z numerem śledzącym zarówno przez sprzedawcę w Niemczech jak i DHL, a gdybym nie odebrał towaru, byłby do odebrania w pobliskim punkcie.

2023年7月5日

Trustpilot エクスペリエンス