21.07.2026 zÅoÅŒyÅem zamówienie na kask motocyklowy. 21.07.2026 dostaÅem potwierdzenie przyjÄcia zamówienia ( automat). To koniec informacji o moim zamówieniu . NapisaÅem 2 mail z pytaniem, kiedy reali... ãã£ãšèŠã
PrzejrzystoÅÄ sklepu i produkty sÄ Åwietne. Niestety wysyÅka i jej komunikowanie to poraÅŒka. 2 tygodnie czekam na kask. MusiaÅem napisaÄ 4 maile wyjaÅniajÄ ce ÅŒe kwotÄ wpÅaciÅem juÅŒ w caÅoÅci i w euro... ãã£ãšèŠã
Bardzo sÅaby kontakt ze sklepem. 7 lipca zÅoÅŒyÅam zamówienie na kask. PieniÄ dze oczywiÅcie wpÅacone na konto firmy i brak jakiejkolwiek informacji co do statusu zamówienia. Po dwóch tygodniach dzwonie... ãã£ãšèŠã
Dobre ceny. Profesjonalne doradztwo. Bardzo szybkie mailowe informacje zwrotne. Szybkie dostawy. Szeroki asortyment. KupowaÅem trzy razy. ByÅ to zestaw uchwytu na telefon, torby wewnÄtrzne do kufrów,... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DÅugi czas dostawy
Towar na stronie byÅ dostÄpny ale wysÅany w dwóch róŌnych terminach. Poza tym paczka dotarÅa do mnie po dwóch tygodniach od zamówienia.
Towar zgodny z opisem
Towar zgodny z opisem. WysyÅka dotarÅa terminowo.
Jestem zadowolona z kaŌdych zakupów
Jestem zadowolona z kaÅŒdych zakupów. WysyÅka bardzo szybka, towar dobrze zapoakowany, w sklepie jest spory wybór asortymentu i trafiajÄ siÄ fajne promocje. Zasadniczo jest to mój ulubiony internetowy sklep motocyklowy.
Niekompletne zamówienie i trzymanie klienta gÅÄboko w du***.
PrzedstawiÄ sytuacjÄ od poczÄ tku w skrócie. Zamówienie szÅo do mnie od 11 kwietnia do 15 czerwca XD. PrzyszÅo niekompletne w nie oryginalnym opakowaniu. DowiedziaÅem siÄ ÅŒe mogÄ wykonaÄ zwrot i wymieniÄ mi na nowy ale to potrwa ( szacujÄ c transport i czas na realizacjÄ to okoÅo 3 miesiÄce XD ). Po 2 miesiÄ cach uÅŒerania siÄ drogÄ mailowa o niekompletne zamówienie, zadzwoniÅ do mnie pracownik z WÅoch (prawdopodobnie) bo przez jego akcent i poziom jÄzyka polskiego nie daÅo siÄ z nim komunikatywnie porozmawiaÄ. PrzystaÅem na propozycjÄ aby zwrócili mi równowartoÅÄ brakujÄ cego elementu na konto bankowe (pracownik pytaÅ 2 razy aby siÄ upewniÄ, ÅŒe chcÄ przelew bezpoÅrednio na moje konto bankowe). Po ponad miesiÄ cu czekania dostaÅem list, ÅŒe 50 euro zostaÅo dodane do mojego portfela sklepu Louis.. Jedno wielkie XD. Co najlepsze dzwoniÅem do biura obsÅugi aby dowiedzieÄ siÄ jak mogÄ chociaÅŒ by zakupiÄ coÅ z tych pieniÄdzy w portfelu ale dwie panie nie potrafiÅy mi odpowiedzieÄ na to pytanie. Å»aÅujÄ ÅŒe wybraÅem ten sklep, jednak patrzÄ c na opinie nic na to nie wskazywaÅo, moÅŒe opinie wykupywane, kto wie. Nie polecam nikomu nawet, iÅŒ ceny sÄ dobre.
Wszystko sprawnie profesjonalnieâŠ
Wszystko sprawnie profesjonalnie pomimo, ÅŒe zamówiÅem zbyt duÅŒy rozmiar nie byÅo problemu ze zwrotem .
D lock D1000
Wszystko w porzÄ dku, bez zarzutów. Nie byÅo moÅŒliwoÅci skorzystania z inPostu, ale DHL teÅŒ siÄ sprawdziÅo. ByÅem poinformowany o przesyÅce mailowo z numerem ÅledzÄ cym zarówno przez sprzedawcÄ w Niemczech jak i DHL, a gdybym nie odebraÅ towaru, byÅby do odebrania w pobliskim punkcie.
fajna strona
fajna strona, dobre produkty , szybka dostawa, nigdzie nie mogÅem dostaÄ szybki do kasku , a u louis dostaÅem i w dobrej cenie
Znakomity sklep dla motocyklistów aleâŠ
Znakomity sklep dla motocyklistów ale nie tylko. Zakupy bezpieczne. Bogaty wybór towaru. Dobra jakoÅÄ. Towar od producentów godnych zaufania. Polecam gorÄ co.
zamówiÅem 28.06.2023 na stronie kaskâŠ
zamówiÅem 28.06.2023 na stronie kask dostÄpny niestety jak siÄ okazaÅo nie ma go na stanie zero jakiej informacji o tym ÅŒe bÄdzie opóźnienie w wysyÅce :( po rozmowie telefonicznej z konsultantem poinformowaÅem ÅŒe jak nie wyÅlÄ do Årody rezygnujÄ z zakupu bo za dÅugo to trwa . Kask dotarÅ 07.07.2023 w nie oryginalnym pudeÅku (zwykÅym kartonie ) sÅabo zabezpieczony ÅŒadnej instrukcji nic nie byÅo NIE POLECAM
Szybka dostawa zamówionego asortymentu.
Dobre ceny
Dobre ceny, bÅyskawiczna dostawa. Jak zawsze w Louis.
Towar zgodny z opisem ,cena przystÄpnaâŠ
Towar zgodny z opisem ,cena przystÄpna o jakoÅci przekonam siÄ po pierwszym zakuwaniu :) Jedynie transport z Niemiec trochÄ trwa-ale nie ma tragedii
Bardzo dobre ceny.
Dlugi czas oczekiwania na kontakt wâŠ
DÅugi czas oczekiwania na kontakt w zwiÄ zku ze zÅoÅŒeniem reklamacji!