ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg bestilte bilmåtter til vores bil i…
Jeg bestilte bilmåtter til vores bil i august 2025 (2 måneder siden). Jeg fik aldrig varen, selvom jeg skrev til kundeservice og de svarede aldrig. Det er ren svindel
Svindlerfirma
Svindlerfirma
Jeg bestilte måtter til min Mazda mx-5 årg 97. Jeg modtog et sæt måtter, som aldrig har passet min bilmodel.
Da jeg klagede over det fik jeg at vide at måtterne jo dækkede bunden der hvor jeg havde fødderne, så det var helt perfekt og jeg kunne ikke få nye.
Jeg skrev to gange mere og spurgte hvorfor jeg overhovedet skulle udfylde bilmodel når de alligevel sender en anden størrelse og form.
Jeg fik svaret, at det var spild af tid at diskutere med mig og de ville hellere returnere pengene. Dem har jeg så heldigvis modtaget, men jeg vil fraråde alle at handle med dette firma, med den flabede behandling man får af kundeservice, når de har leveret et forkert produkt.
Jeg har betalt for mine bilmåtter
Jeg har betalt for mine bilmåtter, men aldrig modtaget dem. Svindler firma.
De er forsøgt kontaktet, men vender ikke tilbage.
Gummimåtte med frygtelig lugt
Jeg har efter ca. 14 dage og en rykker til firmaet endelig modtaget den bestilte gummimåtte til bilens bagagerum. Så alt burde være fint, men desværre lugter gummimåtten fælt og forpester hele cabinen i bilen. Det er i en sådan grad at det ikke er til at holde ud.
jeg vil give flere stjerner
jeg vil give flere stjerner, fordi de 2 måtter til forsæderne er perfekte.dog mangler jeg at få en retur label til bagagerumsmåtten som ikke passede.øv
men når det sker at jeg får en retue label. Vil stjerne ændre sig .
Har købt sædeovertræk
Har købt sædeovertræk, bestilt med påsyet logo. Har modtaget uden logo. Først var et billede af sæderyggen hvor logo skulle side ikke nok, de ville have et billede af hele sættet og så måtte jeg montere det. Efter jeg havde sendt billede af det monterede sæt til dem fik jeg en mail med tillykke med montagen af mit sædeovertræk. De skriver til mig, at jeg kan returnere sættet og få et nyt eller få pris reduktion på 30%. Jeg skriver at de bare kan producere et nyt sæt og vedlægge en returlabel eller alternativt give mig 50% på sættet. De har de så undladt at svare på i snart 3 uger!!!. Vi startede vores kommunikation den 15. juni 25 og er stadig ikke i mål.
Har den 19.08.25 fået en besked om at de har holdt 3 ugers ferie og de d.d. har refunderet mine 50%. kopi af refundering vedlagt.
Perfekt
Jeg har bestilt to bilmåtter. De kom indenfor den lovede tid. Og de passer fuldstændig til bilen. Jeg er helt tilfreds.
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk fra denne hjemmeside! De sendte helt og forkerte varer (bilmåtter) og de er ikke engang ens 🥵 jeg ønskede ellers refunder dem, men nej! De skrev at jeg skal først sende billeder så de kan se at de ikke passer, så vil de sende nogle nye, og ikke refunder. Hvis jeg skal indstaller dem og sende billeder, så vil de betragte som brugte. Jeg har bare smidt egne penge på den hjemmeside!
Hold jer langt væk.....
Hold jer langt væk.....
Man kan sagtens blive fristet af den gode pris på deres hjemmeside. MEN hold jer langt væk
Opstår der et problem med ordren er pengene bare borte, og glem alt om kontakt til deres kundeservice. Der bliver svaret på fransk, og svaret er hver eneste gang det samme autosvar, som man absolut intet har at bruge til

Lovecar からの回答
Jeg er ikke tilfreds med de automåtter…
Jeg er ikke tilfreds med de automåtter de har leveret. De skriver de er 10mm tygge og med en kantskygning, de er ca. 5mm og uden kantskygning så jeg ikke anbefale dette firma.

Fik 2 måtter foran til min Fiesta
Fik 2 måtter foran til min Fiesta. God pasform, kvalitet og pris. Levering tog cirka to uger hvilket er fint.

Perfekte måtter til min Honda Jazz
Perfekte måtter til min Honda Jazz, langt bedre kvalitet end de originale (uden hælbeskyttelse) der end ikke holdt 3 år.
Suverænt at de tilbyder en ekstra måtte til førersiden.
Eneste ulempe er at det leveres via PostNord, der holdt min pakke i 11 dage inden der kom besked om udleveringsted.
Vi har købt sædeovertræk
Vi har købt sædeovertræk. Første leverance passede ikke til sæderne, da jeg ikke havde været omhyggelig nok ved bestilling. Firmaet tilbød at sy nye overtræk mod et meget beskedent beløb. Hurtig levering (2 uger) alt kommunikation foregår på dansk, og det er let at komme i kontakt med firmaet.
Alt i alt en god oplevelse

Lovecar からの回答
Bestikke måtte til bilen skulle passe…
Bestilte måtte til bilen skulle passe 100% skriver de. Men dem jeg modtager passe ikke. Skriver og fortælle dem det. De vil med det samme lave nye og sende. Nu har jeg så i godt 10 dage prøvet at få et svar på hvornår jeg kan regne med at modtage dem der skulle passe. Og får intet svar retur. Ingen kontakt
Dårlig service også siger de at de vil sende noget men der sker bare intet
Jeg må ikke sende min mail med her desværre
Er det ikke lidt sent at svare det var sidste år

Lovecar からの回答
Siden reklamere med at fremstille…
Siden reklamere med at fremstille skræddersyet måtter til netop din bil - til en meget overkommelig pris.
Jeg har netop modtaget mine måtter - i mit tilfælde en Toyota Prius.
Måtterne passer absolut ikke, og man kan ikke komme i kontakt med firmaet med mindre man taler fransk.
Firmaet hedder i virkeligheden "www.tailleurauto" og ikke LOVECAR.dk
Siden fraskriver sig iøvrigt fortrydelsesretten - så du kan ikke fortryde når du har købt deres skidt.
"Ret til at trække sig tilbage
Bemærk venligst, at vores produkter er personlige, at vi ikke accepterer returnering og fortrydelsesretten gælder ikke, i overensstemmelse med artikel L121-20-2, stk. 3 i forbrugerkodeksen: "Fortrydelsesretten kan ikke udøves, medmindre parterne har aftalt andet, for kontrakter: Til levering af varer fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller tydeligt personliggjort"."

Dårlig stil i…
Er skuffet ingen muligheder at komme i kontakt med nogen min bestilling blev omdirigeret af PostNord sendt tilbage og ikke fra nogen overhovedet

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。