レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Leverancetiden var sÃ¥dan set fin, men pasformen pÃ¥ mÃ¥tterne er elendig. det gÞr jeg ikke igen. en sjov ting er at jeg fik en mail hvor jeg skulle rate firmaet, men der er ingen mulighed for rating i l... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Efter ordreafgivelse / ordrebekrÊftelse hÞrte jeg ikke en lyd. Ingen T&T. Efter ca 1 uge fik jeg en faktura og anmodning om bedÞmmelse

men

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Havde fået forkerte måtte

Havde fået forkerte måtte. Skrev fÞrst til en som, det viste sig, tilhÞrte en anden firma. Hvordan han har fået samme mailadresse ved jeg ikke. Så vigtigt man kontakter dem på deres hjemmeside så kÞrer det hele bare fint

2026幎1月1日
5぀星のうち1の評䟡

Spam, firma der er ligeglad med lovgivningen, lad vÊre med at kÞbe hos dem

Igen igen, modtager jeg spam jeg aldrig har bedt om, har aldrig haft kontakt til virksomheden, men de har valgt at sende mig spam alligevel.
Det er selvfÞlgelig ikke kun på det punkt at deres moralske kompas er dårligt, se endelig alle de sure anmeldelser de har, fra folk der fejlagtigt har kÞbt noget hos dem.
Når en virksomhed ikke gider at fÞlge de simpleste regler, eksempelvis indenfor markedsfÞring, så kan du heller ikke forvente at de fÞlger andre, så held og lykke hvis du kÞber derfra og har brug for hjÊlp eller reklamation de ikke tjener penge på..

2025幎11月16日
5぀星のうち5の評䟡

God oplevelse, trods forkert pasform til bilen

Jeg kan kun anbefale Bilmatter.dk ⭐ Jeg bestilte en baggagerumsbakke, som desvÊrre viste sig ikke at passe til bilen, trods den burde ifÞlge beskrivelsen. Jeg sendte dem en mail, og fik hurtigt svar retur, hvor vi nåede frem til at returnering (på deres regning) var lÞsningen. Meget imÞdekommende kundeservice. Meget nem retur. Firmaet i Holland modtog pakken retur en fredag, og pengene stod på min konto om mandagen. Tak.

2025幎10月22日

Perfekt produkt - hurtig levering

Perfekt produkt - overraskende hurtig levering.
Jeg kÞbte ny bil 31.1.25.
Efter at have ventet forgÊves på en bagagerumsmåtte i 5 måneder fra bilforhandleren, gav jeg op.
Vores sÞn anbefalede bilmåtter.dk
Jeg bestilte min måtte d. 7.7. og modtog den i dag 14.7. De skrev ellers, at der var lidt lÊngere leveringstid på bagagerumsmåtter.
Måtten passer perfekt i min Peugeot E 5008 ❀

2025幎7月14日

Bestilte bilmåtter hos bilmatter.dk

Bestilte bilmåtter hos bilmatter.dk midt januar måned. Modtog måtterne, efter en uge, men måtterne bagtil passede ikke. Efter et par mails frem og tilbage, bliver der aftalt, at de vil sÞrge for at GLS afhenter måtterne den 5 februar. Nu, er der gået tid igen, og har ikke fået mine penge retur endnu. Hold jer vÊk!!!

2025幎1月29日

Great service

I ordered a set of matts with 3 extra for the driver seat but only the ones for the driver seat arrived.
I wrote to the customer service and they sent a full set on the next day so I even got and extra mat for the driver seat.
Also the matts look strong and durable.

2025幎2月17日
5぀星のうち3の評䟡

Jeg bestilte måtter

Jeg bestilte måtter, og fik den efter ca en uge, det var fint. Men kvaliteten er jeg ikke tilfreds med, kantsyning er ikke lavet godt nok. Nu har jeg sendt en reklamation, og er spÊndt på hvad der kommer ud af det.
Jeg troede faktisk jeg havde bestilt et komplet sÊt til for og bag, men det var kun den til bag
 det skal man lige vÊre opmÊrksom pÃ¥ nÃ¥r man bestiller, jeg syntes ikke det fremgÃ¥r tydeligt nok

Pasform er til gengÊld helt perfekt

(Wv Id Buzz)

2025幎2月10日

Var meget i tvivl

Var meget i tvivl, for der er jo meget forskellige anmeldelser her. Men jeg fik altså prÊcist det jeg havde bestilt. Og jeg fik det også hurtigt, efter få dage, skÞnt det nok fÞrst lige skulle fremstilles med den rigtige farve kantsÞm, og det hele.
Hilsen - Holger

2024幎9月17日

kÞb originale i stedet

vi kÞbte et sÊt måtter i gummi til en varevogn. og må sige de passer ik til bilen og de originale var billigere og så dÊkker de hele bunden da den er 3 persons. og så er der lige det med måtten... det er bare laserskÊret så ingen kant eller noget

2024幎6月18日

Hold jer langt vÊk

KÞb originale måtter. Virkelig ikke et ordentligt firma. Og så I Holland. Bestilte måtter men kunne ikke få dem med logoet jeg gerne ville. En del langsommelige skriverier frem og tilbage. Opdager at mine penge er trukket fra kortet stort set dagen efter bestillingen. Det er som bekendt ulovligt. Overvejede at forsÞge endnu engang men besluttede at jeg ikke kÞber der og skriver at jeg vil have mine penge retur. Får denne besked 21/5-24. :
Det beklager jeg, det er et automatisk proces der går igang efter bestilling, men da vi var lidt for sent med at anullere gik processen igang. Vi får anulleret og tilbagefÞrt pengene.

Der er intet sket efter en rykker. Har rykket igen idag. Det er en af de dårligste online virksomheder jeg har handlet med de sidste 20 år. Hold jer langt vÊk.

2024幎6月5日
5぀星のうち5の評䟡

3 år senere holder måtten stadig.

BESTILT 2021.
Min måtte til chauffÞr var nedslidt men resten var fint. Jeg bestilt kun den ene måtte med mange ekstras og det kom til at koste det samme pris som billigste skrald fra lokale butikker.
Jeg brugte lang tid på siden for at gÞre sikekrt, at jeg vÊlger den rigtig måtte til min Fiat Grande Punto. Den var leveret 11 dage senere og passede perfekt til bilen.
Nu har jeg brugt den i 3 år og måtten holder sig godt. Den er lidt slidt under pedallerne men ser som den kan holde et par år lÊngere. Jeg synes at det er godt vÊrdi for pengene.

2024幎5月17日

Placeret i Holland. Kan ikke anbefale virksomheden

En virksomhed som ved fÞrste Þjekast er placeret i Danmark, men som åbenbart er forbundet med Holland. Det vanskeliggÞre kommunikationen og returprocessen. Det gjorde at vi havde en lang proces, hvor jeg oprigtigt tvivlede på at vi fik nye måtter. Det gjorde vi i sidste ende, efter mange bekymringer og meget besvÊr. Vi handler der ikke igen, og jeg kan ikke anbefale andre at gÞre det.

2024幎4月15日

Alt i orden

Alt i orden. Bestilte komplet sÊt til en subaru legacy, inden jeg havde lÊst herinde. Havde forberedt mig på, at pengene nok var spildt, men måtterne kom efter en uges tid, med tekst på som bestilt og de passer perfekt i min bil, så 5 stjerner herfra!

2024幎3月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ