䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bojkotta dem

Bojkotta dem. 👿

Jag bestÀllde flera plagg dÀrifrÃ¥n, men tvÃ¥ klÀnningar var för stora. De var pÃ¥ rea, och jag missade att det inte fanns nÃ¥gon returrÀtt – man tror ju att det fungerar som i Sverige nÀr man handlar online, men inte hÀr.

NÀr paketet kom stod det tydligt att returer inte accepteras. Jag kontaktade kundtjÀnst, förklarade situationen och bad om ett byte. Jag nÀmnde Àven att jag tidigare arbetat i butik i Göteborg dÀr jag sålt deras klÀder och marknadsfört deras varumÀrke.

Svaret jag fick var kort och avvisande: ingen retur, inget byte. De sa istÀllet att jag kunde fÃ¥ en kupong vid framtida köp – men ingen kod eller nÃ¥got konkret skickades. ” haha”

Detta kÀnns oseriöst. Kvaliteten och stilen pÃ¥ klÀderna pÃ¥minner om billig “kina-fashion”, men sÀljs till höga priser – utan ens grundlÀggande rÀttigheter som retur.

Jag sÀger stopp hÀr. Rekommenderar andra att vara försiktiga.

2026幎4月7日
5぀星のうち4の評䟡

Inget ont om det hÀr företaget, tvÀrtom!

Oj hÀr blev jag förvånad över andras erfarenheter. Jag har handlat en del från företaget som iaf existerar och ligger i Sverige, bara det vÀrt en extra stjÀrna. Jag har Àven varit inne i den fysiska butiken och blivit vÀnligt bemött.
Nu senast blev det en klÀnning som var rejÀlt för stor upptill. Något jag borde ha fattat om jag jÀmfört min byst med modellens.
Returen var enkel och enligt instruktion. Inget konstigt tycker jag att betala frakten x 2. Inte många företag som har fri retur. Jag har inte heller haft några problem med andra returer.
Jag gillar deras klÀnningar och hade önskat en butik i Sthlm.

2026幎2月25日
5぀星のうち1の評䟡

Beklagar alla er som varit med om

Beklagar alla er som varit med om sådana upplevelser. Hade precis tÀnkt köpa en vara som jag tyckte var så snygg. Bor inte i nÀrheten utan det skulle bli på nÀtet. Som tur Àr går jag alltid till trust pilot och lÀser vad andra skriver. Vill tacka er för att ni delat med er och naturligtvis fick jag en tankestÀllare då jag inte såg några positiva inlÀgg. Det blir inga köp i den affÀren.

2025幎10月20日
5぀星のうち1の評䟡

Först en hantering jag uppfattade som bedrÀglig, sen efter att jag publicerat första omdömet, en återkoppling

Komplettering av åsikt 11/12-2025 (10.03): Efter att jag skrivit nedan under höst 2025 så hörde företaget av sig och jag fick jag pengarna tillbaks, dock minus en viss summa - tror det var över 100 kr - för ngn form av avgift. (Bluspriset låg runt 500 kr (för det var en blus jag köpte.)) Kommer ej ihåg exakt vilken typ av avgift det sades att det var.

ORIGINALMEDDELANDE PÅ TRUSTPILOT HÖST 2025:
Tror att detta kan vara en bedrÀgeriverksamhet. Köpte en blus på nÀtet, sa att jag skulle hÀmta upp i affÀren men hann aldrig under min sommarvistelse i Sverige - bor permanent i annat land i Europa. Har mailat frågor flera gånger om hur detta problem kan fixas men får alltid auto-svar. Så sköts ingen hederlig verksamhet.

2025幎8月31日

SÀmsta kundservicen

SÀmsta kundservicen, otrevligt bemötande.
Beskrivning av plagget stÀmmer inte varken i bild eller storleksangivelse.
Svarar bara med ett meddelande, tills de ser mitt omdöme (som dom inte visar på sin sida)😡
Då vill de ha dubbel fraktavgift + den somredan Àr betald!
Undvik detta företag, finns så många andra seriösa företag MED kundservice.

2025幎8月4日

SÀmsta skitföretaget!

SÀmsta skitföretaget!
Kundservice kan de inte stava till.
Skickat tre mail med kort varsel men de har inte brytt sig om att svara.
Jag missade att man bara har 2 veckors returrÀtt annars får man betala 400kr(=för ingenting) så jag returnerade varan, men fick alltså betala 400kr. Beloppen stÀmde inte heller men det fick jag aldrig svar på.
Dålig policy och Ànnu vÀrre kundservice.

2025幎6月23日
5぀星のうち1の評䟡

Verdens verste kundeservice! Boikott dem!

IKKE BRUK DEM!!! Tidenes verste kundeservice! Har aldri opplevd maken til frekkhet! Jeg hadde denne gangen ikke mottatt mail med ordrebekreftelse eller fått beskjed fra UPS om at varene hadde kommet. Da jeg prÞvde å få hjelp av kundeservice fikk jeg infoen jeg trengte, men på en svÊrt uhÞflig og ufin måte, og da jeg kommenterte på det igjen fortsatte de bare med å vÊre ufine. Ikke et eneste forsÞk på å komme til enighet på noen som helst måte. Det er tydelig at de ikke bryr seg om kundene sine, kun penger.
Her er svarene:
Det fÞrste svaret: Har mailat om ordern till dig nu. Har inget med Postnord att göra, du ser vÀl at den går med ups.
Inget av det du bestillt kan returneras – REA! Och dessutom försent att returnera nu.

Såklart du fått mail från ups!
Nu har jag inte tid att svara mer – hÀmta upp ditt paket enligt den lÀnk frÃ¥n ups jag skickade dig.

Svar nr 2:
Se nedan. Nej vi kommer inte att ta bort din faktura. Du har fÃ¥tt all info frÃ¥n oss. OrderbekrÀftelse Àr mailad till dig tvÃ¥ gÃ¥nger nu. Du har fÃ¥tt tracking frÃ¥n UP’S, med info var du ska hÀmta upp ditt paket, det har du fÃ¥tt frÃ¥n mig idag och tidigare frÃ¥n UPS. Du handlat pÃ¥ REA och dÃ¥ Àr det ej returrÀtt frÃ¥n Norge. Vi kommer inte att kreditera din faktura. Din order finns sedan lÀnge hos UPS att hÀmta upp.

Att hota med trustpilot kommer inte att göra att vi krediterar din order. Du har lagt order, fått bekrÀftelse, sett alla villkor, vi har svarat omgående på alla dina mail med all info du bett om, förutom att du redan tidgare fått orderbekrÀftelse och info från UPS.

Ha en hÀrlig dag/Have a great day!
Med vÀnlig hÀlsning/Best regards,
Terece Almering

2025幎5月15日
5぀星のうち1の評䟡

I sÀrklass det sÀmsta kundbemötandet

I sÀrklass det sÀmsta kundbemötandet jag/vi fått. Både Àgarinnan och hennes mor telefonisten extremt otrevliga och dryga. Håller med samtliga som skrivit omdöme. VÀgrade kreditera för återskickade klÀder pga att de "stank parfym". Min sambo anvÀnder inte parfym....då skyllde Àgarinnan på att det kanske var våran hund som gett lukten på klÀderna!!! Herregud!
Undvik denna skÀmtbutik!!

2025幎4月22日

Otrevliga och små storlekar

Otrevlig kundtjÀnst, vilket var kvinnan sjÀlv som Àger butiken. Dryg.

Kan bestÀlla varor som inte finns i lager och som efter 1vecka tages bort från bestÀllning.

Storlekar stÀmmer inte alls. Jag har L max XL och klÀderna passar en small. Och det Àr rena ockerpriserna på att skicka tillbaka så det blir tyvÀrr ett köp och aldrig mer.

2025幎4月14日
5぀星のうち1の評䟡

Levererar felaktiga produkter utan ansvar.

Har vid två tillfÀllen fått produkter som långt ifrån stÀmmer med beskrivningen på hemsidan. Företet tar inget ansvar o tar ut kostnad för både frakt o retur i båda fallen.
Har Àven köpt smycke från Caroline Swedbom som visade sig vara defekt. Gick direkt till Swedboms butik för justering men fick ingen ersÀttning av Loveforever.
Upplever butiken som nogalant och oseriös med ett otrevligt bemötande.

2025幎3月26日

Butiken följer inte Ã¥ngerrÀtten enl

Butiken följer inte ångerrÀtten enl Distansköplagen!
På hemsidan finns ett långt avsnitt om villkor för ångerrÀtten i butiken, dÀr man hÀnvisar till en mÀngd undantag för nÀr den inte gÀller.
I sjÀlva verket Àr ångerrÀtten alltså lagstadgad vid köp via nÀtet, och inget som handlaren alltså kan villkora sig ur.
OBS! Andra villkor gÀller vid köp på plats i butik!

Jag köpte en jacka på nÀtet som jag hÀmtade ut på plats i butiken. Den var för liten så jag ville ångra mitt köp.
Efter mycket om och men gick de tillslut med på det, under protest.
Enligt Ã¥terköpsspecifikationen som jag senare fick pÃ¥ mail, behÃ¥ller de 50 kr för fraktkostnad. Även fast plagget aldrig hade lÀmnat butiken, dÃ¥ jag bÃ¥de hÀmtade ut och returnerade pÃ¥ plats samma dag.

Enligt ångerrÀtten har du 14 dgr på dig att ångra ett köp, från den dag du hÀmtade ut varan. Du har då rÀtt till att få tillbaka HELA beloppet som du har betalat!

Mycket otrevligt och okunnigt bemötande av butiksÀgaren!
Kommer inte handla dÀr igen och kommer att avråda andra från att handla dÀr.
Har Àven anmÀlt företaget för granskning hos Konsumentverket.

2024幎10月23日

Chockad över Àgarens beteende

Handlat dÀr sedan företaget startade, men tröttnat. Dyrt och krångligt att returnera. Dessutom blev jag krÀvd betalning av en anstÀlld för en vara jag inte köpt, meddelade det och fick vÀrldens utskÀllning av Àgaren. Trots jag skickat mailet dÀr det står att kollegan krÀver betalning hÀvdar Àgaren fortfarande att det aldrig hÀnt. Chockad över Àgarens beteende .

2024幎9月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ