Skulle have foretaget en navneÊndring, pÃ¥ min flybillet, da det ikke stemte overens med mit pas. Vanvittig god kundeservice! Hurtig svar og behandlingstid. De lÞste hurtigt problemet og jeg kan nu s... ãã£ãšèŠã
Selve bookingen af ferien var nemt. Efter vi ankom til vores hotel har det vÊret fuldstÊndig umuligt at fÃ¥ fat i weloveholidays. Vores hotel skulle vÊre 5 stjerner, dog minder det mest om et 3 stjerne... ãã£ãšèŠã
Der var styr pÃ¥ det hele fra start til slut! Meget moderne og alle informationer er i appen, ogsÃ¥ uddybet ift. eks. bare det at finde sin transfer og sÞjler i lufthavnen. Desuden nemt med QR-koder og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos weloveholidays har vi sat os for at gÞre verden tilgÊngelig for alle. Vi tilbyder et ubegrÊnset udvalg, uovertruffen brugervenlighed og enestÃ¥ende vÊrdi, sÃ¥ din drÞmmeferie bliver til virkelighed med blot et par klik. Vores internationale hovedkontor i London er hjemsted for et team af dedikerede ferieeksperter, der ikke kun udvikler vores fantastiske hjemmeside og app, men ogsÃ¥ hjÊlper kunderne fÞr, under og efter deres rejser. Hvert Ã¥r sender vi millioner af glade rejsende til udlandet â og vi er sÃ¥ elskede af vores kunder, at vi har vundet priser for det. Vores rejser er fuldt beskyttet af Rejsegarantifonden, sÃ¥ du kan vÊre sikker pÃ¥, at dine penge er i sikre hÊnder. Ofte stillede spÞrgsmÃ¥l â https://www.loveholidays.com/dk/faq/
We Love Holidays Europe Limited, Unit 9, Oriel Hub, Finnabair Industrial Estate, Dundalk, ã¢ã€ã«ã©ã³ã
- loveholidays.com/dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Skadedyr
Vi er meget skuffede over vores oplevelse.
Vi bor på Corona Blanca på Gran Canaria, som vi har booket gennem We Love Holidays. Under vores ophold har vi fundet 5 kakerlakker på vÊrelset. Hotellet har vÊret inde og sprÞjte vÊrelset to gange, men problemet er stadig ikke lÞst.
Det vÊrste er, at da vi bad om at blive flyttet til et andet vÊrelse, blev vi stort set ignoreret. Vi fÞlte os ikke taget alvorligt, selv om vi gentagne gange forklarede, at vi ikke fÞlte os trygge ved at blive på vÊrelset.
Det er ikke den standard, man forventer, når man betaler for en ferie. Vi forventede, at problemet blev lÞst hurtigt, enten ved at give os et andet vÊrelse eller ved at tilbyde en anden lÞsning.
Vi håber, at både hotellet og We Love Holidays tager denne type henvendelser mere alvorligt fremover, så andre gÊster ikke får den samme oplevelse.
O platforma foarte buna si atateaâŠ
O platforma foarte buna si atatea vacante uimitoare
Meget overskueligt og nemt at booke
Meget overskueligt og nemt at nooke rejse. Nu glÊder vi os bare til ferien âïž
Vi havde en rigtig god oplevelse medâŠ
Vi havde en rigtig god oplevelse med WeLoveHoliday. Hele rejsen var nem og problemfri, og vi fÞlte os godt informeret hele vejen. Vi modtog lÞbende opdateringer om rejsen og eventuelle Êndringer, hvilket gav stor tryghed.
Vi boede på İncekum Beach Resort, som levede op til forventningerne. Hotellets beskrivelse og vurdering passede godt, og vi havde et skÞnt ophold med god service, dejlig mad, rene vÊrelser og flotte omgivelser.
Alt i alt har vi haft en fantastisk ferie, hvor både booking, information og hoteloplevelsen fungerede rigtig godt. Vi vil uden tvivl overveje at booke gennem WeLoveHoliday igen og kan varmt anbefale dem til andre, der Þnsker en tryg og velorganiseret ferie.
Skulle have foretaget en navneÊndring
Skulle have foretaget en navneÊndring, på min flybillet, da det ikke stemte overens med mit pas. Vanvittig god kundeservice! Hurtig svar og behandlingstid. De lÞste hurtigt problemet og jeg kan nu se frem til en god ferie!
Skud ud til Dillan! âïžâïžâïžâïžâïž
Avoid WeLoveHolidays at All Costs ð©
WeLoveHolidays is, without exaggeration, one of the worst travel companies I have ever dealt with.
They failed to provide the PNR needed to check in online, making it impossible to complete the check-in process. As a direct result of their mistake, we were forced to pay extra check-in fees that should never have been our responsibility. This was entirely avoidable had they done the absolute basics correctly.
The whole experience was frustrating, stressful, and completely unacceptable. Their lack of competence turned what should have been a simple trip into an unnecessary headache.
The service was poor, communication was inadequate, and when something went wrong, we were left dealing with the consequences instead of receiving any meaningful help.
I would never book through WeLoveHolidays again and would strongly advise others to avoid them. There are plenty of travel companies that actually provide the information you need and take responsibility for their customers. This experience was an absolute shambles from beginning to end.
Skuffet familieferie
Selve bookingen af ferien var nemt. Efter vi ankom til vores hotel har det vÊret fuldstÊndig umuligt at få fat i weloveholidays. Vores hotel skulle vÊre 5 stjerner, dog minder det mest om et 3 stjernet. Maden er uspiselig, alle skiltene står på russisk og rengÞring er virkelig mangelfuld. VÊrelserne er stadig beskidte efter housekeeping har vÊret der. I poolen svÞmmer der plastre rundt og den er fyldt med små sten. SengetÞjet er ikke blevet skiftet i de 14 dage vi har vÊret her. Kan virkelig ikke anbefale dette hotel (Lake & River side & spa) eller dette rejsebureau.
Alt tid kig som det skulle
Alt tid kig som det skulle, alle var sÞde venlige og imÞdekommende.
NÃ¥r vi ankom Antalya fant vi ingen taxiâŠ
Når vi ankom Antalya fant vi ingen taxi som ventet på oss. Jeg spurte alt og alle rundt omkring, det var natt og barna var trÞtte og slitne. Vi måtte bestille egen taxi. Hotellet er trangt, slitt og mÞkkete og vi trives ikke i det hele tatt
Maden er ikke noget at råbe hurra for
Maden er ikke noget at råbe hurra for. Ikke meget variation over morgenmaden.
Meget venligt personale, der er gode til at få ryddet af bordene. Fejet blade op. ToilettetbrÊttet var meget lÞs og ved henvendelse blev det udbedret med det samme
Meget ligetil booking
Meget ligetil booking og alligevel havde jeg et lille problem som skulle lÞses. Snakkede med en venlig medarbejder fra Tyskland der gjorde alt i sin magt for at hjÊlpe!
Bestil ikke hos dem
Meget nemt at booket og professionel
Hjemmesiden er nem og overskuelig ð€
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Der er ikke så meget andet at sige
Der er ikke så meget andet at sige , end det var nemt at bestille rejse gennem jer

weloveholidays ããã®åç
Bookingproces
Nemt at bestille rejsen og hente appen osv
Det eneste der ikke fungerer ved bestilling, var at fordi det er så tÊt på afrejse mindre end 7 dage og har kÞbt en rejse til 34000kr. det vil banken ikke godkende på en dag da grÊnsen er 25000kr her burde det heddesig fÞrste halv del med det samme og anden del inden for 24 timer. Vi bestilte en sÞndag og vi kunne ikke nå at få bestilt nye visakort osv. banken kunne ikke hjÊlpe en sÞndag. Jeg havde heldigvis lunar hvor jeg kan gå op til 70.000 ellers havde det
ikke vÊre muligt at bestille rejsen, hvilkede er frusterende.
Der burde også stå hvis man rejser til Egypten i over 15 dage skal man sÞge visum og hvis man gÞr det elektronisk mere end 7 dage fÞr er det billigere.
Vi er ikke rejst i nu så der kommer en opdatering hvordan rejsen kommer til at vÊre og forlÞbet.
Vi rejser fra Danmark til Egypten med mellemlanding i Istanbul.
Everything was so easy ðð»
Everything was so easy ðð»
We got all the help we needed ðð»
Absolutely recommendable ðð»