Vi havde en helt fantastisk ferie fra start til slut. Rejsebureauet sÞrgede for, at alt var velorganiseret, og hele rejsen forlÞb uden problemer. Hotellet levede fuldt ud op til vores forventning... ãã£ãšèŠã
Hotel jak najbardziej w porzÄ dku, jedzenie róŌnorodne, czyste przestrzenie, bliska odleglosc od plazy, hotel oferuje rowniez transport na plaze w obie strony. Jedynym minusem byly animacje prowadzone... ãã£ãšèŠã
Skulle have foretaget en navneÊndring, pÃ¥ min flybillet, da det ikke stemte overens med mit pas. Vanvittig god kundeservice! Hurtig svar og behandlingstid. De lÞste hurtigt problemet og jeg kan nu s... ãã£ãšèŠã
Vi havde en rigtig god oplevelse med WeLoveHoliday. Hele rejsen var nem og problemfri, og vi fÞlte os godt informeret hele vejen. Vi modtog lÞbende opdateringer om rejsen og eventuelle Êndringer,... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos weloveholidays har vi sat os for at gÞre verden tilgÊngelig for alle. Vi tilbyder et ubegrÊnset udvalg, uovertruffen brugervenlighed og enestÃ¥ende vÊrdi, sÃ¥ din drÞmmeferie bliver til virkelighed med blot et par klik. Vores internationale hovedkontor i London er hjemsted for et team af dedikerede ferieeksperter, der ikke kun udvikler vores fantastiske hjemmeside og app, men ogsÃ¥ hjÊlper kunderne fÞr, under og efter deres rejser. Hvert Ã¥r sender vi millioner af glade rejsende til udlandet â og vi er sÃ¥ elskede af vores kunder, at vi har vundet priser for det. Vores rejser er fuldt beskyttet af Rejsegarantifonden, sÃ¥ du kan vÊre sikker pÃ¥, at dine penge er i sikre hÊnder. Ofte stillede spÞrgsmÃ¥l â https://www.loveholidays.com/dk/faq/
We Love Holidays Europe Limited, Unit 9, Oriel Hub, Finnabair Industrial Estate, Dundalk, ã¢ã€ã«ã©ã³ã
- loveholidays.com/dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Hjemmesiden er nem og overskuelig ð€
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Der er ikke så meget andet at sige
Der er ikke så meget andet at sige , end det var nemt at bestille rejse gennem jer

Bookingproces
Nemt at bestille rejsen og hente appen osv
Det eneste der ikke fungerer ved bestilling, var at fordi det er så tÊt på afrejse mindre end 7 dage og har kÞbt en rejse til 34000kr. det vil banken ikke godkende på en dag da grÊnsen er 25000kr her burde det heddesig fÞrste halv del med det samme og anden del inden for 24 timer. Vi bestilte en sÞndag og vi kunne ikke nå at få bestilt nye visakort osv. banken kunne ikke hjÊlpe en sÞndag. Jeg havde heldigvis lunar hvor jeg kan gå op til 70.000 ellers havde det
ikke vÊre muligt at bestille rejsen, hvilkede er frusterende.
Der burde også stå hvis man rejser til Egypten i over 15 dage skal man sÞge visum og hvis man gÞr det elektronisk mere end 7 dage fÞr er det billigere.
Vi er ikke rejst i nu så der kommer en opdatering hvordan rejsen kommer til at vÊre og forlÞbet.
Vi rejser fra Danmark til Egypten med mellemlanding i Istanbul.
Everything was so easy ðð»
Everything was so easy ðð»
We got all the help we needed ðð»
Absolutely recommendable ðð»
Indtil videre fint med infomationer.
Indtil videre fint med infomationer.
Men rejser nu fÞrst d.13 juli
Hjem d. 21 juli .
Så opfÞlgning fÞlger

Bedre service hos Temu
Vi har desvÊrre ikke haft en god oplevelse på LRS River & Lake Hotel Spa, og jeg kan derfor ikke anbefale hotellet.
Buffeten er meget ensformig, og der er kun meget små variationer mellem morgenmad, frokost og aftensmad. Maden virkede heller ikke sÊrligt tilpasset et bredt europÊisk publikum.
En stor del af personalet taler meget begrÊnset engelsk, hvilket gjorde det svÊrt at få hjÊlp flere gange under opholdet. StÞrstedelen af hotellets gÊster var russiske, hvilket naturligvis ikke er et problem i sig selv, men hotellets mad og underholdning virkede primÊrt rettet mod denne målgruppe.
Bag restauranten grilles der dagligt på kulgrill, og rÞgen driver direkte ind over legepladsen. På nogle tidspunkter var rÞgen så kraftig, at vi ikke havde lyst til at lade vores barn lege der.
Vi oplevede også, at der nÊsten dagligt lå affald i poolen, hvilket gav et indtryk af mangelfuld rengÞring.
Vores stÞrste skuffelse var håndteringen af vores vÊrelse. Roomservice tog ved en lejlighed nÞglekortet ud af strÞmstikket, så kÞleskabet blev slukket. En anden dag efterlod de kÞleskabet åbent. Jeg opbevarede dyr medicin, som skulle opbevares på kÞl, og den blev derfor Þdelagt. Både receptionen og roomservice var gjort opmÊrksomme på, at medicinen skulle opbevares på kÞl, men der blev alligevel ikke taget de nÞdvendige forholdsregler.
Derudover oplevede vi under et aftenshow, at en stor voksen faldt hen over et mindre barn, hvilket gav indtryk af manglende sikkerhed og kontrol under arrangementet.
Ved poolen bliver der spillet hÞj musik på alle sprog hele dagen så ingen mulighed for afslapning / samtaler med familie ved poolen
We love holidays har vÊret umulig at trÊffe vedr noget som helst !
Meget skarpe priser
Meget skarpe priser. Markant billigere end andre steder. Til gengÊld er det ikke nemt at komme i kontakt med en medarbejder, hvis man har spÞrgsmål eller brug for hjÊlp. Men det lykkes til sidst. Jeg vil sagtens kunne finde på at booke rejse med dem igen.

weloveholidays ããã®åç
Det er nemt at bestille og megetâŠ
Det er nemt at bestille og meget overskueligt lige inden rejsen med tjek ind og gode til at sende mail med oplysninger.

weloveholidays ããã®åç
Det er ikke muligt at komme i kontaktâŠ
Det er ikke muligt at komme i kontakt med nogen form for kundeservice - det er ene og alene en chat robot man kan komme i kontakt med
Der er ingen adresse man kan skrive til f.eks.
Vi havde / har behov for at få at vide hvordan man resevere sÊder - da vi har brug for ekstar benplads, men det er ikke lykkes os endnu at få et brugbart svar
Det er fÞrste gang we bruger We Love Holidays men muligvis også sidset gang grundet den dårlige kundeservice / oplevelse

Super nemt at bestille
Super nemt at bestille, sÃ¥ nu hÃ¥ber vi rejsen ogsÃ¥ er godð

weloveholidays ããã®åç
Kundeservice super nemt og hurtig
Nemt at komme i kontakt med dem på chat, kort vente tid. Og min forespÞrgsel blev lÞst hurtig, og bekrÊftelsen kort efter på mail og i app. Alt godt

Nem hjemmeside
Nem hjemmeside , gode forklaringer på hvad man skal vÊre opmÊrksom på og så gÞr det jo ikke noget at du nÊsten selv må vÊlge hvordan og hvornår du vil betale .

We Love Holidays â en tryg ferie
Vi havde en rigtig dejlig ferie gennem We Love Holidays, og alt gik som planlagt fra start til slut. Det bedste var, at der ikke var nogen stress eller irritation undervejs â isÊr vigtigt nÃ¥r man rejser med bÞrn.
We Love Holidays er efter min oplevelse et af de nemmeste rejseselskaber at bruge, og et selskab man kan stole på. Fremover er det helt klart dem, jeg vil vÊlge til mine ferier. De er gode til at sende information i god tid, hvis der sker Êndringer, og de gÞr opmÊrksom på vigtig information, så man altid ved, hvad der foregår.
Alt bliver sendt tydeligt på mail og via deres app, hvor de forklarer tingene punkt for punkt. Det gÞr hele processen nem, overskuelig og tryg. Man er aldrig i tvivl om, hvad man skal gÞre, fordi informationerne er klare og lette at forstå.
Hotellet var virkelig godt, og maden levede også op til vores forventninger. Jeg satte isÊr pris på, at der altid var forskellige retter på menuen, så bÞrnene kunne finde noget, de kunne lide, mens jeg selv kunne nyde maden uden hele tiden at skulle tÊnke på, hvad de skulle spise.
Jeg vil helt klart anbefale stedet til bÞrnefamilier, der Þnsker at slappe af og nyde ferien, mens bÞrnene leger og hygger sig. Der var altid personale omkring hotellet, som var hjÊlpsomme og opmÊrksomme.
Selvom personalet primÊrt talte spansk og kun lidt engelsk, var det aldrig et problem. De var nemme at forstÃ¥ og gjorde en stor forskel med deres smil, venlighed og hjÊlpsomhed. Man blev altid mÞdt med et smil og et âholaâ, hver gang man gik forbi dem â bÃ¥de personalet og andre gÊster pÃ¥ hotellet var med til at skabe en rigtig god stemning.
Det var en ferie med ro, tryghed og gode oplevelser for både bÞrn og voksne. Jeg kan varmt anbefale både We Love Holidays og stedet til familier, der gerne vil have en afslappende ferie uden unÞdvendige bekymringer.

weloveholidays ããã®åç
Der var styr pÃ¥ det hele fra start tilâŠ
Der var styr på det hele fra start til slut! Meget moderne og alle informationer er i appen, også uddybet ift. eks. bare det at finde sin transfer og sÞjler i lufthavnen. Desuden nemt med QR-koder og lÊkkert med ekspres-bagageaflevering både ved ud- og hjemrejse, hvor vi selv lavede forarbejdet og bare skulle aflevere kufferten: minimal kÞ derved

weloveholidays ããã®åç
Jeres kunderservice var meget hjÊlpsomâŠ
Jeres kunderservice var meget hjÊlpsom ved en fejl af booking, blev kontaktet efterfÞlgende på opfyldning af at alt skulle vÊre som jeg Þnskede

Nemt og hurtig at booke sin ferie
Nemt og hurtig at booke sin ferie