Utrolig skuffet over kommunikasjonen deres! Har prøvd å fikse opp i et problem i flere uker grunnet deres manglende opplysninger, men får ingen hjelp. Oppfatter de som utrolig lite samarbeidsvillige o... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Rett og slett sjokket over disse her og NorgesEnergi. Har betalt fakturaen og fått pengene tilbake. Så får jeg enda ett krav på samme faktura og betaler den på nytt. Får pengene tilbake igjen men få... もっと見る
Synd man ikke kan gi minus-stjerner. Snakk om amatørmessig drift og NULL kundeservice. Sender varsel om betalingsanmerkelse selv om man ikke har gjeld til dem. Mye stress for å kontakte gjeldsreg... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Jeg mottar brev med krav om betaling av…
Jeg mottar brev med krav om betaling av gjeld, selv om verken navnet mitt eller etternavnet samsvarer med mottakeren. Jeg mottar ett slikt brev hver uke. Jeg mistenker at dette er en svindel.
Jeg mottar falske advarsler for…
Jeg mottar falske advarsler for ikke-eksisterende gjeld fra dem hele tiden. Det er ikke mulig å slå dem av på noen måte. Samtidig kom de til min kontakt på en åpenbart ulovlig måte, for jeg har aldri hatt noen forretninger med dem.
Det er synd at dette skjer i Norge.
Helt håpløst firma
Helt håpløst firma. De hjelper deg ikke med noe som helst, annet enn at de er mer enn villige til at du betaler det de krever, uansett (om det er rett eller ikke, har ikke en dritt å si for disse folka).
Ringte de for tre uker siden for å…
Ringte de for tre uker siden for å oppklare en faktura og for å si at den ble betalt innen kort tid. 3 uker senere stenges strømmen av hos meg, uten noe varsel, slin de sier at de sender ut i forkant! Har vært helt fortvilet og ringt de flere ganger. Det de sier da er at alt må betales før de kan sette den på. Har spurt om utallige løsninger, delbetaling etc, men de velger å la noen stå uten strøm i stedenfor å være litt hjelpsomme.
Syntes det er helt utrolig at det går ann. Når det gjelder koe så viktig som strøm byrde det være mulig å værw åpen for løsning. Sitter midt i en hektisk periode med skole, og dette ødelegger enormt. 🤬🤬🤬
Sjokkerende dumskap
Rett og slett sjokket over disse her og NorgesEnergi.
Har betalt fakturaen og fått pengene tilbake. Så får jeg enda ett krav på samme faktura og betaler den på nytt. Får pengene tilbake igjen men får enda et nytt krav på samme faktura fra Lowell. Snakker de ikke sammen med de de krever inn penger for? Er lettere sjokket over dumskapen til Lowell og NorgesEnergi. Blir helt matt…
Umulig å komme i kontakt med.
Umulig å komme i kontakt med kundeservice. De har sendt krav til bedriften, men sender ikke noe underlag på hva de krever penger for. Ventet i 1 time og 45 minutter i telefonen, hvor de påstår at det er lang kø. Så måtte gi opp. Svarer ikke på epost, og har tatt i mot penger for dobbelt betalinger, uten å sende penger tilbake eller gi beskjed. Jeg anbefaler alle bedrifter å finne en mer seriøs partner på inkasso, og folk burde slutte å bruke bedrifter som har med Lowell å gjøre. De er svindlere
Misforståelse
Jeg har gått til behandling på Ullevål sykehus i mer enn 1 år. Et sted på veien må noe ha gått feil … men jeg mener selv at jeg har betalt hver eneste regning som jeg har fått fra Ullevål sykehus. Til syvende og sist er jeg mye mer imponert av ryddige forhold på Lowell … enn rotet på Ullevål sykehus!
Disse folka er faktisk korrupte…
Disse folka er faktisk korrupte svindlere. Skjønner at folk ikke liker inkassoselskaper, og naturlig nok gir lav score, men denne gjengen er faktisk kriminelle og burde vært stoppet for lenge siden. Og kundeservice er det verste mulige. De lyver og provoserer på en ekstremt umoralsk måte! Virkelig en skitten gjeng!
Ikke til å stole på
Ikke til å stole på. Ringte inn og fikk utsettelse til lønningsdato. Mottok allikevel inkassokrav før jeg fikk sjanse til å betale.
Lowell <3
Beste opplevelsen jeg har hatt med et inkassoselskap noen gang. De hjalp meg med å finne en god løsning for å få nedbetalt sakene mine.
Lowell driver på en helt håpløs måte
Lowell driver på en helt håpløs måte. Jeg har i lengre tid sendt inn informasjon om at kravet er omstritt og bedt det om å oversende saken til forliksrådet. I stedet for å gjøre det, fortsetter de å forsøke å inndrive kravet og legger på nye gebyrer.
Er det noen om har startet jobben med å sende inn en klage til finanstilsynet for å se om vi kan få stoppet denne gjengen?
Trusler og løgner
Lowell fortsatte idag å komme med trusler og falske krav på vegne av Sats på epost mot meg. Situasjonen er blitt så alvorlig at jeg har bedt Nedre Telemark Tingrett om hjelp. Der ber jeg om en kjennelse der Lowell får totalforbud mot å kontakte meg, samt behandle saker som berører meg. Det gjelder selv om de sier opp og får jobb et annet sted. De skal ikke få lov til å behandle mine saker der heller.
De bryr seg heller ikke om konsekvensene av å stå i denne situasjonen har for min helse.
Ansvarsfraskrivelse på sitt beste.
Hadde det vært mulig å gitt færre stjerner hadde jeg gjort det. Tar ikke ansvar for egne feil, og forsøker å legge ansvar over på kunde for manglende initiativ for behandling av sak. Uprofesjonelle kundebehandlere som burde forsøke å finne en ny karriere, uten menneskelig kontakt. Håper jeg aldri er nødt til å kontakte dem igjen. Ingen purringer, kun inkasso.
Skulle vart zero stjerner far med…
Skulle vart zero stjerner far med osannig, onåbara før att høja gjelden kriminella.
Eneste grunnen til at de får 2 stjerner…
Eneste grunnen til at de får 2 stjerner og ikke 1 er fordi de er hyggelige på telfon. Hjalp meg så jeg fikk betalt kravet uten renter. Minuset er at du får melding om krav som ikke er reelt. De tjener nok litt på at folk bare betaler når de får sms om krav. De slettet kravet med en gang da jeg ringte inn, og de på telefonen er som sagt hyggelige og kunne lett fått 5 stjerner.
Denne bedriften fortjener ikke livets rett
De sender blodige krav på fakturaer som ikke er mottatt, og hvor kravbrev heller ikke er mottatt. Likevel tar de null selvkritikk. De har en skjønnsmargin som de kan bruke, men her så de at kunden, som jo naturligvis ikke kan bevise at faktura ikke var SENDT, kunne de bare kjøre på med sine krav. Her kjører man på så blodet spruter. Totalt hensynsløst, total ansvarsfraskrivelse.
Ringer til kundeservice
Ringer til kundeservice, men de tar ikke telefonen etter 20+ minutter.
Helt idiot bedrift
De sendte en faktura med feil for sent betaling påminnelse. Jeg klaget hos finansklagenemda og de fortsatt å sende fakturaen med nye inkassosærsåler igjen selv om saken er underbehandling av begge partier. Helt idiot bedrift.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。