レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ærlig, rådgivende og serviceminded! Det er de ord jeg vil sætte på ejeren af denne webshop. Jeg var på udkig efter en mini PC til at streame, og han anbefalede mig en anden af hans maskiner end den... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Købte 2 x 16GB ram. De ankom lynhurtigt og virkede some de skulle. Klar anbefaling herfra 😎👍

5つ星のうち2の評価

Alt i alt en træls oplevelse. Modtog den købte vare, som desværre have fejl i enhedshåndtering og virkede derfor ikke, som den skulle. Måtte derfor selv med svigersøns hjælp installerer den på ny. Det... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 中古パソコン店
  2. パソコン アクセサリ店

当該企業による記述

LPTP.dk sælger primært brugte firmalaptops i høj kvalitet med fokus på driftssikkerhed og fair priser. Alle enheder er professionelt dataslettet, testet og leveres med nyinstalleret Windows 11 Pro og 2 års garanti. Alt i shoppen er fysisk på lager og klar til afsendelse eller afhentning. Vi forhandler populære modeller fra Lenovo ThinkPad-serien, HP EliteBook, Dell Latitude og Microsoft Surface – nøje udvalgt brugt IT, der gør det nemt at vælge et mere bæredygtigt alternativ uden at gå på kompromis med kvaliteten.

4.6

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ærlig, rådgivende og serviceminded!

Ærlig, rådgivende og serviceminded!
Det er de ord jeg vil sætte på ejeren af denne webshop. Jeg var på udkig efter en mini PC til at streame, og han anbefalede mig en anden af hans maskiner end den jeg kiggede på først, og til en meget fornuftig pris! Han er nem at fange på chatten og rigtig fin at skrive med!

Hans priser er også svære at konkurrere med! Meget billigere end andre lignende "refurbish" shops derude! :-)

2026年4月1日
自発的なレビュー

LPTP giver maksimalt udbytte - Vælger aldrig andet fremover

Jeg giver min højeste anbefaling af LPTP.
Det er en virksomhed, som trods mit korte kendskab, har bevist sin troværdighed og ærlighed til fulde.
Var i markedet for en ny bærbar, men uden økonomi til at få alle ønsker opfyldt, hvis det skulle være spritnyt.
Efter lang tid søgen, fandt jeg noget der virkede tilforladeligt og kontaktede virksomheden - og et ægte menneske svarede! En sjældenhed nu til dags - men en afgørende faktor for at ting kan lykkes er min erfaring.
Jeg har lang tids erfaring erhvervserfaring fra IT-branchen og min intuition guidede mig til, at det var den rigtige leverandør jeg havde fået at på.
OG det var på ingen måde forkert.
Sikke en service!
Alle mine spørgsmål blev besvaret og inden for rimelig tid. Fik det absolut bedste og meste for pengene og er nu den lykkelige ejer af en fantastisk Microsoft Surface Laptop, som møder mine ønsker og behov til fulde. LPTP imødekom endda oveni med meget lav pris for både ekstratilbehør, hvoraf noget af det blev indkøbt specielt til mig. Der kan virkelig ikke være tjent mange penge på den handel, men til gengæld er jeg aldrig mere i tvivl om hvor jeg handler henne.
Det skal lige siges, at det var en ekstra service med tilbehør, så det skal ikke forventes i enhver henseende, tænker jeg. Selv uden den service, ville LPTP have fået højeste udmærkelse.
Det har været en ren fornøjelse.

2026年2月12日
自発的なレビュー

Klar anbefaling herfra

Har købt hos lptp.dk 2 gange. Begge gange har det været produkter af høj kvalitet, præcis som beskrevet. Fremragende kommunikation og hurtig forsendelse. En skam man kun kan give 5 stjerner til dem der leverer ekstra ordinær service

2026年1月8日
5つ星のうち5の評価

Rigtig fin pc til en god pris

Rigtig fin pc til en god pris. Den er grade b, men ser stort set ud som ny, og alt fungerer, som det skal. Og der var uden beregning vedlagt den vigtige usb-himstregims til wifi, som ikke er indbygget i pc'en, hvilket jeg faktisk ikke havde tænkt på. Sådan sparede jeg både tid og en hund.

2025年11月25日
5つ星のうち5の評価

I bought 4 RAM modules recently from…

I bought 4 RAM modules recently from LPTP . Brian Jørgensen was helpful with his suggestions .I had to return 2 modules due to a speed mismatch but he was courteous in the return process. Looking forward to buy in future again.
Overall a good experience.

2025年11月7日

Trustpilot エクスペリエンス