PanzerGlass™ レビュヌ 5,153

TrustScore 5段階評䟡の4

4.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig gode og brugervenlige produkter. Nemme at installere, og fungerer godt indtil videre. Jeg havde et panzerglas tidligere, som desvÊrre gik i stykker efter tab pÃ¥ asfalt, men jeg har kÞbt en stÊr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtig levering. Havde bestilt SkÊrmbeskyttelse iPhone 17 Pro Max | Ultra-Wide Fit m. FASTFIT IN-A-BOX. Det var nemt at montere uden bobler, men glasset var ikke helt centreret sÃ¥ nÃ¥r etuiet blev m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hvad kÞbt et panzerglas, og ikke fÃ¥et det pakket op, fÞr 3 mÃ¥neder efter modtagelse. Det viste sige at det var gÃ¥et i stykker. Kontaktede kundeservice, Hurtigt bleve der sendt et nyt. Det er top kun... もっず芋る

䌁業が回答したした

Order: DK179692 Jeg har kÞbt et cover til iPhone 17. Knapperne til lydstyrke er samlet i én stor knap, hvilket kan vÊre forvirrende, nÃ¥r man er vant til to separate knapper. Det betyder, at man... もっず芋る

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

5153件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 97に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Rigtig gode og brugervenlige produkter

Rigtig gode og brugervenlige produkter. Nemme at installere, og fungerer godt indtil videre. Jeg havde et panzerglas tidligere, som desvÊrre gik i stykker efter tab på asfalt, men jeg har kÞbt en stÊrkere version denne gang som jeg håber er bedre. Og så har jeg kÞbt kamerabeskyttelse til iPhone 17, som ser rigtig godt ud monteret i modsÊtning til den jeg havde på tidligere som var med tydelige bobler indenunder.

Godt mÊrke

Der var god service

SvÊr at sÊtte på

Syntes den var svÊr at Êndre når fÞrst man havde sat den på

Vi er kede af at hÞre, at produktet ikke levede op til dine forventninger.

Du er meget velkommen til at kontakte os på customercaredk@panzerglass.dk, så prÞver vi at finde en lÞsning til dig!

Bare du kigger på det

Bare du kigger på det, så sprÊnger det.. flere fra mit arbejde oplever det samme.. så det er selvfÞlgelig ikke pengene vÊrd

2026幎3月26日

PanzerGlass™

Det var nemt at bestille.

Det var nemt at bestille.
Varen kom hurtigt frem og passede 100%.
Hva’ mere kan jeg Þnske?
Prisen?
Noget (meget) dyrere end Temu, men jeg kÞber altså igen ved ved PanzerGlass.

2026幎3月27日

Mega fine produkter

Mega fine produkter - SUPER kundeservice..,hvis noget fejler 👌🏻👍🏻

2026幎3月30日

Alt gik godt!

2026幎3月20日

Ufattelig sen levaranse

Ufattelig sen levaranse.
Vanligvis blir varer levert etter 1-2 dager fra andre leverandÞrer. Mine varer er ennå ikke levert, etter snart 10 dage.

2026幎3月26日

Hej SigbjÞrn

Tak for din besked.
Vi beklager at hÞre, at du synes, din pakke blev leveret for sent.
BemÊrk venligst, at din ordre #DK181329 blev afgivet den 25. marts og leveret til din valgte pakkeshop den 29. marts, som vist på sporingslinket nedenfor.
Vi anbefaler venligst, at du afhenter pakken hurtigst muligt for at undgå, at den returneres til vores lager.

Sporingslink: https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke?match=035862944254&txtAction=71000

Venice

At PanzerGlass, we are trialling a 4-day working week globally to balance work and life better for our employees. This means our people are unavailable each month on the 1st and 3rd Friday. However, we will be right back with refreshed brains the following Monday.

PanzerglassTM
Delta 8
DK-8382 Hinnerup
Denmark

DÃ¥rligt produkt

Jeg har lige monteret mit Apple Watch panzerglas og jeg må bare sige det er noget bÞvl. SkÊrmen er meget svÊr at få kontakt til jeg skal trykke hårdt eller trykke 2-3 gange fÞr mit ur registrerer noget. Ikke kÞb deres case!

Super kundeservice

Hvad kÞbt et panzerglas, og ikke fået det pakket op, fÞr 3 måneder efter modtagelse. Det viste sige at det var gået i stykker. Kontaktede kundeservice, Hurtigt bleve der sendt et nyt.
Det er top kundeservice.

2026幎3月13日

Effektiv

Effektiv, kommer hurtigt, ingen problem

Hurtig levering 🥰 god service 🥰

Hurtig levering 🥰 god service 🥰

自発的なレビュヌ

Das Panzerglas konnte nicht blasenfrei

Das Panzerglas konnte nicht blasenfrei angebracht werden. Die Folie wurde nach etlichen Versuchen entsorgt!
Update 20.03.26: PanzerGlass möchte weitere Informationen zu dem Kauf, bitte schön wurde gesendet. Da kann ich ja noch kurz was Ìber den Kleber erzÀhlen, der seit dem missglÌckten Versuch die Folie anzubringen nicht mehr vom Display abgeht. Absolute Sauerei, hat 2 Tage gedauert das mit Alkohol runter zu bekommen. Ist das schon eine Art SachbeschÀdigung durch PanzerGlass? Das der bekannte Radshop enjoyyourbike die nicht mehr fÌhrt kann ich gut verstehen!

2026幎3月18日
自発的なレビュヌ

PanzerGlass™ からの回答

Vielen Dank fÃŒr Ihr Feedback.

Es tut uns leid zu hören, dass die Anbringung des Displayschutzes in Ihrem Fall nicht wie erwartet funktioniert hat. Bitte wenden Sie sich gerne an unseren Kundenservice unter customercarede@panzerglass.de, damit wir Ihnen weiterhelfen können.

Mit freundlichen GrÌßen

2026幎3月16日

Nem og billig webshop.

Nem webshop at bruge.
Rigtig fine priser.
Leveringen en smule langsom, men indenfor rimelighedens grÊnser.

2026幎3月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。