レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Lu var simpelthen det sÞdeste og rare menneske, var lidt tidspresset men Lu var meget beroligende lavede et fantastisk stykke arbejde pÃ¥ min cupra, og kan ikke sige andet end jeg er meget tilfreds... もっず芋る

Lu gav vores Mercedes EQS en polering og keramisk coating ved Ã¥rsskiftet. Det kan varmt anbefales. Lu er sÊrdeles imÞdekommende og professionel, idet han vÊgter kundetilfredshed meget hÞjt. Behandling... もっず芋る

Jeg afhentet en firmabil hvor en af vores medarbejder havde STOR rÞget i bilen. Den var merer end U lÊkker. Men den klared Lulou ogsÃ¥. Et fantastisk stykke arbejde som er omhyggeligt udfÞrt over... もっず芋る

Fantastisk oplevelse Jeg skulle have monteret et par originale stafferinger pÃ¥ min Êldre porsche. Jeg kom forbi, og de skÞnne mennesker - Lou og Thomas - kiggede pÃ¥ herligheden, og havde mulighed... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車修理店
  2. カヌコヌティング店
  3. ボヌト修理店
  4. グラフィック デザむナヌ
  5. 販促補品提䟛業者
  6. 看板店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til LuLouŽs Autopleje ApS, der startede tilbage i 2017 med fokus på professionel bilpleje i Kastrup. Vores engagement i at levere professionelle lÞsninger har fÞrt til en konstant udvikling og diversificering af vores tjenester. Vi er stolte af at vÊre pionerer inden for bÞrstefri bilvask i Danmark og desuden certificerede KRYTEX-partnere. Vores ekspertise omfatter også keramisk coating, folieindpakning hvilket yderligere styrker vores evne til at beskytte og forbedre dine kÞretÞjer. Udover vores bilplejetjenester er vi specialister i vinduedekoration med folie, herunder dekoration af firmabiler med logo og kontaktoplysninger for Þget synlighed. Vi tilbyder også folieskift til dem, der Þnsker at Êndre deres bils farve. Vores passion for perfektion afspejler sig i hvor kvalitet altid er i fokus. Vi er kendt for vores grundighed og tager os af selv de mest ekstremt snavsede biler med omhu og opmÊrksomhed på detaljerne. Den samme passion for perfektion prÊger alle vores opgaver, hvor vi strÊber efter at levere lÞsninger med omhu og opmÊrksomhed på detaljerne, uanset opgavens art.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

64件のレビュヌ

Flot resultat, Professionel, God Service

Jeg kom med en Tesla Model Y og skulle lave keramisk coating og PPF beskyttelser. Lu er sÞd og tager sig tid til at spÞrge efter mit behov, hvor efter han guider mig igennem og anbefaler hvad jeg burde lave samt hvad der ikke er nÞdvendigt at lave ift. mit behov.

Super professionel, fantastisk service, god lÞbende kommunikation og en fair pris

Er meget tilfreds med resultat. Lu virker til at han elsker det han laver

Kan varmt anbefales stedet

2026幎4月8日

Mini Aceman

Jeg har fået min nÊsten nye Mini Aceman (Nov 25) behandlet glaskeramisk og valgte at få folie på ved de fire dÞre. Jeg er super tilfreds og fik gode råd og anbefalinger og det var en fryd at få min mini retur efter en flot behandling! Vh / David

2026幎1月27日

Virkelig en fantastisk service

Super service og produkter til en meget fair pris.
Jeg fik lavet PPF beskyttelse i dÞre og lÊssekant på en Skoda Enyaq.
Jeg fik lov at hente bilen udenfor deres normale Ã¥bningstider, hvilket jeg fÞrst sÃ¥, da jeg hentede bilen, men da jeg pÃ¥pegede det, sÃ¥ var indehaverens svar noget i stil med “Det er helt okay. Det skal jo ogsÃ¥ passe ind i din kalender, hvornÃ¥r du kunne hente bilen”
Sikke en service!

2025幎10月27日
自発的なレビュヌ

Super god oplevelse hos LuLou!

Super god oplevelse hos LuLou!
Jeg hentede min Porsche Taycan Sport Turismo i Aarhus og kÞrte den til LuLou i Kastrup for en omgang lakrens, 2-trins polering samt keramisk coating. Bilen står nu super flot, og vand preller bare af lakken.

Bilen har, hvad jeg kalder en “roof spoiler”, som oprindeligt var i bilens farve — Slate Grey. Efter min mening ville den tage sig bedre ud i sort, sÃ¥ jeg fik LuLou til at foliere den i hÞjglans sort. I fÞrste omgang blev der brugt folie fra mÊrket Avery, men det matchede ikke de andre sorte detaljer pÃ¥ bilen. Jeg skrev til LuLou og nÊvnte, at resultatet ikke helt levede op til mine forventninger. De ringede mig op med det samme, og blot to dage senere fik jeg en tid til at fÃ¥ folien skiftet til ny fra 3M.

Resultatet blev helt perfekt – og det skal fremhÊves, at de skiftede folien uden beregning.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.

OG - En af grundene til, at jeg valgte LuLou, var deres gode kommunikation både på mail og telefon.

2025幎10月2日

De er jo fantastiske hos Lulou 🀩👌

De er jo fantastiske hos Lulou 🀩👌, kom med en Volvo som var blevet mishandlet lakmÊssigt hos Volvo VallensbÊk, har vÊret sÃ¥ ked af at lakken var fyldt med Hologrammer efter deres behandling af bilen ( incl. reklamationer ), hvorfor jeg opsÞgte Lulou, fik en god snak med ham om hvad han kunne gÞre for lakken pÃ¥ min bil,jeg har hentet den idag og den stÃ¥r flottere end da jeg kÞbte den for 3,5 Ã¥r siden, det er som at sÊtte sig ind i en sprit ny bil, den er blevet Poleret og keramisk coatet,
Er lykkelig for at jeg valgt netop ham 🀩👌, sÞde og imÞdekommende mennesker og fantastisk arbejde 🙏

2025幎9月25日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse
Jeg skulle have monteret et par originale stafferinger på min Êldre porsche. Jeg kom forbi, og de skÞnne mennesker - Lou og Thomas - kiggede på herligheden, og havde mulighed for at lave det mens jeg ventede.

Stafferingerne var fundet bagerst på porsches lager, så limen var gammel, og det var ikke lige til. De klarede dog opgaven til bravur med stor tålmodighed og de rigtige triks i Êrmet .

Tak, Tak, Tak.

2025幎8月11日
自発的なレビュヌ

Effektiv, hurtigt! Ekstrem God Korrespondance!

Det var nÊrmest en jungle at finde et godt auto-vÊrksted i KirstinehÞj. Jeg skrev og spurgte rundt, indtil jeg fandt Lu og bad om et godt tilbud.

Jeg var slet ikke i tvivl om min nye bil blev taget godt imod den super gode behandling, hvis ikke den bedste som Lu udviste.

Jeg fik lavet en keramisk coating og jeg var stadig lidt usikker på hvordan min Enyaq skulle efterbehandles.
Lu gav sig med tid og passion og fik vidensdeling fra hans professionelle erfaring, og jeg må sige han går meget op i tingene. Man fÞler sig tryg og jeg kommer vÊk derfra med en masse lÊring og ikke mindst en god oplevelse fra hans shop. Man fik virkelig noget for sin penge, hvilket var vÊrdsat.
Hvis jeg skulle have lavet noget med min bil igen, så bliver Lu formentlig mit kommende stam-sted.

Jeg kan 100pct anbefale Lu og hans team.

2025幎6月23日

Fantastisk service

Trods jeg kun har haft vores bil i 2 måneder, så har dette fantastiske team fået min bil til at skinne. Vi fik kÞbte den helt store pakke til vores bil, og det har vi ikke fortrudt. Nu kan vi få lov til at kÞre på bil ferie i en lÊkker rengjort bil. Fantastisk god service og dejligt med en gratis låne bil hvis behovet er der. Virkelig en kÊmpe anbefaling herfra, super sÞde og serviceminded. Mange tak! Kommer helt sikkert igen.

2024幎11月26日

Coating af ny bil

Fik i sommer coatet vores spritnye BMW inkl ruderne og den står knivskarpt - klar til vejene med lakken ekstra beskyttet. Flot arbejde og alle aftaler overholdt. Kan klart anbefales. Bruger også hans bÞrstefri bilvask.

2024幎6月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。